Horoscopul dragostei pentru săptămâna 30 august-5 septembrie. Peștii iau cele mai proaste decizii

În ceea ce privește dragostea, Peștii iau cele mai proaste decizii în această săptămână.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ești puțin confuz/ă în ceea ce privește dragostea, ceea ce poate duce atât la vise frumoase, dar îți poate alimenta și frustrări.

Viața ta sentimentală trebuie să fie realistă pentru a aduce satisfacții durabile și pentru a construi o relație adevărată.

Așadar, nu îți ascunde fața, setează un obiectiv rezonabil și, cel mai important, ia în considerare dorințele partenerului/ei înainte de a lua decizii.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o săptămână bună pentru nativii singuri. Aceștia au toate șansele să cucerească persoana pe care o plac. Fără prea mari eforturi, aceasta se va apropia de tine și te vei simți mai mult decât fericit/ă.

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, se poate ca partenerul/a de viață să îți ceară un lucru pe care îți va fi greu să i-l oferi. Fă tot posibil să îl mulțumești atât pe el, cât și pe tine. Întâlniți-vă undeva la mijloc de drum!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Înzestrat/ă cu un magnetism sporit și o puternică nevoie de recunoaștere, ești gata să cucerești întregul pământ.

Îți este sete de schimbare și speri la o întâlnire care să îți permită să evadezi din rutină.

Prin urmare, ai tot ce îți trebuie pentru a găsi iubirea și pentru a da culoare vieții tale sentimentale. 

Citește și: De ce se îndrăgostesc bărbații de tine, în funcție de luna în care te-ai născut

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nici să nu te gândești să rămâi ascuns în cochilia ta. Întâlnirile sunt favorizate în această săptămână și, probabil, nu o vei încheia singur/ă, ci mai degrabă într-o companie bună.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, profită de climatul astral pozitiv pentru a uita de frământările familiei și pentru a gusta împreună cu cei dragi din fructele unei legături redescoperite.

Este important să privești mai mult partea bună din tot ce te înconjoară!

Leu(22 iulie - 22 august)

Cel mai important lucru din această săptămână va fi organizarea unei întâlniri pentru a discuta probleme serioase care necesită consensul celor dragi, în special al partenerului/ei de viață. Totul va ieși bine dacă ai calmul și geniul de a-i lăsa pe alții să vorbească mai întâi.

Vei găsi modalitatea perfectă pentru a putea comunica și a-ți transmite gândurile.

Reușești să faci ca atmosfera să fie plăcută, prin empatie și bunătate.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va trebui să înveți să îți gestionezi emoțiile și sentimentele în chestiuni care te privesc personal, precum și pe alte persoane, poate chiar partenerul/a de viață. Fii răbdător/oare și calm/ă!

De asemenea, trebuie să înveți să comunici mai ușor cu ceilalți. Să fie ca și cum ai purta o discuție cu tine.

Totul va fi mai bine pe plan amoros dacă îți deschizi sufletul și ești sincer/ă.

Duminică este ziua în care poți organiza o cină romantică cu persoana iubită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână e vorba despre două situații: ba cauți stabilitate și siguranță în cuplu, ba îți trimiți partenerul/a de viață la plimbare pentru a te bucura de libertate.

Acest comportament ambivalent riscă să creeze tensiuni cu cei apropiați.

Pentru a evita crearea scânteilor în calea ta, gândește-te bine înainte de a acționa sau de a vorbi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Apar schimbări mari în viața ta sentimentală, ajungi la o răscruce de drumuri care ar putea să-ți permită o mai bună exprimare și o mai bună afirmare a personalității tale.

Îți pui la îndoială relația, iar acest lucru este suficient pentru a te gândi la despărțire.

E clar că ești în căutarea independenței și încerci să găsești motive mascate. Firea ta cere un spațiu de exprimare.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Atmosfera este apăsătoare la începutul săptămânii, câțiva noi mici planează deasupra vieții tale amoroase și asupra cuplului din care faci parte.

Resimți totul ca o greutate, moralul și motivația ta dispar, nu știi cum să faci față și cum să procedezi ca să fie totul bine.

Cei dragi nu te înțeleg de ce le acorzi atât de puțină atenție și de ce ești îngândurat/ă și obosit/ă.

Din fericire, la sfârșitul săptămânii vin vești bune pentru a-ți readuce entuziasmul. În weekend, sentimentele sunt pătimașe.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Situația ta sentimentală din această săptămână este una plată. Nimic nu pare să se mai întâmple în viața ta amoroasă, iar acest lucru te plictisește enorm.

Nu lăsa monotonia să te determine să iei decizii greșite. Ți-ai putea dori la un moment dat chiar să iști certuri cu partenerul/a de viață, tot tot să mai agiți puțin spiritele. Nu e o idee bună, pentru că s-ar putea întoarce împotriva ta.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Îți explorezi dorințele de a descoperi sensul iubirii. Acest lucru te duce cu gândul la părerile și experiențele altora cu privire la iubire și te îndeamnă să îți cercetezi bine inima. Apoi, să faci un bilanț al dorințelor tale reale.

Dacă decizi că vrei pe cineva lângă tine, fă-o cu sufletul deschis, fără așteptări nerealiste și scepticism.

Dacă ajungi la concluzia că e mai bine să fii singur/ă, nu tânji după poveștile altora de dragoste și nu fii invidios/oasă pe ce au ceilalți.

Asumă-ți deciziile cap coadă!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Așteptările tale sunt prea mari în ceea ce privește relația în care ești implicat/ă. Se poate ca partenerul/a de viață să se sature de pretențiile tale exagerate și să îți dea un ultimatum.

Nu lua totul în râs, deoarece s-ar putea să nu fie doar o amenințare pentru a te speria și a te aduce cu picioarele pe pâmânt.

De asemenea, dacă ești singur/ă, lucrurile sunt la fel de complicate. Te-ai putea implica în necunoștință de cauză într-o relație interzisă. Din păcate, ajungi să te îndrăgostești nebunește și nu vei lua cele mai corecte decizii. S-ar putea să strica casa cuiva și să nu-ți pese!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod