Tot ce trebuie să știi despre bărbatul din zodia Berbec. 4 aspecte importante care te ajută să îl cunoști mai bine

Fiind primul semn al zodiacului, un bărbat Berbec este întotdeauna numărul unu, așa că obișnuiește-te cu ideea că are nevoie de multă atenție.

Acest lucru nu are origini narcisiste, ci pur și simplu aceasta este valoarea lui reală. Este adevărat că bărbații Berbec conduși de Marte sunt buni în ceea ce fac și nu se sfiesc să stea în lumina reflectoarelor.

Nu fi surprinsă, totuși, când își arată și vulnerabilitățile. Sub acel curaj grozav se ascunde o naivitate copilărească, naivitate care îl poate determina să ajungă la sentimente rănite care sunt adesea mascate de umor. Poate fi greu să ții pasul cu rapiditatea lui, flerul pentru gesturi mărețe și libidoul impresionant, așa că pregătește-te să faci un mic antrenament de rezistență dacă îți dorești sau ai un Berbec în viața ta.

Citește și: Cele mai bune zodii. Au un suflet atât de blând!


Încăpățânat ca berbecul care îl și reprezintă simbolic, bărbatul Berbec tipic este un războinic pentru ceea ce el crede că este drept și adevărat. Cu o personalitate motivată, pasională și curajoasă, acești bărbați tind să facă lucrurile mărețe să se întâmple. Entuziasmul și verva lor pot fi confundate adesea cu agresivitatea, însă ele sunt cele care îi propulsează în viață.

Nu vei întâlni niciodată un Berbec timid și, deși subtilitatea nu este una dintre cele mai puternice trăsături ale sale, el te va face mereu să râzi și te va uimi mereu cu energia și dinamismul lui, cu creativitatea și mișcările lui pe ringul de dans.

Bărbații Berbec sunt răutăcioși, dar nu vicleni, uneori nesăbuiți, dar niciodată proști, egoiști, dar nu exagerat, foarte sexy și extrem de distractivi.

Bărbatul din zodia Berbec: Dragoste și sex


În cuplu, acest bărbat poate fi stăpânit de un temperament trecător care poate izbucni pe neașteptate, dar nu are de gând să rămână supărat prea mult timp, cu excepția cazului în care chiar e ceva grav.

Personalitatea Berbecului este una a extremelor, nu există nici un mijloc de drum aici, așa că pregătește-te să fii la fel de clară despre ceea ce îți dorești și să îți spui părerea. Bărbatul Berbec îți dorește o parteneră puternică, care să-l respecte. El nu are timp pentru pasivitate sau mesaje cu dublu sens. Cu toate acestea, odată ce se hotărăște că te vrea, va suporta multe în speranța că te va avea.

În relații, bărbații din zodia Berbec se pot plictisi ușor și necesită stimulare constantă. Cel mai bun mod de a activa un Berbec este pur și simplu să-l ignori complet, dar cu grijă! Acest tip de respingere nu îți va oferi o a doua șansă. Berbecii nu sunt adepții monogamiei, așa că ține cont de asta dacă vrei să te așezi la casa ta și cauți o relație pe termen lung cu el.

Bărbatul Berbec este sexy și pasional, fizic și emoțional. Chiar și în cazul în care nu e arătos, acest tip posedă un fel de sex-appeal care este irezistibil. Există o încredere înnăscută în felul în care se poartă, un rânjet ironic, un dublu sens care te va face să vrei să stai mai aproape de el împotriva voinței tale. Sexul cu un bărbat din zodia Berbec poate fi o activitate destul de sportivă, multă transpirație, poziții actrobatice și, eventual, un joc dur de comun acord.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Bărbatul din zodia Berbec: Casă și familie


Berbecul nu e un bărbat de casă, așa că nu te aștepta ca spațiul său de locuit să fie primitor sau confortabil.
Funcționează pentru el și are totul aranjat așa cum îi place lui, dar s-ar putea să nu facă concesii pentru dorințele nimănui altcuiva. S-ar putea să existe doar un loc sau un scaun la masă sau o pernă pe pat. Nu este vorba că nu s-a gândit la tine, ci doar că nu se gândește la casă ca la un loc de împărțit sau la un loc în care își dorește să petreacă prea mult timp. Are atâtea lucruri interesante de făcut și de văzut în lume!

”Acasă” este un loc în care să-ți schimbi hainele și să dormi, așa că nu fi suprinsă dacă iubitul tău Berbec se autoinvită la tine mult mai des. De fapt, s-ar putea ca tu să nu îi vezi deloc casa, cu excepția cazului în care locuiți împreună. În acest caz, pregătește-te să continui să speli vasele pe care le-a început înainte să se plictisească și asigură-te că rufele umede ajung în uscător înainte să mucegăiască. El va începe cu siguranță o activitate cu mult entuziasm, dar deseori va fi distras de ceva nou care trebuie făcut înainte ca primul lucru să fie finalizat.

Ca tată, bărbatul Berbec este excelent în a-i face pe cei mici să izbucnească în râs. El e un fel de clovn care îi încântă pe copiii de toate vârstele. Este genul de tată care își aruncă bebelușul sus în aer sau îl aruncă în piscină pentru a-l învăța să înoate.

Bărbatul din zodia Berbec: Muncă și bani


Un bărbat Berbec știe ce vrea și merge după asta fără ezitare.
Acest gen de om are mentalitatea de EU PRIMUL și este ghidat de ambiție și inițiativă. Acest lucru îl face un lider grozav, gata să conducă orice și pe oricine.

Cu trăsături impulsive și idealiste, Berbecii au tendința de a ținti sus, dar multe dintre eforturile lor sunt degeaba. Adesea pionieri în domeniul lor, acești oameni sunt întotdeauna angajați într-o cursă intensă pentru a deveni numărul unu. Există mereu un sentiment de urgență în cazul lor, dacă nu sunt primii care ajung pe cel mai înalt vârf al muntelui, ce rost mai are?

Bărbații Berbec sunt mari inițiatori și extrem de muncitori. Ei vor depune maximum de efort, dar uneori își pierd interesul și rezistența la jumătatea drumului și au nevoie de sprijin pentru a finaliza lucrurile.

Berbecul își asumă riscuri și e un mare cheltuitor. Poate fi chiar iresponsabil în ochii unora în ceea ce privește gestionarea banilor și a stabilității financiare. Cu toate acestea, norocul este de partea lui și mereu iese din situații aparent imposibile. De asemenea, economisirea banilor nu este punctul lui forte.

Bărbatul din zodia Berbec: Ghid de cadouri


O noapte liniștită acasă nu este modalitatea ideală de a-l cuceri pe bărbatul Berbec. În schimb, du-l la un concert zgomotos și fii dispusă să i te alături pe ringul de dans.

Un bărbat din zodia Berbec trăiește pentru adrenalină, schimbare, entuziasm și noutate. Așadar, dacă vrei să-i oferi cadouri, alege lecții de parașutism, cursuri de arte marțiale sau o vacanță surpriză interesantă într-un loc în care nu a mai fost niciodată.

Surprizele de tot felul sunt binevenite aici, Berbecul este un semn căruia îi place să fie luat pe nepregătite și te va respecta total dacă poți organiza o petrecere surpriză fără ca el să afle.

Dacă trebuie să-i faci un cadou, ar fi potrivit un cuțit de buzunar gravat sau un echipament sportiv. Și deși s-ar putea să nu ți-o spună, de obicei apreciază, în secret, hainele de firmă.

Făcând eforturi suplimentare, îl vei face să se simtă special. Vrea să simtă că contează, așa că arată-i că așa este făcându-i cadouri destinate lui și numai lui. Berbecul este original, așa că o să îi place chestiile personalizate sau pe care altcineva nu le mai are.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod