Cele mai parșive zodii. Ar face orice pentru bani!

Există oameni egoiști și parșivi care ar face orice pentru bani. Află care sunt zodiile care își vor pune întotdeauna propriul interes pe primul loc!

Într-o anumită măsură, nu este nimic în neregulă cu a-ți pune propriul interes pe primul loc, dar atunci când încep să-și trădeze chiar și prietenii și familia, totul devine o mizerie.

Citește și: Cea mai simplă caracterizare a zodiilor. Tu cum te-ai descrie în câteva cuvinte?

  • Iată care sunt cele mai parșive zodii:

1. Săgetător


Săgetătorul te va demola într-o clipă, probabil pentru că datorează bani cuiva dubios.

Deoarece cel mai greu îi este să fie responsabil și caută întotdeauna cea mai simplă și rapidă modalitate de a câștiga bani, el nu numai că te-ar putea trăda pe tine, ci și-ar trăda și propria mamă.


El are întotdeauna datorii la cineva, ceea ce înseamnă că înșală mereu pe cineva.

2. Leu


Sigur, Leul poate fi loial, dar gelozia și simțul proprietății cu care e înzestrat pot anula adesea acea loialitate, determinându-l adesea să acționeze parșiv.

Dacă unii oameni ar face asta pentru a nu avea probleme, Leul o face pentru că el crede cu tărie că poate avea tot ce își dorește.

Așadar, nu numai că Leul te va călca în picioare pentru bani, dar dacă are ocazia, va pleca și cu partenerul/a, câinele și perechea ta de pantofi preferată.

3. Scorpion


Deși ar putea fi o surpriză să Scorpionul se regăsește în această listă, există un motiv pentru asta.


Scorpionul poate fi un ticălos și un parșiv în multe cazuri, dar atunci când vine vorba de a înșela oamenii, el are o oarecare moralitate.

Sigur, te va trăda, dar probabilitatea nu este la fel de mare precum a zodiilor de mai sus.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 
 

4. Gemeni


Oricât de dureros ar suna, Gemenii sunt niște escroci. Deși poate nu sunt cei mai mari hoți din zodiac, tot sunt înșelători și parșivi.

Deci, dacă ai pe lângă tine o persoană născută în această zodie, ai face bine să ascunzi toate lucrurile de valoare.

Nu știi niciodată când s-ar putea să acționeze!

5.
Rac


Deși Racul nu te va fura pe față, e genul de persoană pe care o rogi să cumpere ceva și uită să îți mai dea restul înapoi. Speri că-i vei primi până la urmă, dar nu o va face niciodată.

Când îl confrunți cu privire la o situație de acest gen, inventează o poveste ca să arate ca tipul bun din scenariu.

Cu toate acestea, realitatea este alta, așa că nu e bine să te încrezi în acest nativ!

6. Vărsător


S-ar putea să nu aiba sens ca Vărsătorul să te trădeze pentru bani, dar ai grijă! Nu e atât de demn de încredere pe cât pare.

Cu toate acestea, el nu te va înșela în beneficiul lui ca celelalte zodii, ci o va face pentru tine.

Da, Săgetătorul îți va fura 100 lei din portofel pentru a-ți cumpăra ceva.
Și nu are sens! 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod