Horoscop: Cu ce tip de bărbat să nu te măriţi, în funcţie de zodia ta

Căsătoria este un pas extrem de important în viaţa ta, de aceea trebuie să alegi cu grijă. Descoperă cu ce tip de bărbat să nu te căsătoreşti, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Ce şanse ai să primeşti o moştenire senzaţională, în funcţie de zodia ta

Vrei să ştii dacă ai norocul să primeşti o casă sau o sumă impresionantă de bani, sub forma unui cadou sau a unei moşteniri? Descoperă ce şanse ai, în funcţie de zodia ta:

Horoscop: Zodiacul arab. Află care este semnul tău şi ce spune despre tine

Descoperă ce armă albă simbolizează destinul tău, potrivit astrologiei arabe. Află cum te influenţează zodiile arabe şi ce spun despre caracterul, dar şi viitorul tău.

Horoscop: Cum să-l recucereşti dacă te-a părăsit, în funcţie de zodia lui

V-aţi despărţit dintr-o prostie şi nu ştii cum să ajungi iar în braţele lui? Descoperă ce trucuri să foloseşti ca să-l recucereşti, în funcţie de zodia lui.

Mercur intră în zodia Scorpion. Secretele "murdare" ies la suprafaţă

Fii pregătită pentru dezvăluiri senzaţionale şi ai grijă ce spui! Mercur în Scorpion va aduce tendinţe către paranoia, dar şi posibilitatea dezvăluirii unor secrete periculoase! Mercur

Horoscop: Compatibilitate sexuală. Cu cine te potriveşti în pat, în funcţie de zodia ta

Nativa din Balanţă este pe aceeaşi lungime de undă cu bărbaţii din Berbec sau Gemeni

Bărbatul din zodia Rac. Tot ce trebuie să ştii despre el

Racul este semn feminin, cardinal, de apă. Este guvernat de Lună, iar verbul caracteristic este "a simţi". De aceea, aceşti nativi sunt cunoscuţi ca fiind cei mai sensibili, emotivi şi

Horoscop: Ce ai fost într-o altă viaţă, în funcţie de zodia ta. Află răspunsul!

Descoperă care sunt influenţele vieţilor trecute asupra personalităţii tale, în funcţie de zodie, şi află cum să-ţi corectezi greşelile pentru a putea evolua spiritual.

Planeta Neptun nu mai este retrogradă. Vezi cum te afectează!

Neptun, planeta iluziei şi a confuziei, a fost retrogradă de pe 4 iunie şi până în prezent, ceea ce ne-a obligat să fim realişti în ultimele cinci luni. Dar această etapă s-a

Horoscop: Poziţia sexuală pe care o urăşte, în funcţie de zodia lui

Vrei să ştii ce anume îi displace iubitului tău în pat fără să-l întrebi? Descoperă care sunt poziţiile de care nu este prea încântat, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Cât de predispusă eşti să rămâi fără job, în funcţie de zodia ta

Află care este riscul de a rămâne fără loc de muncă, în funcţie de zodia ta. Descoperă dacă semnul sub influenţa căruia te-ai născut te predispune la situaţii tensionate la job sau la impulsivitatea de a-ţi da demisia într-un moment dificil.

Horoscop: Cum să eviţi certurile în cuplu, în funcţie de zodia lui

Învaţă să spui ceea ce vrei fără să declanşezi certuri monstru cu iubitul tău. Iată ce subiecte trebuie tratate cu delicateţe, în funcţie de zodia lui:

Bărbatul din zodia Gemeni. Tot ce vrei să ştii despre el

Zodia Gemeni este un semn masculin, mutabil, de aer. Este semnul tranziţiei, al dualităţii şi indeciziei, reprezentând mesagerul, intermediarul. Are un temperament nervos, fiind tot timpul

Horoscop: Cât eşti de predispusă la melancolie, în funcţie de zodia ta

Descoperă cât de uşor te laşi acaparată de tristeţe, în funcţie de zodia sub influenţa căreia te-ai născut. Află cum să învingi melancolia.

Bărbatul din zodia Taurului. Tot ce vrei să ştii despre el

Taurul este un semn feminin, fix, de pământ, guvernat de Venus, planeta iubirii, a frumuseţii, dar şi a posesiunilor materiale. Reuşeşte să cucerească prin calmul său profund şi

Horoscop: Greşelile care te fac să suferi din dragoste, în funcţie de zodia ta

Ai trecut prin multe relaţii eşuate şi nu înţelegi de ce? Înainte de a ajunge la concluzia radicală că toţi bărbaţii sunt la fel, ar trebui să te întrebi care sunt şi "păcatele" tale. Descoperă ce greşeală proprie îţi aduce nefericirea în amor, în funcţie de zodia ta:

Bărbatul din zodia Berbecului. Tot ce vrei să ştii despre el

Nu e prea greu să te îndrăgosteşti de un nativ din zodia Berbecului, mai ales dacă eşti atrasă de bărbaţii expansivi, plini de energie şi puşi tot timpul pe distrus bariere, limite sau

Horoscop: Cum îţi înlături rivalele în dragoste, în funcţie de zodia ta

Ai de-a face cu o fostă iubită a partenerului tău care pare să-l vrea înapoi şi încearcă tot felul de trucuri? Sau bărbatul de care eşti îndrăgostită a intrat în atenţia unei alte femei? Dacă eşti nevoită să lupţi pentru dragostea unui bărbat, află ce arme să foloseşti ca să "spulberi" concurenţa. Iată ce să faci, în funcţie de zodia ta:

Mercur retrograd până în 26 noiembrie. Cum te afectează?

Mercur este planeta comunicării şi a mişcării, iar perioada sa de retrogradare imprimă de obicei tot felul de întârzieri, neînţelegeri sau probleme de transmitere a unor informaţii. În

Horoscop: Trucuri ca să te transformi peste noapte într-o divă sexy

Vrei să arăţi întotdeauna senzaţional precum o divă sexy de la Hollywood? Iată ce schimbări să faci şi cum să-ţi transformi lookul, în funcţie de zodia ta: