Mercur în Berbec până pe 9 mai. Află cum te influenţează!

Mercur este planeta care influenţeazî modul în care gândim şi vorbim. Iar pentru că din 16 aprilie a intrat în zodia Berbecului, unde va sta până pe 9 mai, este cazul să te aştepţi la

Horoscop: Cei mai periculoşi bărbaţi pentru sufletul tău, în funcţie de zodia lor

Unii bărbaţi sunt o binecuvântare pentru sufletul unei femei, în timp ce alţii provoacă rafale de suferinţă. Potenţialul unui bărbat de a răni o femeie depinde de semnul său zodiacal. Iată topul celor mai periculoşi bărbaţi pentru sufletul tău, în funcţie de zodia lor!

Horoscop: Care-i starea ta de spirit de Paşte, în funcţie de zodie

În acest an, Sărbătoarea Paştelui va fi una palpitantă pentru toţi nativii zodiacului. Vei avea parte mai mult de emoţii pozitive sau negative? Totul depinde numai de astre, aşa că află predicţiile pentru zodia ta, în legătură cu starea ta de spirit din perioada Paştelui!

Horoscopul zilelor de Paşte: Află ce surprize îţi rezervă astrele!

Astrele ne promit un Paşte de neuitat, cu răsturnări neaşteptate de situaţie. Fie că-l petreci la munte cu prietenii, acasă alături de familie sau într-o escapadă romantică cu iubitul tău, fii pe fază, căci nu totul va decurge conform planurilor tale.

Horoscop: Cum să-i testezi dragostea, în funcţie de zodia lui

Bărbaţii preferă faptele, nu vorbele, când vine vorba de iubire. Dacă aşa stau lucrurile îţi propun să nu mai aştepţi să-ţi facă declaraţii de iubire şi să-i testezi dragostea! Află cum să o faci în funcţie de zodia lui!

Horoscop: Ce temeri au bărbaţii atunci când iubesc, în funcţie de zodia lor

Deşi afişează o duritate de neclintit în faţa femeii pe care o iubesc, bărbaţii ascund, în realitate, anumite slăbiciuni. De îndată ce-şi dau seama că inima lor aparţine unei femei, mulţi bărbaţi suferă atacuri de panică.

Din 13 aprilie, Marte ne aduce mai multă poftă de viaţă!

Începând cu 13 aprilie, Marte îşi reia mersul normal, după aproximativ patru luni de retrogradare! De pe 13 ianuarie, Marte retrograd ne-a "chinuit" cu stări confuze, lipsă de energie şi

Horoscop: Cât de predispus e să facă sex cu prietena ta cea mai bună

Ţi se întâmplă adesea să ieşi în oraş cu iubitul tău şi prietena cea mai bună? Ar fi cazul să afli atunci cât de predispus este iubitul tău să cadă pradă instinctelor şi să te înşele tocmai cu prietena ta. În funcţie de zodia lui, testează-i fidelitatea!

Horoscop: Cum să nu clachezi psihic, în funcţie de zodie. Vezi ce te salvează!

În momentele dificile, când simţi că pur şi simplu nu mai poţi face faţă, există ceva care te poate scoate din starea de letargie în care te afli. Iată ce te ajută să nu clachezi psihic, în funcţie de zodie:

Horoscop: 3 trăsături prin care să-ţi recunoşti sufletul pereche

Nu l-ai întâlnit încă pe bărbatul care să te facă cu adevărat fericită? Ţine seama de zodia ta dacă vrei să-ţi găseşti sufletul pereche. Află ce trăsături are bărbatul care îţi este predestinat, în funcţie de zodia ta. Descoperă-l pe cel care te va face să pluteşti de fericire!

Horoscop: Ce-l poate plictisi la tine, în funcţie de zodia lui. Descoperă acum!

Dacă simţi că relaţia ta are de suferit şi că iubitul nu-ţi mai acordă la fel de multă atenţie ca la început, trebuie să ştii că unele lucruri pe care le faci ar putea să-l plictisească de moarte. Descoperă care sunt acestea, în funcţie de zodia lui:

Zodia ta: Ce culoare îţi face sufletul să vibreze

Fericirea şi starea de bine pot fi influenţate uneori de o simplă pată de culoare. Fiecare semn zodiacal reprezintă o zonă a corpului, iar potrivit medicinei tradiţionale indiene, fiecare zona

Horoscop: Cât de predispus e să se îndrăgostească de alta la prima vedere

Este, oare, adevărat că inima unui bărbat aparţine unei singure femei? Odată ce i-ai câştigat dragostea, crezi că el ar mai avea ochi pentru altă femeie? Ar fi el în stare să îngroape sentimentele ce ţi le poartă şi să se îndrăgostească de alta?

Horoscop: Cum să-ţi interpretezi visele în funcţie de zodie. Descifrează-le!

Capacitatea ta de a înţelege lucruri care depăşesc viaţa noastră de zi cu zi şi de a pătrunde dincolo de ceea ce este palpabil are o strânsă legătură cu zodia sub semnul căreia te-ai născut. Află cum îţi poţi interpreta visele, cum le poţi desluşi mai bine, în funţie de zodie:

Horoscop: Ce te îngraşă în funcţie de zodie. Păzeşte-ţi silueta de ispite!

Vrei să scapi de câteva kilograme în plus şi pur şi simplu nu-ţi iese? Zodia ta ar putea avea o legătură cu asta. Greşelile pe care le faci şi care determină creşterea în greutate sunt influenţate de semnul sub care te-ai născut. Iată care sunt şi cum le poţi gestiona:

Horoscop: 3 trucuri ca să te simţi sexy instant, în funcţie de zodia ta

Astrele te-au înzestrat cu un farmec aparte, pe care poate că nu ştii să-l pui în evidenţă sau nici măcar nu-l conştientizezi. Să fii sexy este o stare de spirit pe care o poţi obţine uşor, ţinând cont de zodia ta. Iată ce trebuie să faci ca să te simţi fantastic în pielea ta şi să atragi toate privirile!

Cum îl cucereşti dintr-o mişcare, în funcţie de zodia lui

Dacă eşti îndrăgostită până peste cap şi nici nu ştii cu ce să începi ca să-ţi cucereşti alesul, zodia lui este un bun punct de plecare. Iată pe scurt cum îl poţi impresiona pe

Ce impresie faci la prima vedere, în funcţie de zodie

Chiar din primul moment în care întâlnim pe cineva nou, ni se conturează deja o imagine depre cel pe care îl avem în faţă. Iată cum eşti percepută la prima vedere, în funcţie de zodia ta:

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna aprilie, în funcţie de zodia ta

În luna aprilie, astrele ne pun faţă în faţă cu o avalanşă de sentimente: fericire, indecizie, teamă, exaltare, furie... Descoperă ce-ţi rezervă ţie astrele în plan amoros, în perioada următoare, în funcţie de semnul tău zodiacal!

Sex-horoscop: Unde i-ar plăcea să facă dragoste în funcţie de zodia lui

Cunoşti cele mai ascunse fantezii ale iubitului tău? Dacă momentele voastre de intimitate au loc de obicei în pat, înseamnă că încă n-ai păşit pe tărâmul nemărginit al fanteziilor sale. În funcţie de semnul lui zodiacal, descoperă în ce locuri visează iubitul tău să facă sex!