Horoscop: Cum te vrea în funcţie de zodia lui. Copilăroasă sau matură?

Nativul din zodia Rac îşi doreşte o parteneră serioasă şi responsabilă. Află cât de serioasă sau de copilăroasă te vrea iubitul tău, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Cât de predispusă eşti să fii părăsită, în funcţie de zodia ta

Se poate întâmpla să rămâi singură şi tristă când ţi-e lumea mai dragă. Descoperă cât eşti de predispusă să fii părăsită de iubitul tău, în funcţie de zodia ta:

Horoscop: Cât de provocatoare eşti, în funcţie de zodia ta

Află cât de sexy şi provocatoare pari, în funcţie de zodia ta. Descoperă gesturile şi atitudinea care îţi oferă atuuri când vine vorba de seducţie.

Top 5 cele mai bune compatibilităţi pentru femeia din zodia Fecioară

Fecioara este un semn de pământ, guvernat de Mercur. Nativele din această zodie sunt perfecţioniste, organizate, muncitoare şi au un simţ critic accentuat. Uneori pot fi timide, retrase

Horoscop: Cât de mult suferă din dragoste, în funcţie de zodia lui

Eşti convinsă că bărbaţii nu suferă absolut deloc din dragoste? Descoperă adevărul şi află cât de puternic este afectat de relaţii eşuate şi despărţiri, în funcţie de zodia lui:

Horoscop: Cum te judecă bărbaţii, în funcţie de zodie. Află crudul adevăr!

Descoperă cât de predispus este fiecare bărbat să-şi formeze o idee greşită despre o femeie, în funcţie de zodia lui. Află cât este de critic şi cât de mult este afectat de ideile preconcepute:

Marte intră în zodia Berbecului. Este momentul să acţionezi!

Planeta Marte intră începând cu 12 martie în zodia Berbecului, unde va sta pâna pe 20 aprilie. Este momentul pentru acţiune, pentru curaj, paşi foarte îndrăzneţi şi multă adrenalină.

Horoscop: Cum iubeşte, în funcţie de zodia lui. Află ce aspect astral îl influenţează

Zodia în care se afla Luna în momentul naşterii partenerului tău îţi spune cum iubeşte şi cum se comportă într-o relaţie.

Ce defecte trebuie să corectezi, în funcţie de zodia ta

Nativa din Peşti trebuie să fie mai hotărâtă. Află ce defecte ale zodiei tale trebuie să corectezi şi cum poţi face asta. Berbec Eşti impulsivă Eşti agresivă Eşti naivă Taur

Horoscop: Ce fel de colegă eşti, în funcţie de zodie. Află răspunsul!

Vrei să ştii cum te percep colegii tăi de muncă? Află ce comportament eşti predispusă să ai la serviciu şi ce greşeli faci în relaţia cu oamenii din jurul tău, în funcţie de zodia ta:

Horoscop: Top 3 calităţi ale zodiei lui pe care trebuie să le apreciezi

Nu uita să-i arăţi iubitului tău cât de mult îl apreciezi. Iată care sunt principalele trei calităţi ale zodiei lui de care trebuie să fii mândră:

Horoscop: Cum să devii o femeie mai puternică, în funcţie de zodia ta

Descoperă caracteristicile pe care trebuie să le pui în slujba ta pentru a ajunge o femeie din ce în ce mai puternică. Află ce atuuri ai şi cum să le foloseşti, în funcţie de zodia ta:

Vrei să îţi recucereşti fostul iubit? Află cum te ajută astrele!

Dacă îţi stă gândul la fostul iubit şi regreţi foarte mult relaţia pe care aţi încheiat-o, poate că este cazul să faci ceva pentru a repara greşelile trecutului. Astrele îţi oferă

Horoscop: Top 3 calităţi ale zodiei tale care te ajută să cucereşti orice bărbat

Descoperă principalele trei calităţi ale tale pe care bărbaţii le consideră absolut irezistibile. Învaţă să le pui în evidenţă pentru a cuceri bărbatul visurilor tale:

Top 5 cele mai bune compatibilităţi pentru femeia din zodia Rac

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună. Nativa din această zodie este sensibilă şi emoţională, grijulie, protectoare şi altruistă. În dragoste se dedică total persoanei iubite,

Horoscopul lui Jupiter: Ce spune despre destinul tău, în funcţie de zodie

Află cât eşti de norocoasă şi ce şanse ai să te îmbogăţeşti. Descoperă în ce zodie se află Jupiter în momentul naşterii tale şi ce efecte are asupra destinului tău.

Top 5 cele mai bune compatibilităţi pentru femeia din zodia Gemeni

Zodia Gemenilor este un semn de aer, guvernat de planeta Mercur. Nativele născute sub influenţa acestui semn sunt volatile, adaptabile şi mereu în mişcare. Nu se tem de schimbări şi chiar

Lilith (Luna Neagră) în zodii

Descoperă în lista de mai jos în ce zodie se afla Lilith, sau Luna Neagră, în momentul naşterii tale.

Horoscop: Secretele tale sexuale, în funcţie de zodie. Ce spune Luna Neagră despre tine?

Lilith, cunoscută şi sub denumirea de Luna Neagră, reprezintă în astrologie un punct virtual, care descrie foarte bine capitolul erotic din viaţa unei persoane. Semnificaţia sa este legată de manifestările senzualităţii, în special de latura negativă a acestora. Poziţia lui Lilith indică o posibilă traumă suferită în vieţile anterioare care afectează acum psihicul persoanei respective, generând o manifestare inconştientă, instinctuală, ce afectează exprimarea normală a...

Top 5 cele mai bune compatibilităţi pentru femeia din zodia Taur

Află cu cine te potriveşti în dragoste. Descoperă zodiile care îţi sunt compatibile şi în ce semn este bărbatul alături de care ai cele mai mari şanse de a forma un cuplu reuşit.