Cum să-i atragi atenția, în funcție de zodia lui

Descoperă cum să-i atragi atenția, conform zodiei lui. Privește lucrurile dintr-o perspectivă masculină pentru a obține ceea ce îți dorești!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul adoră femeile puternice și hotărâte. O femeie care este un lider și care nu permite obstacolelor din calea ei să o împiedice să ajungă de la punctul A la punctul B este cea care îi va atrage cel mai mult atenția.

Arată-i că ai încredere în tine și va vrea să vorbească cu tine non-stop.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru a capta atenția bărbatului Taur, este vital să îl abordezi mai întâi ca prieten. Taurul apreciază prietenia și încrederea și nu va avea o relație romantică cu o fată care nu se află deja în cercul său interior de prieteni,

După ce se leagă o prietenie între voi, el te va cunoaște deja. Și, dacă este interesat de tine, o poveste de iubire poate înflori de acolo.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Un bărbat Gemeni apreciază femeia care ia inițiativa. Dacă faci prima mișcare sau te uiți în direcția lui înainte ca el să se uite, el te va urmări până îi vei oferi o șansă.

Nativul din zodia Gemeni adoră fetele care știu ce vor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul e puțin mai sensibil și introvertit decât celelalte semne zodiacale. Îi place să stea și să se relaxeze mai degrabă decât să iasă afară. Pentru a-i atrage cu adevărat atenția, fă-ți planuri de a-l vizita acasă și de a viziona împreună un film.

Și, pentru a-i atrage și mai mult atenția, întreabă-l dacă vrea să aleagă el filmul.

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbatul din zodia Leu tinde să fie o persoană aventuroasă și curioasă. El caută o femeie căreia îi plac lucrurile pe care le face.

Când ești într-un grup, asigură-te că ești sufletul petrecerii, iar Leul îți va observa negreșit personalitatea excentrică. În ritm de dans, va veni spre tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul Fecioară adoră femeile care sunt la modă și foarte organizate. Este genul de persoană care acordă atenție stilului vestimentar pe care îl adoptă o fată și modului în care aceasta se prezintă.

În timp ce femeilor nu le place să li se spună cum să se îmbrace, dacă vrei cu adevărat ca un bărbat Fecioară să te remarce, îmbracă-te ca o profesionistă și fii atentă la detalii. Acesta este un mod sigur de a-i atrage atenția.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

O modalitate bună de a-i atrage atenția bărbatului din zodia Balanță este să împărtășeși aceleași interese cu el. Spre exemplu, el este îndrăgostit de natură.

Nativul din Balanță petrece mult timp în natură și găsește bucurie în lucrurile mici. Așa că, dacă un bprbat Balanță va observa dragostea ta pentru natură, el te va găsi cu adevărat irezistibilă și va veni târându-se la tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru ca Scorpionul să te observe, trebuie să fii, sau cel puțin să pari, independentă. O fată care se comportă ca și cum nu ar avea nevoie de un bărbat sau de cineva care să-i spună ce să facă îl înnebunește.

Va veni târându-se la tine dacă ești genul de femeie care e stăpână pe viața ei.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatului din zodia Săgetător îi place când o femeie se bucură să vorbească cu el. A vorbi despre orice este o modalitate excelentă de a-i atrage atenția.

Săgetătorul este extrem de extrovertit și iubește comunicarea. Dacă începi o conversație cu el, îi va plăcea și va dori să te cunoască mai bine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

O modalitate bună de a-i atrage atenția unui Capricorn este să începi o conversație intelectuală cu el. Capriconul e mai serios din fire și preferă conversațiile profunde.

Întreabă-l care este scopul său în viață sau orice altceva filozofic. Cu cât îl vei face să gândească mai mult, cu atât va fi mai interesat de tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bărbatul Vărsător va observa imediat o femeie care este puțin misterioasă. Dacă te închizi un pic în tine, el te va observa imediat și îl vei înnebuni.

El nu știe nimic despre tine și dorința de a afla mai multe îl va deranja până când va avea șansa de a vorbi cu tine. Ai putea continua acest lucru cât timp vrei tu.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din zodia Pești este unul dintre cele mai creative semne zodiacale. Apreciază arta, indiferent dacă este vorba de muzică sau literatură. Cel mai bun mod de a-i atrage atenția acestuia este să găsești cadrul potrivit. În acest caz, cadrul potrivit ar putea fi un concert local sau un muzeu.

Să mergeți împreună în aceste locuri nu va implica prea multă comunicare, dar el va observa pasiunea ta pentru arta și va dori să stârnească o conversație despre asta. Poate că el va fi cel care te va invita la următoarea întâlnire.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod