Horoscop 20 septembrie: Săgetătorul are șanse mari să-și întâlnească jumătatea astăzi

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru azi!

 

Berbec

 

Astăzi, s-ar putea să-ți împărtășeșți ideile și opiniile cu oameni care îți seamănă. S-ar putea să ai, în sfârșit, o conversație sinceră cu partenerul/a. S-ar putea chiar să vorbeșți despre visurile tale pentru viitorul apropiat.

 

Taur

 

Logica poate fi punctul tău forte astăzi, dar în jocul vieții, uneori inima învinge și alteori mintea. Abilitățile tale analitice te vor ajuta să înțelegi lucrurile mai bine, făcându-te mai înțelept/eaptă. Este posibil să simți nevoia de a cheltui ceva bani pe gadgeturi.

 

Gemeni

 

Astăzi vei lăsa o impresie destul de plăcută asupra altora, în special asupra sexului opus. La locul de muncă, colegii tăi vor avea nevoie de expertiza ta pentru a-i ajuta să treacă prin sarcini dificile.

Mai târziu, seara, o plimbare lungă cu partenerul/a va încheia o zi remarcabilă.

 

Rac

 

Astăzi, este o zi bună pentru tine. Este una dintre acele zile în care vei fi într-o dispoziție bună, indiferent de problemele tale, dacă există. Îți vei trata bine subordonații, iar aceștia își vor arată aprecierea față de ține. Dacă crezi că atmosfera de la locul de muncă este bună, așteaptă până ajungi acasă!

 

Leu

 

Dorul tău de ducă vrea să fie eliberat, dar lucrurile nu sunt atât de simple când vine vorba de găsirea de noi destinații. Cu tine, vacanța merge mâna-n mâna cu întârzierile. Deci, deși s-ar putea să fii entuziasmat/ă de ocazia de a merge în locuri noi, această emoție va fi oarecum redusă din cauza amânărilor planurilor de călătorie.

 

Fecioară

 

Astăzi vei fi absorbit/ă de unele chesiuni personale.

Rezolvă-ți cât mai curând problemele, infruntându-le direct. Ești sfătuit/ă să nu lași emoțiile să-ți suprime spiritul întreprinzător, mai ales seara.

 

Balanță

 

Astăzi vei fi nevoit/ă să ai de-a face cu șefii tăi. Ar fi înțelept să amâni orice altă activitate pentru a putea lămuri o problemă mai veche, cel mai probabil legată de bani. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă sau a unei noi poziții, acum este momentul să faci primii pași.

 

Scorpion

 

Astăzi vei fi atent/ă la toate detaliile care te înconjoară. Este posibil să simbolizezi zicala: Faptele vorbesc mai mult decât cuvintele. Puterea ta de convingere te va ajuta să câștigi încrederea multora.

 

Săgetător

 

O zi plină de prudență! Există șanse ca inima ta să-și găsească alesul, forțându-te să te îndrăgostești.

S-ar putea să fii următoarea țintă a lui Cupidon. Totuși, fii atent/ă la pașii tăi, deoarece etapele inițiale ale unei relații pot fi fragile și trebuie tratate cu grijă. De asemenea, e important să îți protejezi reputația.

 

Capricorn

 

De parcă nu erai deja suprasolicitat/ă, noile responsabilități te vor ține ocupat/ă pe tot parcursul zilei. Emoția cu care lucrezi în fiecare zi va scădea și, în cele din urmă, se va stinge până la sfârșitul zilei. Acest lucru se întâmplă în principal din cauza faptului că îți consumi energia și resursele pentru a-i ajuta pe ceilalți.

 

Vărsător

 

Ai capul pe umeri și picioarele pe pământ. Felicitări! Ai parcurs primul pas spre succes. Pasul doi implică o minte și o atitudine curioasă.

Graba strică treaba, așa că ia totul încet și cu meticulozitate.

 

Pești

 

Va trebui să apelezi la cooperarea colegilor tăi în timp ce elaborezi strategii la locul de muncă astăzi, dacă vrei să faci progrese substanțiale. Vestea bună este că eforturile tale ar putea avea succes. Unele decizii importante vor fi amânate dacă sunt lăsate de izbeliște până seara.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod