(P) Cum te pregătești pentru prima zi de școală? Descoperă cele mai importante tips & tricks

Nu știm când au trecut cele trei luni de vară, însă un lucru este cert: culorile toamnei au un farmec aparte, motiv pentru care a venit momentul să te lași inspirată de magia noului sezon și să te pregătești corespunzător.

Dacă îți sunt cunoscute Mean Girls, Gossip Girl sau Emily in Paris, atunci știi cât de important e să fii în trend printre colegi. Aceste seriale au creat o adevărată isterie printre tineri, iar  personajele principale reprezintă și astăzi modele inspiraționale de styling.
 
Așadar, în lumina celor menționate anterior, am pregătit pentru tine un ghid pe subiectul Back 2 school care să te sprijine în dorința ta de a afișa o ținută impecabilă la început de toamnă.

Vei regăsi, așadar, răspunsurile potrivite la cum ar trebui să arate ținutele tale, care sunt machiajul și coafura ideale, dar și imagini cu exemple de outfituri din care să te inspiri.

Cuprins:
 
1. Cum trebuie să arate ținuta ”Back to school”? Reguli de care să ții cont
2. Make-up ”Back to school”: produse must-have pentru un look natural
3. TOP cele mai frumoase parfumuri
3.1. Parfumuri pentru EA
3.2. Idei de parfumuri pentru EL
4. Idei inspiraționale de coafuri must-have în noul an sezon
 

1.    Cum trebuie sa arate ținuta ”Back to school” ? Reguli de care să ții cont

 
Alegerea outfitului e o preocupare importantă, nicio zi nu începe fără întrebarea supremă: ”Cu ce mă îmbrac azi?”. Așadar, dacă faci parte din categoria celor care vor să facă o impresie bună din punct de vedere vestimentar, citește următoarele recomandări de care să ții cont.

Trebuie să-ți alegi piesele vestimentare ținând cont de două mari repere - momentul zilei și tipul de activitate/eveniment. Acestea sunt cele două reguli de aur cu care nu vei da greș niciodată! Dacă le respecți, rezultatele vor fi pe măsură. Având în vedere că discutăm despre o ținută potrivită pentru școală, ne vom baza chiar pe sfatul lui Coco Chanel care spunea că ”simplitatea este cheia adevăratei eleganțe” și poți obține un look foarte cool alegând ceva foarte simplu.  

Iată o idee de ținută potrivită pentru o zi de școală: o cămașă albă, clasică, o fustă plisată și noii Converse Run Star Hike, un must-have în acest sezon. Tenișii Converse sunt cool, versatili și, foarte important, extrem de comozi! S-ar putea să descoperi că sunt cea mai bună idee pentru această toamnă.  



Pentru băieți, un exemplu de outfit pentru școală arată așa: jeanșii favoriți, un tricou alb peste care poți purta o cămașă și, bineînțeles, o pereche de teniși Converse. Must-have-ul acestei toamne este modelul CHUCK TAYLOR ALL STAR 70 HIGH, model la mare căutare în acest sezon.

Iată, în imagini, outfit-uri inspiraționale create special pentru tine:

Make-up pentru școală: produse must-have pentru un look natural

 
În privința machiajului potrivit este important, în primul și în primul rând, să nu te abați de la regulile instituției de învățământ. Sigur, naturalețea și gingășia vârstei tale nu ar trebui acoperite, dar dacă vrei să dai o notă uniformă tenului tău sau, de ce nu, să ascunzi o imperfecțiune provocată de apăsătoarea acnee, atunci e important să alegi cu grijă produsele pe care să le aplici pe tenul tânăr. De altfel, e foarte importantă și rutina de îngrijire, dar să le luăm pe rând.

La machiaj, cel mai bine ar fi să mizezi pe efectul no makeup makeup look, alegând un fond de ten natural cu acoperire ușoară, o mascara și un gloss de buze într-o nuanță delicată.



În ceea ce privește rutina de skincare, necesară pentru menținerea tenul proaspăt și hidratat cât mai mult timp, produsele de îngrijire ale tenului pot contribui la pregătirea pielii pentru machiaj. Iată cele mai importante produse de skincare pe ar trebui să le folosești:

Loțiune tonică matifiantă My Clarins

O loțiune tonică revigorantă, matifiantă, care echilibrează și curăță tenul este un must-have în rutina ta de skincare. Îți recomandăm loțiunea tonică My Clarins, o formulă blândă, îmbogățită cu plante și 96% ingrediente de origine naturală. Te vei bucura de o piele sănătoasă și curată, răsfățată cu ingrediente eficiente.


 
Cremă hrănitoare Hydra Essentiel Silky Cream



Dacă vrei să te bucuri de o piele sănătoasă și strălucitoare, o cremă hidratantă de zi cu factor de protecție solară este tot ce ai nevoie la vârsta ta. Îți recomandăm Hydra Essentiel Silky Cream SPF 15 de la Clarins, care te poate ajuta să îți menții tenul hidratat și radiant în fiecare zi.

După rutina de skincare, poți apela, cu încredere, la produsele de make-up, care vor arăta spectaculos pe tenul tău hidratat.

Colecția de fonduri de ten Relove Super Serum Foundation

Gama de fonduri de ten Relove este tot ce ai nevoie pentru a te bucura de un look cu un finish natural. Relove Super Serum Foundation este infuzat cu acid hialuronic, pentru a te ajuta să îți menții pielea hidratată pe tot parcursul zilei.

Tips&tricks: folosește ca bază o cremă hidratantă, pentru ca fondul de ten să se așeze frumos pe piele. Te vei bucura de un finish rezistent și natural, cu doar câteva picături de produs.

Descoperă fondul de ten în rețeaua magazinelor DM, unde poți merge să îl testezi. Cu siguranță, te vei îndrăgosti iremediabil!


 
Rimel Makeup Revolution Big Lash Volume

Completează machiajul cu rimelul Makeup Revolution Big Lash Volume, ce oferă genelor volum și lungime. Te vei bucura de un efect incredibil de gene dese, cu volum. Rimelul dispune de o perie cu unghi larg, special concepută pentru a oferi un finish inedit. Perii lungi acoperă fiecare geană de la rădăcină până la vârf pentru a oferi un plus de volum și impact. Rimelul este waterproof, așadar va rezista pe parcursul întregii zile. Poți găsi produsul în Douglas, dar și în rețeaua magazinelor DM.  



Gloss pentru buze Relove

Gama de gloss-uri pentru buze Relove reprezintă finish-ul perfect de care are nevoie machiajul tău. Gloss-urile au o formulă lucioasă și strălucitoare, ce oferă un efect uimitor machiajului. Raportul calitate-preț este excelent, așadar te încurajăm să alegi colecția Relove pentru realizarea unui machiaj natural, pentru școală.

Poți descoperi și testa gama de produse în rețeaua magazinelor DM.



Burețel pentru fond de ten Real Techniques Miracle Complexion

Burețelul de machiaj pentru aplicarea fondului de ten face parte din categoria accesoriilor recomandate în realizarea unui flawless makeup. Îți recomandăm Real Techniques Miracle Complexion ce include o casetă specială pentru depozitarea burețelului. Acesta din urmă este conceput din spumă cu tehnologie revoluționară, pentru a uniformiza machiajul și pentru o conturare perfectă în jurul ochilor și a nasului. Cu siguranță, burețelul îți va deveni indispensabil în realizarea machiajului de școală.



Set de pensule Ecotools Wake up and Glow

Îți propunem un sistem revoluționar de pensule pentru machiaj cu capete interschimbabile, ce permite un stil de machiaj cu opțiuni de aplicare nelimitate. Setul de pensule Wake up and Glow include 5 capete de pensule și un mâner albastru, ce va funcționa perfect cu orice cap de pensulă din colecție. Așadar, iată varianta perfectă pentru a economi spațiu și pentru a transporta, cu ușurință, pensulele, mai ales că setul include și o cutie refolosibilă pentru depozitare. Cu siguranță, pensulele te vor ajuta să realizezi machiajul rapid, astfel încât să fii foarte eficientă.



Makeup-ul de școală va fi unul safe dacă vei miza pe naturalețe, decență și feminitate. Mai departe, te invităm să descoperi parfumurile aflate în tendințe în acest sezon.

3. TOP cele mai frumoase parfumuri pentru această toamnă


Am pregătit, în cele ce urmează, cele mai frumoase arome de purtat toamna aceasta. Vei descoperi atât parfumuri pentru EA, cât și parfumuri speciale pentru EL.

3.1. Parfumuri pentru EA


Fii cuceritoare din prima zi cu unul dintre parfumurile propuse mai jos:

APA DE PARFUM ELIE SAAB GIRL OF NOW LOVELY

Girl of Now Lovely surprinde spiritul fermecător al generației Now, un parfum plin de culoare, care celebrează bucuria și optimismul tinereții. Printre cele mai pregnante note sunt mandarinele spumoase, perele, mugurii de coacăze negre, migdala, boabele de Tonka și floarea solară Frangipani.  Cu siguranță, Girl of Now Lovely by Elie Saab este un parfum care te va încânta încă de la prima purtare!



APA DE PARFUM COACH WILD ROSE

Coach Wild Rose surprinde atitudinea libertină, îndrăzneață și optimistă, oferind sentimentul de siguranță și încredere. Parfumul este delicat, dar curajos, potrivit spiritelor tinere. Aroma se deschide cu coacăze roșii suculente, bergamota, trandafir și iasomie. Parfumul ți se va potrivi ca o mănușă, așadar asigură-te că îi vei găsi un loc în colecția de arome dedicate acestui sezon.



APA DE PARFUM I WANT CHOO BY JIMMY CHOO

"I Want Choo" este o explozie de bucurie și bună dispoziție, o compoziție florală orientală strălucitoare, captivantă și vibrantă. Parfumul debordează de energie pozitivă, personalitate intensă și entuziasm. Notele sale debutează cu accentele de mandarină, piersică, iasomie, vanilie, crin și smirnă. Alege parfumul și poartă-l, cu încredere, căci nu vei regreta!



APA DE PARFUM KARL LAGERFELD ROME DIVINO AMORE

Descoperă Roma by Karl Lagerfeld, o aromă inspirată de atmosfera orașului cu același nume, un adevărat muzeu în aer liber. Notele parfumului introduc o plimbare romantică printre flori albe, strălucitoare, cu parfum opulent: iasomie, orhidee, neroli și floare de portocal, la care se adaugă lemnul de santal și chihlimbarul. Cu siguranță, parfumul te va captiva încă de la prima purtare, așa că ia-l în considerare pentru toamna aceasta.



APA DE PARFUM MONTBLANC SIGNATURE


Te invităm să te delectezi cu noul parfum Signature semnat Montblanc, o aromă misterioasă și feminină, pe care trebuie să o testezi. Aroma debutează cu note acidulate de clementină, bujor, orhidee, vanilie, magnolie și ylang-ylang. Cu siguranță, parfumul te va plasa în centrul atenției, iar tu te vei simți invincibilă.



APA DE PARFUM Issey Miyake A Drop D'Issey

Issey Miyake A Drop D'Issey este un parfum ca o odă a naturii, ce se scufundă în nuanțe delicate de violet și mov. Este o aromă tinerească, feminină și rafinată, pe care trebuie să o porți în acest sezon. Te invităm să testezi parfumul dedicat tuturor domnișoarelor elegante.


APA DE PARFUM NARCISO RODRIGUEZ PURE MUSC FOR HER

O alegere inspirată de parfum pentru prima zi de cursuri poate fi Pure Musc For Her semnat Narciso Rodriguez. Aroma este inedită, greu de ignorat, așadar alegerea perfectă pentru orice persoană căreia îi place să fie în pas cu noile tendințe.



APA DE PARFUM PEPE JEANS FOR HER

Parfumul Pepe Jeans for Her este inspirat de un cocktail modern, o fuziune de chihlimbar și vanilie, la care se adaugă o notă delicioasă de lapte de migdale și mosc captivant. Îți promitem că te vei îndrăgosti iremediabil de efectul aromei Pepe Jeans.



APA DE TOALETĂ S.OLIVER FOLLOW YOUR SOUL

Iată un parfum inedit, inspirat de gingășia florilor. S.Oliver Follow Your Soul Women subliniază perfect feminitatea și grația, fiind foarte apreciat de domnișoarele romantice. Follow Your Soul Women este un parfum floral, cu accente orientale, dominat de note de lămâie, magnolie, iasomie, trandafir, lemn de santal și lemn de cedru.



Poți găsi parfumul în rețeaua magazinelor DM!

3.2. Idei de parfumuri pentru EL


Asociază ținuta cu un parfum elegant, care să te reprezinte. Te invităm să descoperi, în cele ce urmează, cele mai frumoase parfumuri bărbătești, de purtat în acest anotimp.

APA DE TOALETĂ JIMMY CHOO MAN AQUA

Jimmy Choo Man Aqua este o aromă acvatică, fresh, un must-have pentru anul 2022. Printre cele mai inedite note ale parfumului se evidențiază tonurile de cardamom, grapefruit, apa de mare și salvie, patchouli și mușchi. Mai mult ca sigur, trebuie să ai în colecția ta Jimmy Choo Man Aqua.


 
APA DE TOALETĂ KARL LAGERFELD NEW YORK

Karl Lagerfeld New York inspiră dinamism, creativitate și efervescență, caracteristici după care trebuie să te ghidezi în noul an școlar. Descoperă aroma vibrantă ce se evidențiază printr-o explozie de lime verde, busuioc și piper alb, iasomia, lemnul alb, vetiver și mosc. Iată un parfum sofisticat, pe care trebuie să îl porți.



APA DE PARFUM MONTBLANC LEGEND RED

Descoperă Montblanc Legend Red, o apă de parfum carismatică, lemnoasă, fructată, care încurajează optimismul și adrenalina. Creația dezvăluie prospețimea portocalei sângerii cu o notă de grapefruit, intensificată cu pricepere de notele aromatice de salvie. Îți recomandăm să pornești, cu încredere, către noi începuturi, purtând acest parfum spectaculos.


 
APĂ DE TOALETĂ ZADIG & VOLTAIRE THIS IS HIM!

Iată un parfum cu vibe tineresc, dedicat celor încrezători. This is HIM! include note spectaculoase de vanilie și tămâie, cu accente subtile de santal. Parfumul este o adevărată încântare, așadar nu vei da greș dacă vei opta pentru Zadig & Voltaire în această perioadă a anului.



APA DE PARFUM PEPE JEANS HIM CELEBRATE

Pepe Jeans for Him reprezintă eleganța simplității cu o prospețime masculină rafinată. Aroma este dominată de note proaspete de mandarină, bergamota, esență de lavandă și accente intense de cafea.

Parfumul este un must-have, așadar asigură-te că îl ai în colecția ta.



Ne dorim să reprezentăm o sursă de inspirație pentru tine în vederea realizării outfit-urilor pentru noul an școlar. Mai departe, te încurajăm să te delectezi cu o selecție de idei de coafuri simple, dar de efect, pe care să le adopți în ținutele tale.

 

4. Idei inspiraționale de coafuri must-have pentru noul an școlar


Așa cum am precizat în introducere, este important să mizezi pe un look clasic, simplu și elegant. Un detaliu semnificativ de care trebuie să ții cont este coafura, care trebuie să fie îngrijită și de efect.

Iată câteva idei care să te inspire:

⦁    Coafura cu bucle naturale, lejere, reprezintă o alegere inedită. Este simplă, decentă și girly și va completa perfect ținuta aleas. Poți realiza o coafură cu bucle cu ajutorul unui ondulator, cu bigudiuri, cu o perie rotativă, dar și dacă îți prinzi părul într-un coc peste noapte. Încearcă!




⦁    Părul drept, simplu, poate fi foarte cool, așa că îți poți pieptăna părul umed, pe care să îl usuci, mai apoi, cu ajutorul unui uscător de păr. De asemenea, poți utiliza o placă pentru îndreptarea părului sau o perie rotativă. Trebuie să știi că părul drept va fi întotdeauna în tendințe, așadar nu vei face o alegere greșită dacă vei miza pe efectul acestei coafuri.



⦁    O altă idee inspirațională de coafură care funcționează foarte bine este coada de cal reinterpretată, un mod foarte elegant și simplu de a-ți aranja părul. Pe lângă faptul că este foarte lejeră și ușor de realizat, coafura tip ”coadă de cal” arată foarte bine și se încadrează perfect în orice outfit.

⦁    Coafurile cu împletituri și cocurile lejere reprezintă alte două variante pe care le poți lua în considerare. Sunt chic, în tendințe și foarte simplu de făcut, fiind ideale pentru orice fel de ținută.

Tips & Tricks: poartă cu tine în geantă o perie de păr care să te ajute să îți revizuiești coafura în timpul zilei. O alegere inspirată este peria Compact Styler de la Tangle Teezer, brandul dedicat tuturor tipurilor de păr. Peria este perfectă pentru styling și finisare, având dimensiunea ideală pentru a fi purtată în geantă. Aceasta are capacitatea de a descurca părul fără să îl deterioreze. Poți găsi peria în toate magazinele DM și pe Emag.



O alta perie must-have pe care trebuie să o ai acasă este The Wet Detangler Tangle Teezer, care te poate ajuta să îți descurci părul rapid, imediat după spălare. The Wet Detangler are capacitatea de a descurca părul cu delicatețe și ușurință, fără să îl rupă. Așadar, asigură-te ca ai acasă peria care va simplifica procesul de coafare al părului.



Ține cont de sfaturi și, cu siguranță, vei fi pregătită pentru un nou an școlar așa cum se cuvine. Te încurajăm să fii în tendințe în această toamnă și să te bucuri de ținute wow, în care să te simți mai încrezătoare ca niciodată!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod