Horoscop 14 septembrie: Berbecul trebuie să facă ceea ce îi place!

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!
Iată ce ți-au pregătit astrele pentru azi!
 

Horoscop 14 septembrie

 

Berbec

 

Nu ești interesat/ă să urmezi ritmul altora, iar astăzi le vei demonstra tuturor acest lucru. Este adevărat că tu mergi mereu pe drumul tău și conduci doar proiecte care te interesează. Fă ceea ce îți place, e dreptul tău!

 

Taur

 

Vezi ce vezi, dar nu spune nimic sau nu dezvălui jocul cuiva care realizează o strategie oarecum ciudată lângă tine sau la locul de muncă. Deocamdată, ai grijă și stai departe de ei. Vei vedea în curând unde duc faptele lui fără să ai vreo implicație.

 

Gemeni

 

Astăzi, îți vei scoate în evidență cea mai fermecătoare latură, cea în care atragi oamenii de partea ta.

Acest lucru este binevenit în special dacă lucrezi în comerț sau afaceri. De asemenea, este posibil să fii chemat/a la un interviu important.  

 

Rac

 

Astăzi vei găsi un moment pentru a vorbi despre sentimentele și planurile tale cu partenerul/a de viață. Nu va strica dacă elaborezi o strategie pentru a o face. A alege momentul potrivit este un lucru esențial.

 

Leu

 

Ceea ce vezi astăzi pe rețelele de socializare va fi foarte interesant. Vei simți o mare putere și energie pentru a-ți lua zborul. O conversație pe care o vei purta astăzi te va face să te simți foarte bine.

 

Fecioară

 

Nu exclude posibilitatea de a încasa astăzi orice sumă de bani pe care o aștepți sau care ți se datorează.

Fă o încercare cu persoană care are o datorie la tine și vei putea mișca puțin lucrurile. Fă-o ferm, fără slăbiciune sau milă!

 

Balanță

 

Vei sări că ars/ă dacă cineva te învinovățește pentru ceva sau te ceartă, dar poate ar trebui să te gândești că are dreptate, iar acea mică manie te va ajuta să schimbi o atitudine care nu te avantajează. Este aproape întotdeauna mai bine să recunoști eșecurile.

 

Scorpion

 

Vei fi mulțumit/ă pentru că ai reluat o relație sau o prietenie de care ți-a fost tare dragă, dar adevărul este că ai fost principalul/a vinovat/a pentru ruperea ei. Acum încerci să corectezi greșelile pe care le-ai făcut, iar generozitatea și iertarea nu vor fi greu de obținut.

 

Săgetător

 

Sarcinile pe care le vei primi astăzi nu îți vor lăsa prea mult timp pentru acele gânduri negative care îți vin din când în când.

Mai bine așa, astăzi ar trebui să fii în acțiune și să îndepărtezi orice obstacol mental din tine. Ai nevoie de o minte limpede!

 

Capricorn

 

Unele dintre interesele tale îți pot schimba direcția. Deși nu vei trage sforile, va fi altcineva care o va face. Va trebui să te adaptezi la evenimente. Fă-o fără ezitare și lasă-te purtat/a de acea nouă cale.

 

Vărsător

 

Crezi că îți pierzi timpul și că cineva sau ceva ți l-a furat. Dar asta nu este în întregime adevărat, poți beneficia de o situație nu foarte pozitivă. Totul ține de de a-ți ajusta perspectiva.

 

Pești

 

Vei ști să vinzi o idee sau un proiect cu multă pricepere și inteligență.

Cineva te ascultă și, bineînțeles, nu te vei da bătut/ă dacă zice nu. Această atitudine de a rezista și lupta este cel mai important lucru pentru că te reafirmă în ceea ce faci.

 

Citește și Horoscopul lunii Septembrie și vezi ce ți-au pregătit astrele pentru prima lună de toamnă! Vezi AICI detaliile.   

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod