Ce ne așteaptă în luna septembrie: Transformarea celor mai importante relații ale noastre

Prima lună din toamnă vine cu surprize. Iată ce ne așteaptă în septembrie!
Ca întotdeauna, septembrie este o lună de tranziție, deoarece aduce energia Fecioarei. Fiind singurul semn mutabil de pământ, energia Fecioarei este liniștitoare și întăritoare, având ca scop să ne ajute să ne punem în ordine viața în ordine înainte de sezonul care urmează.

Sezonul Leului și al lunii august a fost intens. așa că oportunitatea de a ne trage sufletul este ai mult decât răcoritoare.

Septembrie aduce cele mai multe retrograde, care vor colora astrologia întregii luni.

Odată ce Mercur devine retrograd, vor exista un total de nouă planete în mișcare retrogradă. Vibe-ul va fi mai mult decât introspectiv, deoarece planetele retrograde au tendința de a oferi momente mari prin reflecție profundă. În timp ce descoperirile vor atinge multe sectoare ale vieții noastre, relațiile vor rămâne o temă a muncii personale pe care luna septembrie ne-o rezervă.

În septembrie sunt în prim-plan relațiile


Una dintre temele astrologice ale anului 2022 sunt relațiile, deoarece anul a început cu Venus retrograd și se va încheia cu Marte retrograd.
Astrologia lunii septembrie oglindește această temă cu legendarii iubitori cosmici, Venus și Marte, confruntându-se pe cer. Deși confruntarea lor reală nu are loc până pe 16 septembrie, aceste planete se vor afla în zodiile Fecioară și Gemeni începând cu 4 septembrie, când Venus întră în Fecioară. Ambele zodii, Fecioară și Gemeni, sunt guvernate de Mercur.

Confruntarea dintre Venus și Marte poate aduce apetit sexual crescut, deoarece poate crea tensiune sănătoasă și competiție între îndrăgostiți.

Dacă o relație s-a răcit puțin, această ciocnire poate reaprinde scânteia. Cu toate acestea, pentru relațiile care sunt deja pe un teren stâncos, ar putea dezvălui o frustrare sexuală reprimată care s-a acumulat în timp.

Gestionarea acestui aspect va necesita multă conștientizare atunci când vine vorba de comunicarea în cuplu.

Mercur devine retrograd


Mercur începe să se miște retrograd pe 9 septembrie, în Balanță, semn dublu al echilibrului și al relațiilor. În acest caz, este util să ne gândim la toate temele care au apărut pentru noi anul trecut, aproximativ în același timp.
Mercur a început mișcarea retrogradă în Balanță în toamna anului 2021, așa că ar putea exista o reapariție a acelorași teme între 9 și 23 septembrie și din 10 până pe 28 octombrie.

Ceea ce este diferit la acest retrograd este că Mercur va vizita și Fecioara, semnul său de exaltare, în perioada 23 septembrie-2 octombrie.

În Fecioară, retrogradul lui Mercur adoptă o abordare complet nouă, concentrându-se pe o purificare profundă a minții. Deoarece Fecioara este un semn mai confortabil pentru Mercur, intrarea sa în Fecioară, chiar și în mișcare retrogradă, ar putea fi mai blândă și pozitivă față de ce se aștepta.

Luna plină în Pești


La o zi după ce Mercur devine retrograd, va apărea luna plină din această lună. Având loc pe 10 septembrie, aceasta aduce punctul culminant al unui ciclu major.

Fiind ultimul semn al zodiacului, energia Peștilor are o mare legătură cu finalurile. Un proiect sau o situație care a început la momentul lunii pline ar putea ajunge la manifestare.

La nivel personal, anumite angajamente din trecut ar putea ajunge la sfârșit.

Soarele intră în Balanță și apare echinocțiul de toamnă


Energia astrală se transformă pe 22 septembrie când are loc echinocțiul de toamnă, când Soarele intră în Balanță.

În următoarele patru săptămâni, vom fi pe teritoriul venusian.
Să ne înconjurăm de artă și de frumusețe sau să ne menținem liniștea vor fi prioritățile noastre.

În această zi cu totul specială, Mercur se va întâlni cu Soarele, purificându-ne gândurile și aducând momente majore.

Venirea toamnei ar putea fi o experiență de neuitat anul acesta!

În momentul intrării în Balanță, Soarele va forma un trigon cu Pluto și o opoziție cu Jupiter. Aceste două conexiuni anunță un sezon de evoluție și transformare.

Cu toate acestea, deoarece ambele planete sunt retrograde, câștigurile ar putea veni mai târziu, în anul viitor.  Aceste câștiguri ar putea ajunge ala noi din 17 septembrie până în 24 septembrie și apoi din nou din 21 ianuarie până în 26 ianuarie 2023.

Luna nouă în Balanță


Ultimul mare eveniment apare pe 25 septembrie, când luna devine nouă în Balanță.

Este foarte interesant să vezi că Jupiter și Pluto sunt încă evidențiați în această lunație. Imediat după ce a devenit nouă, luna se va opune lui Jupiter, ceea ce este un semn bun. Și Venus, conducătorul acestei lunații, va forma un trigon cu Pluto, maestrul reinventării.


Mercur este încă retrograd, iar asta ne poate împiedica să fim îndrăzneți în drumul nostru de evoluție. Orientarea retrogradă a lui Mercur este de a instiga o transformare profundă, introspectivă.

În această lună nouă, îmbrățișează un nou început, abandonând tot ce este învechit și autodistructiv. Acest lucru este valabil mai ales în domeniul relațiilor, o temă care rămâne importantă pentru întregul an.

Procedând astfel, vei trimite un mesaj clar Universului: ești gata pentru mai mult, ești gata pentru relații mai împlinitoare!

Sursă: astrology
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod