Cea mai simplă caracterizare a zodiilor. Tu cum te-ai descrie în câteva cuvinte?

Află care ar fi cea mai scurtă și cuprinzătoare descriere a zodiilor și spune-ne dacă le-ai descrie la fel!

Fiecare zodie are un set de trăsături definitorii care le face să iasă în evidență. Cum știm că Berbecul este încăpățânat, așa știm și că Fecioara este o perfecționistă. Tu cum le-ai descrie?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecii sunt foarte direcți și nu se sfiesc să spună exact ce vor. Sunt încăpățânați și încrezători și adesea îi regăsim în poziții de conducere. Acesta este cu siguranță un semn pe care îl vrei de partea ta.

Citește și: Care sunt cele mai deștepte zodii. Fecioara se află pe podium!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este foarte rezistent și, de asemena, foarte încrezător. Îi pasă mult de bani și e atras de lucrurile mai frumoase din viață. E extrem de loial și are un suflet bun, așa că e un prieten grozav pe care trebuie sa-l ai alături.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Acest semn zodiacal amuzant și sociabil va fi mereu sufletul petrecerii. Gemenii vor să-ți fie prieteni, indiferent de situație, și nu întâmpină nicio problemă să se înțeleagă cu toată lumea. Își iubesc libertatea și nu se sfiesc niciodată să fie independenți.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racii își iubesc spațiul, dar nu îi deranjează să îi lase pe alții să-l invadeze atunci când au nevoie. Ei sunt grijulii și iubitori, așa că trebuie să ai măcar un Rac în viața ta.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leului îi place să petreacă timp de calitate cu ceilalți. Fermecător și deștept, nu a întâlnit niciodată pe cineva cu care să nu poată purta o conversație. Acest semn distractiv și extrovertit este unul dintre cele mai apreciate din întreg zodiacul.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este o zodie extrem de amabilă. Considerată a fi una dintre cele mai inteligente zodii, ea e mereu acolo pentru a-și ajuta un prieten care are nevoie sau pentru a da sfaturi cuiva care le cere.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța este un semn foarte intelectual și adesea o vei surprinde având dezbateri amicale cu prietenii și cei dragi. Ea emană un aer de eleganță și clasă și e atrasă de lucruri (și de oameni) romantice și frumoase.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Acest semn energic, dar misterios, va menține cu siguranță lucrurile interesante. Niciodată nu se plictisește, deoarece el are mereu un truc în mânecă sau își va planifica următoarea aventură.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii tind să fie lupi singuratici, au nevoie de spațiul lor și le place să petreacă timpul după bunul plac. Sunt întotdeauna deschiși să încerce lucruri noi și probabil îi vei surprinde plănuind următoarea lor aventură solo în jurul lumii.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt extrem de orientați spre obiective și adesea se forțează să obțină mai mult decât oricine altcineva din jurul lor. Sunt foarte muncitori și mari susținători, în special atunci când vine vorba de prieteni și familie.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este un semn care nu se amestecă cu mulțimea, el vrea să iasă în evidență și să facă propriile lui lucruri. Dacă ai un Vărsător în viața ta, îți vei da seama de asta chiar și fără să-ți confirme zodia.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii drăguți și sensibili sunt foarte în ton cu propria lor creativitate. Numiți adesea visătorii zodiacului, ei au întotdeauna o idee inovatoare pe care abia așteaptă să o împărtășească celor din jur. Nu spun niciodată NU unui prieten care are nevoie de ajutor și vor fi mereu acolo pentru cei la care țin cel mai mult.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod