Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie. O singură zodie va avea noroc pe toate planurile

O singură zodie va avea noroc pe toate planurile vieții sale în aceste zile. E favorita astrelor!


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste


Viața ta sentimentală e hrănită cu pasiune și sentimente puternice săptămâna aceasta. Este greu să rămână ceva nerostit. Vei avea tendința de a face gafe si de a avea alunecări în ceea ce privește exprimarea mult prea sinceră și directă a ceea ce simți.

Dacă ești singur/ă, se simte o nevoie de libertate. Dragostea și libertatea se combină armonios în momente intense pe care le trăiești la maximum.

Bani


Nu îți gestionezi prea bine banii și acest lucru va fi evident în aceste zile. La începutul săptămânii, se anunță asumarea riscurilor financiare, se dovedește că ai de ales între două opțiuni. Pentru a lua decizia corectă, nu ezita să ceri sfaturi celor din jur.

Situația ta financiară se dezvoltă lent, dar în câteva săptămâni, nimic nu te va impiedica să faci investiții dacă ai posibilitatea.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste


Întrebările fără răspuns iau proporții fără precedent în această săptămână. Amintește-ți că situația trebuie lămurită și corectată! Trebuie să te confrunți cu adevărul, chiar dacă nu îți place.

Frustrările din trecut îți trezesc nerăbdarea, dar trebuie să faci compromisuri, acesta este un factor de maturirate emoțională. Astrele îți recomandă să fii mai prezentă și mai de ajutor pentru partenerul/a de viață, să oferi mai mult.

Bani


În această săptămână, datorită unei oportunități, situația ta financiară se poate îmbunătăți. Pentru a realiza această mică minune, fii receptiv/ă la o propunere care ți se va face.

De asemenea, nu te gândi prea mult! Fiind receptiv/ă și motivat/ă îți vei crește veniturile. Făcând acest lucru, vei putea în cele din urmă să îți oferi ceea ce îți place și îți dorești fără grija zilei de mâine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

 

Dragoste


Dacă ești implicat/ă într-o relație, faci tot posibilul pentru a încânta inima persoanei iubite și pentru a întări legătura dintre voi. Ești mai senzual/ă, romantic/ă și afectuos/oasă decât de obicei.

Cu toate acestea, fii atent/ă, deoarece partenerul/a de viață și-ar putea dori în continuare să fii așa, iar uneori, cum ar fi acum, modul tău de operare este doar unul superficial.

Bani


Săptămâna aceasta te hotărăști să asiguri nevoile celor dragi cu condiția ca banii să fie folosiți cu înțelepciune. Ai totuși îndoieli că acest lucru se va întâmpla și o faci cu inima strânsă. Micile dezacorduri se instalează, dar se potolesc foarte repede.

Datorită unei sume neașteptate de bani, conturile tale se rotunjesc și ai posibilitatea de a organiza un weekend surpriză pentru cei pe care îi iubești.

Citește și: De ce nu poți renunța la obiceiurile tale rele, în funcție de zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste


Viața ta amoroasă va fi liniștită în această săptămână, cu excepția cazului în care ai un/o partener/ă de viață gelos/oasă. În această situație, trebuie să fii ferm/ă și să nu îi faci jocul. Gelozia extremă nejustificată este o boală și nu trebuie să o alimentezi.

Dacă ești singur/ă, o invitație în oraș îți va îmbunătăți starea de spirit, dacă cumva ești mai trist/ă sau plictisit/ă în unele momente.

Bani


Stai bine la capitolul bani. Nu întâmpini probleme pe acest plan, așadar te poți concentra cu ușurință pe planuri de viitor și pe proiecte noi. Ești într-o formă bună, ești motivat/ă și ai visuri mărețe.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste


Conform ultimelor previziuni ale astrelor, această săptămână va fi una plină de pasiune. Nici nu se putea mai bine, în condițiile în care îți place să trăiești totul intens. Fie că este vorba de crize pasionale de gelozie sau de gesturi romantice mărețe, cert este că le vei face, dar le vei și primi.

Dacă ești singur/ă, ai libertatea de a face absolut tot ce vrei, dar ai tendința de a te juca cu sentimentele celor din jur. Dacă nu te interesează cineva, fă-ți clare intențiile!

Bani


Cine nu și-ar dori să-i meargă cum îți merge ție? Și, cu toate acestea, tu ești nemulțumit/ă de ceea ce ai și vrei mai mult. Se poate ca exagerând să pierzi mai mult decât ai crede. Astrele te sfătuiesc să te oprești puțin, să respiri adânc și să apreciezi ceea ce ai obținut până acum.

Ești o fire ambițioasă, dar uneori e important să știi când să te oprești. Acum este acel moment!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste


Situația ta amoroasă nu este deloc una bună. Relația în care ești implicat/ă traversează o perioadă de incertitudine. Tu și partenerul/a de viață vă îndepărtați pe zi ce trece și pare că niciunul dintre voi nu mai dorește să depună eforturi pentru ca lucrurile să revină la normal. Cu cât lăsați distanța să facă mai mare, cu atât veți fi mai aproape de despărțire.

Dacă ești singur/ă, fii cu băgare de seamă și nu crede ce ți se spune. E posibil ca o persoană pe care ai refuzat-o în trecut să revină în peisaj doar pentru a se răzbuna pe tine.

Bani


Situația ta financiară rămâne neschimbată, cel puțin veniturile. Nu ai mai primit de mult timp o mărire de salariu, iar cheltuielile continuă să crească. Dacă în trecut obișnuiai să pui ceva bani departe, de câteva luni bune nu mai reușești.

Încearcă să îți schimbi optica și să cauți ceva nou, cu toate că nu îți place să ieși din zona ta de confort. Doar așa vei reuși să agiți puțin lucrurile.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste


Așteptările prea mari te împiedică să vezi situația în mod obiectiv. Fii realist/ă, trebuie să-i dai partenerului/ei ceva spațiu dacă vrei să câștigi această bătălie. În loc să faci o dramă din orice, mai bine ți-ai depăși jena și ai lăsa loc vulnerabilității și sincerității tale.

Este mai important să îi spui clar ce te deranjează, decât să țipi și să spui lucruri pe care nu le va înțelege.

Bani


Conform ultimelor statistici, situația ta financiară lasă de dorit. Ți s-a promis o majorare de salariu, ai primit-o, dar se pare că ți se iau bani din alte părți. Încearcă să lămurești situația la locul de muncă cu șefii tăi sau în afaceri cu partenerii tăi.

Dacă ești șomer/ă sau în căutarea unui alt loc de muncă, primele zile ale acestei săptămâni vor fi norocoase. Mergi la cât mai multe interviuri, pentru că te afli într-o formă fizică și psihică de invidiat.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Dragoste


Pentru prima dată după mult timp, crezi din nou în dragoste. Lași totul să curgă de la sine și te lași pradă iubirii, indiferent de unde vine ea.

Dacă ești implicat/ă deja într-o relație, relația dintre tine și partener/ă e caldă și mai strânsă. Arăți atașament, ești pe micul tău norișor pufos. Această atmosferă blândă va dura o bună perioadă de acum înainte, deoarece îți lași emotivitatea și sensibilitatea să iasă la suprafață.

Bani


Din punct de vedere financiar, totul este bine. Ești una dintre zodiile norocoase în această săptămână.

Se poate spune că ai tras lozul cel mare cu privire la situația ta financiară. Acest lucru poate însemna o promovare, un nou loc de muncă mai profitabil sau un venit suplimentar dintr-o afacere neașteptată. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste


Viața ta sentimentală este una împlinită, o simți și tu și o simte și partenerul/a de viață. Vă înțelegeți din ce în ce mai bine, iar acest lucru te sperie uneori pentru că te gândești cu teamă că totul e prea frumos ca să fir adevărat.

Chiar dacă nu va dura o veșnicie, sau poate tocmai de asta, încearcă să te bucuri la maximum de tot ceea ce trăiești acum. E momentul tău de fericire!

Bani


Cu banii nu o duci nici rău, nici bine. Se poate spune că vor apărea unele oportunități financiare, însă le vei rata și situația ta va rămâne aceeași.

Ți-e frică să faci schimbări majore în viața ta profesională sau în afaceri, nu îți place să riști, deci implicit nici nu câștigi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste


În ceea ce privește viața ta amoroasă, partenerul/a de viață îți va pregăti în aceste zile o surpriză. Poate fi vorba despre o cerere în căsătorie sau despre o invitație într-un loc romantic.

Încearcă să îți anulezi alte planuri pentru a-i face mai mult loc în viața ta, are nevoie de asta și relația voastră depinde de asta!

Bani


În ceea ce privește banii, săptămâna aceasta va fi una norocoasă. O persoană pe care o vei întâlni pentru prima oară îți va deschide ușa spre noi orizonturi și oportunități profesionale și financiare.

Vei primi o ofertă tentantă și ești mai mult decât încântat/ă să încerci. Curajul tău va fi răsplătit cumva, chiar dacă nu cu sume de bani enorme.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste


Cine nu și-ar dori să aibă un iubit ca al tău? Sau o iubită? Cu toate acestea, tu nu îl/o apreciezi la adevărata valoare și îl/o îndepărtezi cu atitudinea ta. Ți se pare că ți se cuvine totul și că nu face nimic special pentru tine, însă iubirea cere sacrificii și el/ea îți oferă totul!

Încearcă să fii mai realist/ă, mai atent/ă și mult mai matur/ă emoțional decât ești acum. În caz contrar, riști să pierzi o partidă bună!

Bani


Deși ar trebui să primești o sumă de bani în această săptămână, se pare că va întârzia să apară. Fie că este vorba de un împrumut care ți s-a promis că îți va fi returnat acum sau de o mărire de salariu, cert este că au fost promisiuni deșarte în care ai crezut.

Vei fi dezamăgit/ă în prima parte a săptămânii, dar vei începe să îți revii apoi. Mai mult, vei lua atitudine și îți vei cere drepturile, e inutil doar să-ți plângi în pumni!

Pești(19 februarie - 20 martie)

 

Dragoste


Dacă ești implica/ă într-o relație, primele zile ale acestei săptămâni vor fi destul de intense, agitate și incerte. Partenerul/a de viață pare puțin schimbat, în rău, ceea ce te determină să îți pui tot felul de semne de întrebare.

Decât să stai să îți faci sânge rău, mai bine ți-ai face curaj să abordezi subiectul sincer și direct. Confruntă-l acum cât nu e prea târziu!

Bani


În ceea ce privește banii, situația ta nu este tocmai roz. Te descurci atât cât să te menții pe linia de plutire, să îți achiți dările și să asiguri strictul necesar în casă.

Din păcate, te vei vedea nevoit/ă să faci unele împrumuturi pentru o investiție mai mare, care este destul de necesară în acest moment. Perioada următoare va fi una de economii la sânge. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod