Horoscop: Compatibilitatea când atât femeia cât şi bărbatul sunt din zodia Rac

Sensibilitatea exagerată este punctul slab al acestui cuplu. Cei doi nativi trebuie să găsească o cale de mijloc pentru a-şi echilibra relaţia. Racul este un semn de apă, guvernat de

Horoscop: Punctul Norocului. Descoperă şansa ta de reuşită în viaţă

Fortuna sau Punctul Norocului reprezintă în astrologie elementul care descrie şansa pe care o ai de-a lungul vieţii. Se referă la capacitatea ta de a te îmbogăţi, de a avea o sănătate de invidiat, succes şi o căsnicie bună.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Rac cu bărbatul din Gemeni

Cele două semne sunt foarte diferite, iar relaţia nu are şanse prea mari să reziste. Racul este o zodie de apă, guvernată de Lună, iar Gemenii sunt un semn de aer, guvernat de Mercur.

Horoscop: Zodiacul african. Află care este semnul tău şi ce spune despre tine

Zodiacul african este puţin cunoscut, dar cu toate acestea este unul dintre cele mai vechi din lume.

Horoscop: Planeta Mercur a intrat în zodia Leu. Află ce efecte are asupra ta

Este momentul să comunici clar şi cu autoritate. Mercur, planeta comunicării, tranzitează zodia Leului, un semn de foc, guvernat de Soare. Mercur în Leu ne "obligă" să vorbim direct, cu

Horoscop: Cea mai vizibilă calitate a fiecărei zodii. Pentru ce te apreciază prietenii!

Descoperă care este cea mai tare calitate a zodiei tale ca să ştii de ce te admiră prietenii şi cunoscuţii tăi. Învaţă să pui această calitate definitorie în valoare!

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Rac cu bărbatul din Taur

Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, iar Racul este un semn de apă, guvernat de Lună.  Cele două zodii au multe în comun, iar o relaţie între un nativ din Taur şi o nativă

Horoscop: Cum îţi influenţează planeta Mercur destinul. Află ce spune despre tine

Mercur este planeta comunicării, a raţiunii şi a călătoriilor. Zodia în care se afla în momentul naşterii tale îţi arată ce tip de inteligenţă ai sau ce profesie ţi se potriveşte.

Mercur în zodii

Mercur este planeta comunicării, a raţiunii, dar şi a călătoriilor. Este asociată cu gândirea, inteligenţa, informaţiile, dar mai nou şi cu tehnologia. Pe harta natală personală, descrie inteligenţa, modul de a gândi, exprimarea scrisă şi vorbită, abilitatea de a folosi informaţia, dar şi mişcarea, agilitatea, dexteritatea, limbajul corpului.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Rac cu bărbatul din Berbec

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar Berbecul este un semn de foc, guvernat de Marte. Compatibilitatea dintre cele două semne nu este una prea bună. Poate fi o relaţie complicată

Horoscop: Cel mai puternic aspect astral al lunii august pentru zodia ta

Banii vor fi subiectul principal de discuţii în cazul nativei din Gemeni. Descoperă ce aspect astral va fi predominant în cazul tău, în funcţie de zodie.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Gemeni cu bărbatul din Peşti

Zodia Peşti este un semn de apă, guvernat de Neptun, iar Gemenii sunt un semn de aer, guvernat de Mercur. Ambele zodii sunt duale, mutabile, ceea ce le oferă partenerilor numeroase puncte în

Horoscop: Cumpenele tale în luna august, în funcţie de zodie

Vrei să ştii ce fel de probleme ai putea să întâmpini în luna august? Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea cumpene care să-ţi dea planurile peste cap.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Gemeni cu bărbatul din Vărsător

Fiind doua semne de aer, Gemenii şi Vărsătorul au foarte multe în comun. Este o relaţie cu şanse mari de reuşită, compatibilitatea dintre cele două zodii fiind foarte bună. Vărsătorul

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna august, în funcţie de zodia ta

Soarele se află în Leu, aşa că nativa acestui semn va atrage toate privirile. Descoperă ce ţi-au rezervat astrele în viaţa amoroasă pentru luna august, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Planeta Venus a intrat în zodia Fecioarei. Cum te afectează?

Venus, planeta iubirii, tranzitează zodia Fecioarei, un semn de pământ, guvernat de Mercur. Este momentul să abordezi practic problemele sentimentale. Pentru că Fecioara este un semn

Horoscop: Cum stai cu sănătatea în luna august, în funcţie de zodia ta

Nativa din Balanţă s-ar putea simţi epuizată. Descoperă cum îţi influenţează astrele sănătatea în luna august, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Cum stai cu banii în luna august, în funcţie de zodia ta

Nativa din Peşti are tendinţa de a cheltui prea mult. Descoperă ce ţi-au rezervat astrele în materie de bani în luna august, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Ce spune Venus, planeta iubirii, despre destinul tău

Venus este planeta iubirii și indică într-o temă natală plăcerile, tipul de persoană de care ești atrasă, valorile și sentimentele. Descoperă în ce zodie se afla Venus în momentul nașterii tale și vezi ce spune despre tine.

Venus în zodii

Venus este planeta iubirii și indică într-o temă natală plăcerile, tipul de persoană de care ești atrasă, valorile și sentimentele. Descoperă în lista de mai jos în ce zodie se afla Venus în momentul nașterii tale și ce spune despre tine.