Horoscop: Zilele săptămânii şi planetele lor. Ce să faci zilnic pentru a avea succes

Fiecare zi a săptămânii este guvernată de câte o planetă, iar acest astru ne poate influenţa activitatea. Descoperă cum trebuie să-ţi organizezi acţiunile pe zile pentru a avea succes în tot ceea ce faci.

Venus în Rac. E timpul pentru dragoste şi... renovări!

Până pe 6 septembrie, Venus, planeta iubirii, a armoniei şi a frumuseţii va tranzita zodia Racului. Pentru că Racul este un semn al sentimentului, al căminului şi al familiei, toată această

Horoscopul săptămânii 13 -19 august. Află ce ţi-au pregătit astrele

Descoperă care sunt previziunile astrale pentru tine în a treia săptămână a lunii august. Află cum vei sta cu sănătatea, dragostea, banii sau cariera, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Cât e de pisălog în funcţie de zodia lui. Cum îl poţi schimba?

Ce poate să fie mai enervant decât să ai lângă tine un bărbat care să te bată la cap toată ziua şi să te sâcâie cu aceleaşi întrebări până te plictiseşti? Află care sunt cei mai sâcâitori bărbaţi, în funcţie de zodia lor!

Horoscop: Motivul principal pentru care te-ar putea părăsi, în funcţie de zodia lui

Există unele gesturi ale tale pe care iubitul tău le-ar putea considera motive întemeiate de despărţire. Descoperă ce să nu faci niciodată, în funcţie de zodia lui, ca să nu te părăsească.

Horoscopul săptămânii 6-12 august. Află previziunile astrelor pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte în săptămâna 6-12 august. Află ce ţi-a rezervat destinul în ceea ce priveşte sănătatea, dragostea, cariera sau banii.

Horoscop: Unde visează să faceţi sex, în funcţie de zodia lui. Fă-i o surpriză!

Ţi-ar plăcea la nebunie să-i ghiceşti dorinţele ascunse ale iubitului tău în materie de sex şi locurile preferate în care visează să vă iubiţi? Descoperă acest secret, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Ce şanse ai să-ţi găseşti alesul inimii în această vacanţă?

Te pregăteşti de concedii, vacanţe, excursii sau weekend-uri la mare şi munte, şi cu siguranţă ţi-a trecut prin minte posibilitatea de te îndrăgosti în această perioadă, dacă eşti singură.

Horoscop: Tendinţa extremă a zodiei tale. Cunoaşte-ţi partea întunecată!

Zodia ta ascunde elemente negative care te aduc în pragul unor comportamente sau situaţii extreme. Descoperă care sunt tendinţele extreme ale zodiei tale, ca să ştii cum să te fereşti de ele:

Zodia ta: Cu cine ai putea intra în conflict?

Unele semne zodiacale sunt atât de diferite şi incompatibile, încât se întâmplă de multe ori să intre în conflict. Iată care sunt combinaţiile de zodii care ar putea să producă

Horoscop: Cum vei sta cu banii în luna august. Câştigi sau pierzi?

Banii sunt o adevărată problemă pentru cei mai mulţi dintre noi, iar astrele ne pot spune în "avans" ce ne aşteaptă la acest capitol. Descoperă care sunt resursele tale financiare în luna august şi dacă vei reuşi să-ţi suplimentezi veniturile.

Cum iubeşti, în funcţie de tipul zodiei tale

Îţi faci planuri de nuntă cu viteza luminii, chiar dacă abia ţi-ai găsit jumătatea? Sau dragostea ta se dezvoltă lent? Modul în care iubeşti şi ritmul în care îţi planifici viaţa

Horoscop: Cumpenele tale în luna august. Descoperă care sunt zilele cu ghinion!

Află ce fel de probleme ai putea avea, în funcţie de zodia ta, în luna august. Unele zile sunt mai puţin benefice, de aceea trebuie să fii prudentă când iei decizii importante sau când vrei să pleci în călătorii.

Horoscop: Semnale de alarmă în relaţia voastră, în funcţie de zodia lui

Există câteva semne care îţi arată că relaţia voastră ar putea fi în impas. Descoperă care sunt semnalele pe care ţi le dă iubitul tău, în funcţie de zodia lui, că povestea voastră de dragoste este pe muchie de cuţit.

Soarele a intrat în Leu. Ce te aşteaptă?

Soarele a intrat în zodia Leului, unde va sta până pe 22 august. Este momentul să ieşi la rampă, să te manifeşti aşa cum eşti tu şi să te bucuri de lumina reflectoarelor. Pentru că

Horoscop: Cât de repede trebuie să faci sex cu el ca să nu-l pierzi, în funcţie de zodia lui

Sexul la prima întâlnire este încă o problemă dezbătută intens. Cu toate că majoritatea bărbaţilor cu siguranţă nu ar refuza, poate o astfel de decizie să afecteze viitorul unei relaţii? Descoperă cum percep bărbaţii această chestiune, în funcţie de zodie.

Horoscop: Cât eşti de predispusă la înşelat, în funcţie de zodia ta

În funcţie de semnul tău zodiacal, ai putea avea o predispoziţie mai mare sau mai mică de a călca strâmb într-o relaţie. Descoperă cât eşti de impulsivă când vine vorba de sexul în afara relaţiei şi ce te poate face să-ţi înşeli partenerul.

Horoscop: La ce tulburări de comportament eşti predispusă, în funcţie de zodie

Descoperă care sunt slăbiciunile zodiei tale care ar putea conduce la apariţia unor tulburări de comportament sau de personalitate. Iată care pot fi acestea, în funcţie de zodie:

Dieta potrivită pentru fiecare zodie

Cele mai multe dintre noi vrem să scăpăm de câteva kilograme care parcă se concentrează întotdeauna fix în zonele în care nu ne dorim. Modul în care metabolizezi alimentele, felul în care

Horoscop: Cât sunteţi de compatibili, în funcţie de elementele zodiilor

Fiecare semn zodiacal aparţine unuia dintre cele patru elemente: Apă, Aer, Foc şi Pământ. Aceste elemente imprimă zodiilor anumite caracteristici esenţiale, care au un rol foarte important în determinarea reuşitei unui cuplu.