Horoscopul lunii august. Racul are nevoie de o schimbare

Racul are nevoie de o schimbare cât mai repede posibil.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna august!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

 

Dragoste


Jumătate din an a trecut deja. Totuși, mai ai multe rezoluții de care trebuie să te ocupi. Dar, ești dispus/ă să profiți din plin de timpul rămas.

Astfel, luna aceasta plăcerea va prelua viața ta amoroasă. Relațiile de calitate sunt aproape la fel de importante ca respirația, au devenit hrană pentru sufletul tău. Știi că universul are încă multe de oferit, indiferent de vârsta ta.

Dacă ești singur/ă, va fi dragostea la prima vedere. Cu siguranță poți profita de asta pentru a avea o relație așa cum îți dorești.

În ceea ce privește familia, îți vei păstra calmul. Îți vei asuma resposabilitățile și, pe cât de neplăcut va fi, vei spune lucrurilor pe nume atunci când va fi cazul.

Bani


Vei începe să lucrezi la cele mai noi proiecte ale tale. Scapă de acele îndoieli pe care le ai. Dar, uneori nu vei avea încredere în intuiție și vei crede că cea mai înțeleaptă alegere este să o ignori.

Nu te grăbi să ajungi în vârf și evită orice decizii aparent radicale. Vei verifica lucrurile de două ori pentru a evita greșelile. De asemenea, vei ieși în evidență oriunde atunci când vine vorba de computere, telecomunicații sau noi tehnologii.

Discută cu șefii tăi și cu cei mai apropiați colegi despre îngrijorările tale financiare. Astfel vei evita să faci o mare greșeală. 

Citește și: Cum să-ți dai seama că ești prioritatea lui numărul 1, în funcție de zodia sa

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste


Devii capabil/ă să aduci armonia atât în relația ta, cât și în a rudelor tale. Vrei ca liniștea să domnească în jurul tău, făcând eforturi mari pentru ca acest lucru să se întâmple.

Vei avea un comportament care va fi la fel de realist pe cât de rezonabil. Personalitatea ta va fi impregnată de înțelepciune și obiectivitate și vei continua să uzi semințele pe care le-ai semănat recent.

Dacă ești singur/ă, te vei întreba cum să cunoști oameni noi. Dacă Cupidon nu te găsește, va trebui să ieși să îl cauți, nu crezi?

Practic, luna august va fi destul de distractivă și intensă și vei putea scrie capitole frumoase în cartea ta de dragoste. Și, amintește-ți că cei care persistă, câștigă!

Bani


Vei munci din greu, dar unii oameni îți vor pune eforturile la îndoială. Din acest motiv, în această lună, te vei strădui să reduci la tăcere multe guri.

Cu toții avem nevoie din când în când de încurajare, de o bătaie pe spate pentru a ne ajuta să continuăm. Oricum ar fi, primești mai mult decât suficient pentru a-ți continua afacerile și proiectele tale strâns legate de bani.

Cu toate acestea, uneori ai unele îndoieli. Te vei gândi de două ori înainte de a acționa, mai ales dacă primești o nouă ofertă de muncă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste


Dacă ești implicat/ă într-o relație, astrele prezic că vei alege să faci tot ce îți stă în putință pentru a menține o atmosferă armonioasă. Nu vei funcționa bine nici tu, nici relația ta atunci când vine vorba de dramă.

De fapt, vei evita reproșurile în căutarea unei conversații calme pentru a ajunge la înțelegeri cu partenerul de viață. Vrei doar să trăiești o perioadă frumoasă în care să predomine dragostea și respectul. La început, partenerul tău va fi rigid, dar pe parcurs totul va deveni mai ușor.

Dacă ești singur/ă, astrele prevăd că una dintre prieteniile tale se poate transforma în ceva mai mult de atât. Va apărea în mod natural, cu o energie bună. Vei începe să vezi cu alți ochi o anumită persoană și vei deveni agitat/ă de fiecare dată când se va apropia de tine.

Bani


Clima astrală anunță urcușuri și coborâșuri la locul de muncă. Luna începe cu evenimente legate de carieră și situația financiară personală. Te-ai putea simți copleșit/ă de o situație și te vei vedea nevoit/ă să ceri ajutor familiei tale.

Odată ce vei vedea că cei dragi sunt dispuși să-ți dea o mână de ajutor, vei fi mai liniștit/ă. Abia atunci îți vei schimba atitudinea și vei începe să iei decizii importante. Te vei apuca serios de treabă pentru a reveni pe linia de plutire și pentru a te descurca pe cont propriu.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste


La un moment dat luna aceasta, te vei simți epuizat/ă pe plan sentimental. Ai obosit să simți că ești singura/ul care trage pentru relația ta. Ai nevoie de schimbare urgent.

Din fericire, această schimbare înseamnă evoluție. Vei găsi cuvintele potrivite pentru a discuta cu partenerul/a de viață. Chiar dacă va fi reticent/ă la început, apoi te va urma orbește.

Dacă ești singur/ă, ai libertatea de a face orice, în special de a călători unde vrei tu. Cauți pe cineva interesant, așa că nu te vei mulțumi cu oricine!

Bani


Vei dezvolta o politică de afaceri precisă, care îți va aduce în curand rezultate încurajatoare. Nimic nu va părea imposibil, nici măcar obiectivele cu mari așteptări pe care ceilalți ți-au cerut să le îndeplinești.

Vei sta departe de oamenii nechibzuiți care își cheltuie banii rapid. Știi că nu merită să le acorzi timpul tău, pentru că sunt plini de energie negativă.

Înconjoară-te de acele persoane care au aceeași poziție profesională ca și tine sau cel puțin asemănătoare. Urmează-le pentru a învăța lucruri noi de la ele.

Leu(22 iulie - 22 august)

 

Dragoste


Atmosfera va fi una de război luna aceasta în ceea ce privește viața ta sentimentală. Dacă până acum ai încercat să nu faci mare caz din unele atitudini sau acțiuni ale partenerului/ei de viață, luna aceasta te vei certa până te vor auzi toți vecinii. Nu vei închide ochii la nimic, deoarece ai obosit să fii mereu omul bun.

Nu înseamnă că te vei lega de orice pentru a te certa și lupta. Vei dori pur și simplu să scapi de poverile pe care le porți pe umeri de mult timp, astfel încât să ai mai mult timp pentru tine.

Dacă ești singur/ă, te vei simți foarte bine fără un/o partener/ă. Îți prețuiești libertatea și nu ești dispus/ă să renunți la ea pentru oricine.

Bani


Dacă ești flexibil/ă și nu te deranjează să faci ceva la care nu ai experiență, vei găsi un loc de muncă care te va mulțumi, cel puțin temporar. Vei întâlni, de asemenea, oameni care îți pot oferi un post care are mai mult de-a face cu profesia ta.

Dacă ai un loc de muncă stabil, vei fi dispus/ă să reduci cheltuielile, deoarece veniturile nu par să crească deloc. Te vei concentra asupra sarcinilor de rutinî și vei căuta cele mai simple modalități de a face lucrurile. Luna aceasta nu vei vrea să te complici, deoarece ai nevoie de o pauză.

Prietenii care trec printr-o perioadă mai zbuciumată te-ar putea atrage în capcana petrecerilor. Dacă vrei să economisești bani și să nu îți destabilizezi bugetul, fii conștient că nu poți onora fiecare invitație. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste


Lasă-te purtat/ă de iubire luna aceasta. Orice situație s-ar putea transforma într-o scenă romantică de film. Ai capacitatea de a oferi și primi dragoste și știi să elimini tensiunile din cuplu cu atingeri subtile de umor.

Partenerul/a de viață vrea să îi acorzi puțin mai multă atenție și vei fi încântat/ă să o faci. Amândoi aveți o viață plină, dar veți reuși să vă faceți timp unul pentru celălalt. Nu uita să-ți joci cărțile de seducție pentru a-ți condimenta relația.

Dacă ești singur/ă, te vei simți în centrul atenției. Cineva încearcă subtil să te seducă, dar își ascunde sentimentele într-o aură de prietenie. Va trebui să citești printre rânduri pentru a-i descifra adevăratele intenții.

Bani


Luna august îi va favoriza pe cei care studiază. Dacă ai examene în această perioadă, vei absorbi o mulțime de informații utile. Dacă ești implicat/ă în unele proiecte, vei obține rezultate excelente.

De asemenea, va fi un moment bun pentru a lua în considerare o călătorie de afaceri. Poți să începi un proiect ambițios în străinătate sau poate, pur și simplu, să ai parte de un schimb de experiență care se va dovedi extrem de util pe viitor în ceea ce privește situația ta financiară.

Dacă a existat recent o dispută cu colegii de muncă, aceasta nu se va încheia încă. Va trebui să lași mai mult de la tine și să fii mai răbdător/oare. Nu răspunde în fața provocărilor!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste


Lucrurile nu vor merge așa cum te așteptai luna aceasta. Te vei simți nesigur/ă și vei acționa în consecință. Din cauza stării tale proaste, conflictele cu partenerul/a de viață vor fi destul de frecvente.

Cu toate acestea, spre mijlocul lunii, situația va începe să se îmbunătățească. Vei găsi o modalitate de a-ți depăși fricile și barierele în dragoste. Influențele astrale din semnul tău te vor ajuta să construiești relația pe care ți-o dorești.

Dacă ești singur/ă, vei avea o mulțime de oportunități. Succesul tău în dragoste depinde de modul în care te comporți. O față prietenoasă va fi cheia pentru a atrage oameni interesanți.

Bani


Când vine vorba de viața ta profesională, prima săptămână din august va fi destul de grea. Nu vei face lucrurile corect la locul de muncă sau în afaceri și nici mediul înconjurător nu te va ajuta. Zilele tale vor fi marcate de stres și frustrare.

Spre mijlocul lunii, lucruri nu se vor îmbunătăți cu mult. Este foarte probabil să începi să iei în considerare schimbarea locului de muncă sau a profesiei. Banii vor fi principalul factor după care îți ghidezi deciziile.

Nici dacă ai propria afacere nu vei fi prea norocos/oasă. Vor exista diverse conflicte și va trebui să depășești numeroase obstacole, ceea ce te va face să te gândești la abandonarea proiectului.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste


Luna august va fi liniștită în ceea ce privește dragostea. Dar, nu te poți relaxa, deoarece ai multe de spus și dovedit. Vei fi mai atent/ă la nivel emoțional.

Astrele îți recomandă să te odihnești, să iei o pauză și să îți găsești liniștea sufletească. Există multe aspecte care trebuie îmbunătățite, dar nu este acum momentul potrivit să te ocupi de ele.

Dacă ești singur/ă, nu căuta cu disperare pe cineva cu care să îți împarți viața. Mai presus de orice, e important să fii fericit/ă, chiar dacă asta înseamnă să nu ai pe nimeni alături de tine deocamdată.

Bani


În ceea ce privește munca, este posibil să primești câteva zile libere luna aceasta. Ai nevoie de o pauză. Vor exista unele schimbări, unele circumstanțe neprevăzute pe care va trebui să le rezolvi.

Nu te îngrijora, deoarece fiecare dintre aceste situații are o soluție.

Ești incredibil de calculat/ă, iar această caracteristică te va ajuta mult în ceea ce privește banii și stabilitatea situației tale financiare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste


Predicția ta pentru luna august dezvăluie că vei fi foarte seducător/oare. Aceste lucru se va vedea în special în prima săptămână a lunii. Cu toate acestea, va trebui să ai mai multă încredere în cei din jur.

Acest lucru înseamnă că ai putea fi suspicios/oasă față de partenerul/a de viață. Și, din cauza acestei atitudini ai putea strica buna relație dintre voi doi. Din fericire, aceste sentimente negative se vor estompa odată cu trecerea timpului.

Dacă ești singur/ă, vei avea noroc în dragoste. Astrele prezic că poți cuceri multe inimi luna aceasta. De asemenea, te vei îndrăgosti de cineva care va apărea în mod neașteptat în viața ta. Fii gata să te lași purtat/ă de val dacă vrei să te bucuri de experiență.

Bani


Astrele îți recomandă să te adaptezi schimbărilor. Trebuie să implementezi un nou mod de lucru. O transformare este pe care să se întâmple și nu poți face nimic pentru a o opri.

Vei fi foarte hotărât/ă și tenace, dar acest lucru i-ar putea face pe cei din jurul tău geloși. Cu toate acestea, nu vei lăsa niciun obstacol să te oprească, mai ales dacă la mijloc este vorba de bani.

Dacă ai o afacere sau vrei să începi una, va trebui să mai aștepți puțin pentru a acționa. În acest moment, conjunctura astrală nu este favorabilă. Dacă ești pe punctul de a face o mutare importantă, este posibil ca lucrurile să nu se desfășoare așa cum ți-ai planificat. Mai așteaptă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste


Așteaptă-te la multe luna aceasta, multe schimbări se vor produce acum în viața ta amoroasă.

Ai tendința de a fi foarte nerăbdător/oare cu schimbările, dar totul vine atunci când trebuie să vină.

Predicția astrelor nu este una negativă. Este doar un avertisment pentru tine să fii pregătit/ă să faci față schimbărilor care vor urma.

Bani


Astrele îți vor influența simțitor viața profesională luna aceasta. Nu vei mai fi nevoit/ă să îți demonstrezi adevărata valoare, deoarece îți va fi recunoscută fără eforturi.

Șefii tăi vor fi foarte mândri de tine și te vor recompensa financiar. Cu toate acestea, nu ți-o lua în cap! Știi că ești bun/ă, dar asta îți poate gâdila ego-ul prea mult uneori.  

Luna aceasta, probabil, vei deveni mai conștient/ă de unele dintre defectele tale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste


Va trebui să faci față mai mult provocări în această lună. Pe de altă parte, va trebui să ajungi la o înțelegere cu partenerul/a de viață.

Influențele astrale promit îmbunătățiri, dar doar dacă descoperi unde greșești. Vei avea zile mai bune spre a doua jumătate a lunii. Vei fi mai deschis/ă și mai dispus/ă să te distrezi împreună cu persoana iubită. Mai concret, vei accepta sugestii îndrăznețe.

Dacă ești singur/ă, luna august va fi una favorabilă pentru tine. Poveștile amoroase par să revină la viață. Te vei bucura de o mulțime de activități sociale și, odată cu acestea, de noi oportunități de dragoste. Iubirea e chiar după colț!

Bani


Predicția în domeniul profesional și financiar sugerează că vei lupta pentru ceea ce ți se cuvine. Primele două săptămâni din august vor fi foarte competitive. Vei avea șansa de a primi oferte pentru a prelua funcții de o resposabilitate mai mare.

În a doua parte a lunii, te vei confrunta cu conflicte, posibil cu persoane aflate într-o poziție mai înaltă decât a ta. Acest lucru ți-ar putea pune în pericol propria poziție.

În ultimele zile din august, norocul va veni asupra ta. Abilitățile tale vor duce la îmbunătățirea relațiilor profesionale sau de afaceri și implicit a salariului. Tot ceea ce ai sacrificat începe să aibă sens.

Pești(19 februarie - 20 martie)

 

Dragoste


Îți vei lăsa copilul din tine să preia frâiele din când în când luna aceasta și te vei umple de speranță când vei primi chiar și cele mai mici dovezi de afecțiune. Vei avea tendința de a fi mai sensibil/ă și vei fi încântat/ă peste măsură atunci când partenerul/a de viață te complimentează.

Dacă ești singur/ă, inima ta va fi împărțită între doi oameni: unul dn trecutul tău, altul pe care l-ai cunoscut recent. Este posibilă o împăcare după o despărțire, dar va trebui să evaluezi cu atenție dacă merită cu adevărat reluarea acelei povești amoroase care te-a făcut să suferi atât de mult.

Bani


Dacă ai avut un contract temporar, acesta se va materializa într-un loc de muncă stabil sau o altă companie îți va oferi un post permanent. De asemenea, te vei bucura o atmosferă bună la locul de muncă, iar munca în echipă este favorizată.

Pe de altă parte, în unele cazuri, vei fi nevoit/ă să depui mai mult efort pentru a-ți atinge obiectivele, în special pe cele financiare. Trebuie să te concentrezi asupra țelurilor tale zilnice și să eviți amânarea.

Vei urî să primești sfaturi legate de bani de la alții. Dar, aceștia o fac pentru că îți poartă grija, deoarece ai tendința de a Horoscopul lunii august. Racul are nevoie de o schimbare

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod