Cât eşti de răzbunătoare, în funcţie de zodie

Uiţi greu când cineva te răneşte într-un mod oarecare sau pur şi simplu te enervează peste măsură? Te gândeşti mereu la variante de răzbunare sau cel puţin la cum să-i dai peste nas?

Horoscop: De ce eşti încă singură? Zodia ta poate fi de vină

Fie nu-ţi mai aduci aminte când ai fost ultima oară implicată într-o relaţie, fie sari dintr-o relaţie în alta şi nu înţelegi de ce rămâi de fiecare dată singură... În mod cert, ai nevoie de o explicaţie! Care e motivul pentru care nu ai lângă tine un bărbat care să te iubească sincer?

Horoscop: Gestul sexy cu care îţi salvezi relaţia în funcţie de zodia lui

Relaţia cu iubitul tău trece printr-un moment dificil? Dacă aţi devenit morocănoşi, fără un motiv evident, nu vă mai distraţi ca la început şi nu mai primeşti din partea lui atenţia cu care te-a obişnuit, ia tu iniţiativa!

Horoscop: Cum să fii remarcată din prima de bărbaţi în funcţie de zodia ta

Oare care este reţeta secretă care te transformă dintr-o femeie drăguţă într-o bombă sexy, care atrage privirile tuturor bărbaţilor? Ei bine, astrele îţi oferă răspunsul. Ţine cont de trăsăturile zodiei tale şi află ce fel de armă de seducţie ţi se potriveşte.

Horoscop: Ce i se pare vulgar la o femeie în funcţie de zodia lui

Oare ce femeie nu-şi doreşte să arate sexy şi să fure privirile tuturor bărbaţilor din jurul ei? Problema e că trebuie să ştii care este diferenţa dintre a fi sexy şi a fi vulgară, din perspectiva bărbaţilor care te privesc.

Cât de uşor te enervezi, în funcţie de zodie

Unele persoane se enervează foarte greu şi sunt adevărate monumente de răbdare, în timp ce altele îşi pierd cumpătul în câteva secunde, din motive de-a dreptul banale. Semnele zodiacale

Horoscop: Ce îşi doreşte iubitul tău de la relaţia voastră în primăvara asta

Eşti curioasă cum va decurge relaţia cu iubitul tău în primăvara aceasta? Astrele îi influenţează dorinţele şi deciziile pe care le va lua în plan amoros. Descoperă ce îşi doreşte partenerul tău de la relaţia voastră în următoarea perioadă, în funcţie de zodia lui!

Horoscop: Cumpenele lunii martie în funcţie de zodie. Cum le faci faţă?

În luna martie astrele au şi efecte negative asupra noastră, astfel că fiecare zodie în parte va avea de trecut câteva obstacole la început de primăvară. Fie că e vorba de relaţia cu iubitul, de serviciu sau de sănătate, iată ce cumpene trebuie să depăşeşti în luna martie!

Dragostea la prima vedere, în funcţie de zodie

Cu siguranţă ţi se întâmplă să fii curtată din senin, de bărbaţi care abia te-au cunoscut şi care par iremediabil îndrăgostiţi. Dragostea la prima vedere este puternic influenţată de

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna martie. E vremea despărţirilor

Nu mai e mult şi intrăm în luna martie, "luna femeii", perioadă în care ne aşteptăm ca partenerul de viaţă să ne răsfeţe mai ceva ca-n restul anului. Din păcate, astrele ne-au pregătit unele surprize mai puţin plăcute cu ocazia venirii primăverii.

Horoscop: Ce şanse ai să te îndrăgosteşti în primăvara asta

Primele raze ale Soarelui ne încântă privirea şi începem să visăm cu ochii deschişi la plimbările romantice din parc alături de persoana iubită. Dacă nu are cine să-ţi ofere primii ghiocei din acest sezon, află ce şanse ai să te îndrăgosteşti şi să începi o relaţie pe parcursul primăverii!

Horoscop: Ce te scoate din depresie în funcţie de zodie. Află ce te ajută

Fiecare dintre noi este afectat la un moment dat de o stare depresivă, mai uşoară sau mai gravă. Modul în care reuşeşti să treci peste o astfel de etapă dificilă depinde mult de caracterul tău şi personalitatea ta, dar şi de semnul tău zodiacal.

Horoscop: Cum să-i corectezi defectele în funcţie de zodia lui

Odată cu trecerea timpului, începem să observăm că partenerul nostru de viaţă are şi unele defecte, peste care ne-am dori să putem trece, dar nu putem. În cazul în care nu vrei să renunţi la bărbatul pe care-l iubeşti, din cauza nepotrivirilor de caracter, astrele îţi vin în ajutor.

Horoscop: 3 trucuri sigure ca să-l satisfaci în funcţie de zodia lui

Orice femeie îşi doreşte să se simtă dorită şi admirată de către iubitul ei. Ai vrea să-l impresionezi în momentele de intimitate cu gesturi care să-i înnebunească de plăcere? Află care sunt trucurile cu care mergi la sigur, când vrei să-l aduci la extaz, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Cât de greu se maturizează un bărbat în funcţie de zodia lui

Trecerea de la stadiul de "băieţel" la cel de "bărbat adevărat" este rapidă în cazul unora şi lentă în cazul altora. Şi semnul zodiacal influenţează viteza cu care un bărbat se maturizează.

Ce formă supranaturală de comunicare ţi se potriveşte în funcţie de zodie?

Fiecare zodie în parte reprezintă unele caracteristici definitorii care îi influenţează viaţa nativului de la preferinţele mărunte de zi cu zi şi până la cele legate de relaţii, cuplu sau

Horoscop: Ce fel de femeie îl sperie într-o relaţie, în funcţie de zodia lui

Orice femeie şi-ar dori să aibă la îndemână un manual de utilizare a bărbaţilor la începutul unei relaţii, când mulţi dintre ei se sperie şi fug. Dacă nu vrei să rămâi cu ochii-n soare, află ce NU trebuie să faci, dacă vrei să-l ţii lângă tine şi să deveniţi un cuplu solid!

Horoscop: Cum îţi distrugi viaţa de cuplu în funcţie de zodia ta

Semnul zodiacal în care te-ai născut îţi influenţează modul în care te porţi cu iubitul tău. Astrele te-au înzestrat cu unele defecte care îţi pot afecta serios viaţa de cuplu. Încearcă să înţelegi cum te influenţează zodia ta într-o relaţie şi ce greşeli tinzi să faci atunci când iubeşti.

Horoscop: Din ce zodii sunt bărbaţii care se îndrăgostesc rapid de tine

Ai zice că fenomenul îndrăgostirii este unul pur întâmplător, dar astrologii sunt de părere că legăturile magice care se leagă între două persoane au mare legătură cu semnul lor zodiacal. Aşadar, citeşte predicţiile pentru zodia ta şi descoperă care sunt cele mai predispuse zodii să se îndrăgostească de tine!

Horoscop: Cât de repede se îndrăgosteşte în funcţie de zodia lui

Viteza cu care un bărbat începe să nutrească sentimente mai profunde decât o simplă atracţie pentru o femeie depinde şi de semnul său zodiacal. Dacă unele zodii simt dragostea de la prima vedere, altele se îndrăgostesc încetul cu încetul.