Venus în Scorpion: Sex sălbatic şi aventuri amoroase!

De pe 9 octombrie, Venus a intrat în scorpion, până pe 1 noiembrie, iar asta ne transformă viaţa sentimentală, şi în special pe cea sexuală! Seducţia pare să fie elementul principal din

Horoscop: Cum să începi o relaţie serioasă, în funcţie de zodia lui

Multe relaţii se sfârşesc din simplul motiv că nu au avut un început fericit. Dacă ai ieşit la câteva întâlniri cu un bărbat şi simţi că te-ai îndrăgostit de el, poate chiar îţi imaginezi un viitor cu acesta, ar fi bine să ştii ce să faci şi ce nu la începutul unei relaţii cu el.

Zodia ta: Ce te enervează cel mai mult?

Fiecare dintre noi avem câte un punct sensibil şi ceva anume care ne face să ne sară ţandăra, aşa cum se zice. Acest punct sensibil poate fi determinat şi de zodia în care ne-am născut.

Luna Nouă în Balanţă. Cum te afectează?

Începând cu 27 septembrie, Luna Nouă a intrat în semnul balanţei, până pe 26 noiembrie, ceea ce aduce aspecte importante asupra vieţii sentimentale. În mod normal, asta ar însemna armonie

Horoscop: În ce domeniu te poţi îmbogăţi în funcţie de zodia ta

Potrivit astrelor, doar anumite domenii profesionale ni se potrivesc şi ne aduc câştiguri mari, în timp ce altele ne aduc la sapă de lemn. Dacă ţii cont de calităţile şi defectele insuflate de semnul tău zodiacal şi alegi o profesie care ţi se potriveşte, te poţi îmbogăţi!

În ce altă zodie ai vrea să fii?

S-a întâmplat să fii atât de impresionată de cineva încât să îţi doreşti să afli în ce zodie este? Se întâmplă uneori ca zodiile altora să ni se pară mai interesante decât propria

Ce calităţi are zodia ta?

Dacă am vorbit la un moment dat despre defectele fiecărei zodii, trebuie să ne amintim şi care sunt calităţile. Fiecare semn se remarcă printr-o caracteristică pozitivă esenţială, care se

Horoscop: Cum să-l joci pe degete în funcţie de zodia lui

Reprezentanţii sexului opus susţin sus şi tare că femeile n-au cum să-i schimbe pe bărbaţi. Ce nu ştiu ei este că femeile deţin arme secrete prin care pot face un bărbat să creadă că este independent, când este, de fapt, sub papucul partenerei de cuplu.

Horoscop: Topul celor mai norocoase zodii

Eşti norocoasă sau atragi mai mult ghinionul de partea ta? Află dacă te-ai născut sub un semn zodiacal norocos sau trebuie să munceşti şi să atragi norocul în calea ta!

Horoscop: Cum atragi bărbatul care îţi place, în funcţie de zodia ta

Ţi s-a întâmplat şi ţie să primeşti atenţie doar din partea bărbaţilor care nu te atrag sub nicio formă? Ca să-l atragi pe cel de care eşti tu interesată, învaţă să seduci cu ajutorul calităţilor date de zodia ta. În acest fel dezvolţi un şarm unic.

Zodia lui: Cum îţi dai seama că este îndrăgostit de tine? (II)

Dacă în ultimul post ţi-am dezvăluit cum reacţionează când sunt îndrăgostiţi nativii din primele şase zodii, a venit momentul să le descoperi şi pe celelalte şase. Iată câteva

Horoscop: Topul zodiilor care fac bine dragoste

Vrei să ştii cât eşti de bună la pat, dar parcă nu îndrăzneşti să faci un "sondaj"? Descoperă cu ajutorul zodiilor. Află cât eşti de senzuală, sălbatică sau pasională în ceea ce priveşte viaţa sexuală.

Horoscop: Fericirea căsniciei tale, în funcţie de zodia lui

Secretul unei căsnicii fericite constă în potrivirea dintre parteneri. Compatibilitatea astrologică are şi ea un cuvânt de spus în căsnicia ta. Află dacă vă este sau nu scris în stele să trăiţi fericiţi până la adânci bătrâneţi! În continuare vei descoperi trei zodii cu care te potriveşti şi alte trei de care rişti să divorţezi.

Zodia lui: Cum îţi dai seama că este îndrăgostit de tine? (I)

Fiecare bărbat reacţionează diferit când se îndrăgosteşte. Iar unii dintre ei, pentru că nu au curajul să o spună direct (cei mai mulţi, de altfel) au tot felul de manifestări ciudate prin

Horoscop: Gestul tău care-l excită în funcţie de zodia lui

Poţi să fii cea mai seducătoare femeie în ochii lui cu un singur gest! Bărbaţii se aprind foarte repede şi răspund la gesturi simple, dar de efect. În funcţie de zodia iubitului tău, poţi descoperi ce fel de gest i se pare atât de erotic încât trebuie să te aibă în acel moment!

Horoscop: Ce înseamnă să fii sexy, în funcţie de zodia lui

Vrei să ştii cum să îl cucereşti şi mai ales dacă ai şanse la inima lui? Descoperă care sunt lucrurile care i se par extrem de sexy la o femeie şi vezi dacă te "încadrezi" în fanteziile lui, în funcţie de zodia în care s-a născut.

Horoscop: Cum să scapi de inhibiţii în pat

Inhibiţiile nu-şi au locul în pat! Plăcerea sexuală vine doar atunci când îţi asculţi instinctele şi acţionezi sub impulsul lor. Dar cum să te laşi purtată de val? Inhibiţiile nu sunt decât temeri cu care îţi cenzurezi latura sexuală.

Horoscop: Păcate sexuale în funcţie de zodia lui

Fiecare bărbat are păcatele lui atunci când vine vorba despre sex. Află care sunt plăcerile vinovate după care tânjeşte bărbatul de lângă tine. Astfel de trăsături sunt dictate de zodia lui!

Horoscop: Semne că s-a plictisit de tine

Unele relaţii îşi găsesc sfârşitul după ani şi ani de convieţuire în rutină. Multor bărbaţi le lipseşte curajul să recunoască întâi faţă de sine şi, mai apoi, faţă de parteneră că îşi doresc altceva sau, mai precis, pe altcineva. Obişnuinţa este mai "rea" decât iubirea.

Ce defecte are zodia ta?

Fiecare zodie are câteva calităţi care se remarcă şi care sunt un fel de "trademark" al semnului. Dar acelaşi lucru se poate spune şi când vine vorba despre defecte... Iată care consider