Horoscop: Cumpenele tale şi ale iubitului tău într-o relaţie, în funcţie de zodie

Psihologii spun că orice relaţie trece prin cinci faze: „Luna de miere”, când dragostea e oarbă, „Acomodarea”, când diferenţele dintre parteneri îşi fac simţită prezenţa, la fel şi compromisurile, „Probleme în paradis”, când apar provocările vieţii, ce trebuie depăşite în doi...

Horoscop de dragoste: Ce trebuie să faci ca să-l convingi că-l iubeşti

Despre bărbaţi ştim cu certitudine un lucru: ei vor fapte, nu vorbe. Dacă i-ai spus deja că-l iubeşti află că nu-i este suficient. Adesea, bărbaţii privesc cu neîncredere declaraţiile de dragoste ale unei femei şi preferă dovezi palpabile de iubire.

Mercur în zodia Peşti. Este momentul pentru declaraţii de dragoste!

De pe 14 februarie şi până pe 2 martie, planeta Mercur va tranzita zodia Peşti. Fii pregătită pentru unele destăinuiri şi pentru o comunicare mentală şi emoţională cel puţin ciudate,

Horoscop: 3 semne că nu mai e atras de tine în funcţie de zodia lui

Atracţia dintre două persoane se poate deteriora odată cu trecerea timpului. Nu ştii dacă iubitul tău mai este atras de tine ca la început? Nu ştii dacă e cazul să aduci ceva nou în pat, cu care să-i trezeşti interesul?

Horoscop: Riscul să îmbătrâneşti urât în funcţie de zodie

Anii trec, iar odată cu ei apar primele semne de îmbătrânire, care ne pun pe gânduri. Orice femeie s-a întrebat măcar o dată în viaţă: "Oare cum voi arăta peste 10 ani, dar peste 20?!"

Horoscop: Cum şi unde să-l atingi în timpul sexului ca să-l subjugi definitiv

Fiecare semn zodiacal se bucură de anumite atingeri mai mult decât de altele. Merită să te joci cu zonele erogene ale iubitului tău,să-i descoperi acele puncte sensibile , care, odată atinse, îl aduc la extaz.

Horoscop: Potenţialul tău erotic dat de astre. Vezi topul zodiilor!

În funcţie de semnul tău zodiacal, astrele te-au înzestrat cu un anumit potenţial erotic. În timp ce unele zodii au nevoie de sex ca de aer şi emană senzualitate prin toţi porii, alte zodii sunt mai inocente şi acordă mai puţină importanţă plăcerilor carnale.

Horoscop: Cum să treci peste cumpenele din viaţa ta, în funcţie de zodie

Se spune că situaţiile critice scot la suprafaţă adevăratul caracter al unei persoane. Descoperă ce anume te poate ajuta să treci mai uşor peste problemele şi cumpenele din viaţa ta, dar şi ce te împiedică să evoluezi, în funcţie de zodie.

Saturn retrograd până în iunie. Viaţa ta amoroasă se poate schimba radical

Saturn este retrograd începând cu 7 februarie, până pe 25 iunie 2012, în Balanţă, ceea ce aduce schimbări în planul relaţiilor şi nu numai. Este o perioadă numai bună pentru a cultiva

Horoscop: Ce şanse ai să-l ţii sub papuc în funcţie de zodia lui

Unii bărbaţi ar face orice pentru femeia iubită, în timp ce alţii pun orgoliul mai presus de orice sentiment. Află cât de supus sau independent este în funcţie de zodia lui... Îl poţi ţine oare sub papuc?

Horoscop: Care-i cea mai mare teamă a lui atunci când iubeşte, în funcţie de zodie

Orice bărbat are temeri atunci când se implică într-o relaţie, care dacă prea puţini reprezentanţi ai sexului opus sunt dispuşi să o recunoască. Dacă vrei să afli de ce anume îi este cel mai teamă atunci când iubeşte, citeşte predicţiile pentru zodia lui!

Zodia ta: Cum să treci mai uşor peste o despărţire

Sfârşitul unei relaţii poate fi foarte dureros. Dacă din păcate te afli într-o astfel de situaţie, semnul tău zodiacal te poate ajuta să descoperi cum să treci mai uşor peste suferinţă.

Horoscop: Ce remarcă un bărbat prima dată la o femeie în funcţie de zodia lui

Vrei să afli ce-i sare unui bărbat în ochi atunci când interacţionează cu o femeie? Unii reprezentanţi ai sexului opus analizează comportamentul tău şi sunt atraşi de inteligenţa ta, în timp ce alţii se lasă furaţi de peisaj şi nu trec dincolo de aspectul fizic.

Zodia lui: Ce trebuie să ştii dacă locuiţi împreună

Traiul în doi este cel mai bun test pentru un cuplu. Numai aşa îţi cunoşti cu adevărat iubitul, îi descoperi tabieturile dar şi obsesiile sau obiceiurile enervante. Zodia lui îţi spune ce

Horoscop: Cum stai cu banii în luna februarie, în funcţie de zodie

Ai vrea să ştii dacă se iveşte vreo oportunitate de a câştiga ceva bani în plus? Sau chiar de a câştiga potul cel mare la loto? Astrele îţi oferă câteva indicii în acest sens. Descoperă cum stai cu banii în februarie.

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna februarie, în funcţie de zodie

Descoperă care sunt previziunile astrale pentru tine în luna februarie. Află cum te vei înţelege cu persoana iubită sau dacă eşti singură, află ce şanse ai să întâlneşti pe cineva care să-ţi sucească minţile!

Din ce zodii sunt formate cele mai sexy cupluri celebre?

Când ne analizăm cuplul din punct de vedere al compatibilităţii, suntem curioşi adesea să ştim ce alte cupluri cunoscute sunt formate din aceleaşi zodii. Cu siguranţă nu te poţi abţine

Horoscop: Cât de predispusă eşti să suferi din dragoste în funcţie de zodie

Astrele îşi pun amprenta asupra modului în care reacţionăm în faţa problemelor amoroase. Unele semne zodiacale dramatizează orice eşec în dragoste, în timp ce altele trec peste obstacole cu mare uşurinţă. Din ce categorie faci parte tu?

A început Anul Dragonului de Apă. Află care sunt influenţele majore!

Pentru că tocmai ce am intrat în Noul An Chinezesc, cel al Dragonului de Apă, trebuie să ştim ce ne aşteaptă din punct de vedere astrologic. Anii Dragonului încurajează schimbările şi

Horoscop: Relaţia dintre penis şi dragoste în funcţie de zodia lui

Între inima şi penisul unui bărbat trebuie să existe o legătură invizibilă, altfel nu ne-am explica cum de bărbaţii iau atâtea decizii amoroase gândind cu ce au în pantaloni, nu în suflet. Este o realitate pe care trebuie să o acceptăm şi, mai mult, una pe care trebuie să o înţelegem.