Suferă sau e fericit? Cum se va simți după despărțire, în funcție de zodia lui

Este firesc să te întrebi cum se simte fostul tău iubit după ce v-ați despărțit, indiferent de cine a pus capăt relației.

 

E trist? Furios? Rănit sau fericit? Mă mai iubește? Se va întoarce? Răspunsul la toate aceste întrebări ți-l va da chiar zodia lui!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ce simte Berbecul după despărțire? Poate va încerca să ia legătura cu tine, dar nu pentru că are inima frântă sau sfâșiată. O face pentru că vrea să fie clar pentru toată lumea că a fost vina ta, nu a lui.

Ideea este că el va pune sare pe rană până când va intra într-o nouă relație cu altcineva. O despărțire de un Berbec nu este niciodată ușoară.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul va suferi în liniște. Preferă să acționeze așa în singurătate decât să se confrunte cu tine. Despărțirea i-a distrus deja mândria și preferă să nu mai riște să-și distrugă și mai mult stima de sine.

În plus, va fi foarte sincer în legătură cu relația și, de asemenea, nu va răspândi zvonuri și nici nu îți va strica reputația.

Cu toate acestea, dacă încerci să îl confrunți și să-l stârnești, fii atentă la temperamentul lui și să nu spui că nu ai fost avertizată!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă despărțirea este recentă, fostul tău din zodia Gemeni nu știe exact cum se va descurca fără tine, dar știe că acest lucru e posibil. Dacă relația voastră nu a fost una deosebit de serioasă, el nu va avea nicio problemă să treacă peste. În schimb, dacă a fost serioasă, starea lui va fi una deprimată și, mai mult ca sigur, se va izola.

Probabil nu va încerca să-ți facă rău sau să îți strice reputația, deoarece acest lucru i-ar provoca și mai multă durere. În funcție de cât de mult suferă și de gravitatea situației, e posibil ca la un moment dat chiar să se convingă că te vei întoarce la el.

Citește și: Sfatul sincer de care ai nevoie în dragoste, în funcție de zodia ta
 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Probabil unul dintre lucrurile pe care nu ai putut să le accepți în relația cu un Rac a fost devotamentul lui față de prieteni și familia sa. El nu poate înțelege de ce te-ai supăra că a petrecut întreaga noapte cu prietena lui care tocmai s-a despărțit de partenerul ei și care îți plânge pe umeri. Lui i se pare perfect normal!

Chiar dacă Racul este în general sentimental și sensibil, el poate fi și contrariul, devenind crud când vine vorba de fostele lui iubite.

Leu(22 iulie - 22 august)

Despărțirea de un Leu nu este ușoară. Despărțirile îi rănesc orgoliul și îi distrug mândria. Dacă nu suferi, se va întreba de ce, iar dacă o faci, se va lăuda cu acest lucru în fața prietenilor lui. Leul se simte mizerabil după o despărțire, mai ales dacă ai inițiat-o tu.

Pentru Leu, există întotdeauna un câștigător și un învins. Faptul că nu știe care cum este îl mănâncă de viu. Lucrurile nu sunt niciodată simple când vine vorba de acest bărbat, așa că să nu crezi că despărțirea va fi simplă. Veți rămâne prezent o perioadă și va încerca să fie ca o fantomă care te bântuie în somn.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nimic nu se va compara cu ura bărbatului Fecioară după ce vă despărțiți. El îți va arunca tot felul de vorbe și va încerca să te facă să te simți groaznic. El nu va ține cont de sentimentele sau intențiile tale.

Omul care te iubea odinioară și te considera perfectă, acum crede că nu ești bună de nimic. Dacă va afla că eșuezi în ceva, va fi mai mult decât încântat, deoarece își dorește ce e mai rău pentru tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

E posibil să nu mai rămâi cu niciun prieten după despărțirea de el, deoarece bărbatul Balanță îi va întoarce pe toți împotriva ta. El va dori și va încerca să te izoleze pentru a te face să te simți singură. Sub toată această cruzime există un motiv mai profund pentru care vrea să te simți singură și anume că se teme că a făcut o greșeală colosală.

Va dura ceva până când va trece peste despărțire, dar nu pentru că e atașat sau implicat emoțional. Mai degrabă, pentru că despărțirile îi aduc în prim plan trăsăturile negatuve pe care a încercat să le ascundă tot timpul de ochii lumii.

De asemenea, poate deveni puțin paranoic văzând că acum ești liberă și poți face tot ce vrei și se va întreba frecvent cu ce îți ocupi timpul. În special, el se va întreba dacă vorbești urât despre el cu altcineva.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

După o despărțire, bărbatul Scorpion nu va ști dacă să se apropie de tine sau să te ignore. Se va situa undeva între a dori să facă una și să considere corect să facă alta.

Fie va încerca să te recâștige, fie să îți dea o lecție. Nu există o cale de mijloc pentru el. Dacă e sigur de despărțire, probabil te va ignora. Dacă e nesigur, îți va scoate peri albi. Totul depinde de cine a pus capăt relației și motivul pentru care s-a încheiat. Dacă nu poate trece peste, se va asigura că își face simțită prezenta.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul nu se va gândi la tine. Și, chiar dacă o face, nu va fi din motivele pe care ți le-ai dori sau te aștepți, cum ar fi că îți simte lipsa sau că te iubește în continuare. El va folosi tehnici de manipulare pentru a uita de tine. Rareori acceptă că a făcut ceva greșit.

Dacă îi pare rău, de obicei nu este din cauza a ceea ce a făcut, ci mai degrabă a consecințelor cu care se confruntă acum și pe care consideră că nu le merită. Dar, nu-i va părea rău că te-a rănit. Dacă te uiți cum se poartă în societate, flirturile și starea lui de spirit îți vor confirma trădarea lui.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Bărbatul din Capricorn are o mare nevoie de control. Dacă v-ați despărțit, probabil te simți mai liberă și mai stăpână pe viața ta acum. El este extagerat de critic față de oameni și tu nu ești o excepție. Probabil aștepți cu nerăbdare să faci ceea ce vrei să faci acum fără ca el să-ți spună ce faci greșit. Potrivit lui, nu ai putea face nimic corect niciodată.

Bărbatul Capricorn are opinii puternice, chiar și atunci când nu i se solicită părerea. Ca fost iubit, simte o amărăciune pe care nu o va arăta prea mult timp, dacă o va arăta vreodată.

Este un perfecționist și voia să fii și tu la fel. Problema de aici este că nimeni nu este perfect și, prin urmare, întotdeauna aveai să dai greș în ochii lui. Din cauza aceluiași perfecționism, el nu va recunoaște niciodată nimănui cât de mult ai însemnat pentru el, darămite să încerce să te recâștige. Probabil nu va arăta deloc emoție.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

După despărțire, mândria Vărsătorului va fi călcată în picioare și ego-ul său spulberat. În funcție de circumstanțe, el va reacționa bazându-se doar pe cât de mult i-a fost rînit orgoliul.

Bărbatul Vărsător va face tot ce îi stă în putință pentru a te dărâma, răspândind zvonuri despre tine. Și, când crezi că a dispărut definitiv, el va reapărea și îți va strica liniștea.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din zodia Pești a fost întotdeauna bun să joace rolul de victimă, chiar și atunci când, fără îndoială, era vina lui. Este o meserie pe care o stăpânește foarte bine și nu înțelege că oamenii nu trebuie să joace jocuri pentru a obține ceea ce își doresc. După despărțire, să nu crezi că va fi diferit.

El va exagera poveștile și va face lucrurile să fie cât se poate de groaznice, indiferent de imaginea pe care ți-o creează sau de ce s-a întâmplat cu adevărat. El se concentrează pe rolul de victimă, ca un cățeluș neajutorat. Chiar și ca fost iubit, el se va aștepta să îi iei în considerare nevoile și dorințele mai presus de orice.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod