Întruchiparea eleganței. Kate Middleton, Prințesa de Wales, imaginea demnității la înmormântarea Reginei - FOTO în articol

Prințesa de Wales a arătat impecabil când a sosit la înmormântarea Reginei împreună cu copiii ei, Prințul George și Prințesa Charlotte.

Kate, în vârstă de 40 de ani, a optat pentru o ținută elegantă de culoare neagră, în timp ce s-a alăturat membrilor seniori ai Familiei Regale pentru a-i aduce un ultim omagiu reginei la Westminster Abbey.

În memoria Reginei, Prințesa a ales să poarte un colier de perle cu trei șiruri care făcea parte din colecția personală de bijuterii a Majestății Sale. Ea a completat look-ul cu o pereche de cercei cu diamante și perle ai Prințesei Diana.



Kate Middleton a sosit la Westminster Abbey de mână cu fiica ei, Prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, care s-a alăturat fratelui ei pentru a merge în spatele sicriului străbunicii lor.

Se anunțase deja că Prințul George, în vârstă de nouă ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de șapte, se vor alătura părinților lor la înmormântare pentru a-și lua rămas bun de la mult iubita lor "Gan Gan".

La vârsta fragedă de nouă ani, George este acum al doilea în linia de succesiune la tron.

Având în vedere acest lucru, consilierii au sugerat că ar fi bine ca publicul să-l vadă pe tânărul Prinț, care este viitorul Monarhiei.



Prinţul şi Prinţesa de Wales au mers înaintea lui George şi a lui Charlotte, urmaţi de unchiul şi mătuşa lor, Ducele şi Ducesa de Sussex şi alţi membri ai Familiei Regale.

Este prima dată când cei doi copii sunt văzuți în public de la moartea ei. A fost o perioadă extrem de încărcată pentru Kate, care și-a susținut public soțul Prințul William și, fără îndoială, și-a ajutat copiii să se adapteze la viața fără străbunica lor.

Fratele mai mic al lui George şi Charlotte, Louis, care are patru ani, nu a participat la procesiune.



Sursă: dailymail
Foto: hepta

19 Septembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod