Horoscop: Cât eşti de predispusă să divorţezi, în funcţie de zodie

Descoperă, în funcţie de zodia ta, care este riscul să divorţezi şi, mai ales, din ce cauză. Află care sunt caracteristile zodiei ce te predispun la despărţirea de persoana iubită.

Luna plină în Berbec. Cum te influenţează?

Pe 30 septembrie, va fi lună plină în zodia berbecului. În momentele de lună plină, soarele este în opoziţie cu luna, ceea ce aduce stări conflictuale, care seamănă mai degrabă cu lupta

Horoscop: În ce zodie este bărbatul lângă care poţi trăi fericită

Prietenia este foarte importantă într-o relaţie, fiind baza unui viitor fericit împreună. Află în ce zodie este bărbatul cu care ai toate şansele să te înţelegi foarte bine şi alături de care poţi avea o căsnicie fericită.

Horoscop: În ce zodii sunt duşmanii tăi. Află de cine să te fereşti!

Descoperă în ce zodii sunt persoanele cu care ai putea intra în conflict şi care ţi-ar putea deveni duşmani, în funcţie de zodia ta.

Soarele a intrat în zodia Balanţei. Cum îţi afectează viaţa?

Începând cu 22 septembrie, Soarele a intrat în zodia Balanţei, ceea ce ne aduce armonie şi mai multă dragoste pentru artă şi frumos. Balanţa este guvernată de Venus, planeta iubirii şi a

Sex-Horoscop: Poziţia care îţi oferă un orgasm intens, în funcţie de zodia ta

Învaţă să alegi poziţia sexuală care îţi aduce plăcere instant, în funcţie de zodia ta. Descoperă ce te excită la maximum şi ce te face să ai orgasm după orgasm!

Horoscop: Destinul relaţiei voastre în funcţie de momentul în care v-aţi cuplat

Momentul din care aţi început să formaţi un cuplu are un impact major asupra viitorului relaţiei voastre. Aspectele astrale sunt foarte importante şi imprimă relaţiei un anumit curs. Descoperă în ce zodie a luat naştere relaţia voastră şi cum vă influenţează:

Horoscop vedic: Află care este zodia ta în astrologia indiană

Astrologia vedică este una dintre cele mai vechi din lume, fiind folosită de indieni de mai bine de 5000 de ani. Semnele zodiacale vedice corespund ca dată celor europene şi au aceleaşi simboluri. Iată care este zodia ta, în astrologia vedică:

Horoscop: Ce trucuri de frumuseţe ţi se potrivesc, în funcţie de zodie

Foloseşte-te de atuurile zodiei tale pentru a arăta divin! Descoperă ce trucuri de înfrumuseţare te ajută să fii incredibil de sexy, în funcţie de zodia ta, şi pune-le în practică.

Planeta Saturn se mută în zodia Scorpion pentru următorii trei ani. Vezi efectele!

Pe 5 octombrie, Saturn va părăsi zodia Balanţei şi va intra în Scorpion, unde va rămâne până în 2015. O schimbare importantă, care ne va afecta cel mai puternic din punct de vedere

Horoscop: Cum este iubita ideală pentru el, în funcţie de zodie. Află ce îşi doreşte

Fiecare bărbat are conturată în minte imaginea iubitei ideale, care întruneşte toate calităţile pe care el le iubeşte cel mai mult la o femeie. Descoperă care este această imagine idilică pentru fiecare zodie în parte:

Ce vedete sunt născute în zodia ta?

Eşti curioasă să afli care sunt celebrităţile născute în aceeaşi zodie cu tine? Descoperă mai jos lista unora dintre cele mai cunoscute staruri, în funcţie de zodie: Berbec Alec

Horoscop mayaş: Află care este zodia ta, în funcţie de data naşterii

Mayaşii aveau cunoştinţe vaste de astronomie şi au făcut şi celebrele profeţii astrologice despre sfârşitul lumii. Descoperă care este zodia ta în astrologia mayaşă şi cum îţi influenţează destinul.

Sex-Horoscop: Obsesiile lui întunecate, în funcţie de zodie

Cu siguranţă ţi-ai dorit cel puţin o dată să-i citeşti gândurile iubitului tău. Dar pe de altă parte, este mai bine că nu poţi, pentru că ai putea fi îngrozită... Descoperă care sunt obsesiile sexuale întunecate ale iubitului tău, în funcţie de zodia lui:

Horoscop: Cât e de predispus să moară înaintea ta, în funcţie de zodia lui

Cu siguranţă este un subiect care îţi dă fiori de groază, dar este foarte important să ştii care sunt pericolele care ar putea să-ţi aducă iubitul la un pas de moarte, pentru a-l ajuta să le menţină la distanţă. Iată care sunt riscurile pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop: Cum să scapi de vicii, în funcţie de zodia ta. Încearcă soluţiile!

Fumatul, consumul de alcool, cafea în exces sau dulciuri şi în general obiceiurile transformate în vicii sunt o adevărată provocare pentru cei mai mulţi dintre noi. Află ce strategie să adopţi ca să scapi de ele, în funcţie de zodia ta:

Mercur în Balanţă, până pe 5 octombrie. Cum te afectează?

Când Mercur intră în zodia Balanţei, pe 16 septembrie, atenţia noastră va fi direcţionată către nedreptăţile care  ne afectează viaţa, în special relaţia. Acum avem ocazia să

Horoscop: Cum stai cu dragostea în toamna asta, în funcţie de zodia ta?

Află care sunt previziunile pentru tine în toamna aceasta, în ceea ce priveşte viaţa de cuplu, dar şi posibilitatea de a întâlni marea dragoste, dacă eşti singură.

Horoscopul indienilor din America: Află care este zodia ta, în funcţie de data naşterii

Descoperă care este semnul tău în zodiacul nativ american, în funcţie de data naşterii. Află ce ţi-a rezervat destinul potrivit horoscopului folosit de mii de ani de şamanii indieni din America de Nord.

Venus în zodia Leu până în octombrie. Vezi cum te afectează!

Până pe 3 octombrie, Venus va tranzita zodia Leului. Este momentul pentru strălucire, pentru a fi în centrul atenţiei şi pentru a cere ce ţi se cuvine în dragoste şi nu numai. În