Planeta Uranus îşi încheie mişcarea retrogradă. Vezi cum te afectează!

De pe 10 decembrie, Uranus, planeta schimbării, îşi reia mersul direct. Descoperă ce influenţa va avea asupra ta. Din 13 iulie, de când Uranus a intrat în fază retrogradă, gândurile

Horoscop: Cum te vei simţi de Crăciun, în funcţie de zodia ta

Sărbătorile se apropie şi cu siguranţă vrei să ştii ce ţi-au pregătit astrele pentru această frumoasă perioadă a anului. Citeşte horoscopul pentru zodia ta:

Horoscop: Motivele pentru care eşti părăsită de bărbaţi, în funcţie de zodia ta

Nativa din Balanţă poate fi prea nehotărâtă şi uşor de manipulat. Descoperă ce anume îi face pe bărbaţi să te părăsească, în funcţie de zodia ta:

Horoscop: Ce i se pare urât la o femeie, în funcţie de zodia lui

Fiecare bărbat detestă unele lucruri în ceea ce priveşte aspectul fizic al unei femei. De exemplu, nativul din Săgetător urăşte colăceii inestetici de pe abdomen. Află ce i se pare oribil iubitului tău, în funcţie de zodia lui:

Cât de mult te laşi condusă de febra cumpărăturilor, în funcţie de zodie

Pentru că luna decembrie ne îndeamnă să cumpărăm multe cadouri, unii dintre noi pot exagera cu dărnicia, pot face gesturi frumoase, dar care apoi să-i coste foarte mult sau chiar se pot

Ce cadou să-i iei de Moş Nicolae, în funcţie de zodia lui

Vrei să-ţi surprinzi iubitul cu un cadou absolut special de Moş Nicolae? Descoperă ce să-i oferi, în funcţie de zodia lui. Iată care sunt cele mai potrivite cadouri pentru fiecare zodie:

Horoscop: Cele mai enervante gesturi pe care le faci în pat, în funcţie de zodia ta

Vrei să ştii ce greşeli faci în pat, care îl scot din sărite pe iubitul tău? Află care sunt gesturile enervante pe care le faci, în funcţie de zodia ta:

Bărbatul din zodia Peşti. Tot ce vrei să ştii despre el

Zodia Peşti este un semn feminin, mutabil, de apă, guvernat de planeta Neptun. Simbolizează religia, devotamentul şi sacrificiul. Nativul are un temperament limfatic, fiind sensibil, emotiv,

Horoscop: Lenjeria sexy cu care-l faci să-şi piardă minţile, în funcţie de zodia lui

Ai de gând să-l surprinzi pe iubitul tău cu o lenjerie sexy şi absolut senzaţională? Află ce-i place cel mai mult, în funcţie de zodia lui:

Horoscop: Bărbatul din zodia Vărsător. Tot ce vrei să ştii despre el

Vărsătorul este un semn masculin, fix, de aer, guvernat de planeta Uranus. Nativii născuţi în această zodie sunt persoane nonconformiste, originale, sociabile. Semnul simbolizează

Horoscop: Cum să-l calmezi când e nervos, în funcţie de zodia lui

Pe nativul din Săgetător trebuie să-l ignori până îi trece. Află ce să faci ca să nu declanşezi o ceartă cu iubitul tău în momentele sale irascibile, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Cum stai cu banii în luna decembrie, în funcţie de zodia ta

Luna cadourilor ne obligă să scoatem mai mulţi bani din buzunar. Află ce schimbări ar putea să apară pentru tine în sfera financiară în decembrie, în funcţie de zodie.

Horoscop: Cumpenele tale în luna decembrie, în funcţie de zodie. Află care sunt!

Decembrie este una dintre cele mai agitate luni ale anului, iar stresul pregătirilor de Sărbători ne pune adesea la încercare. Descoperă ce aspect al vieţii tale îţi va crea probleme luna aceasta şi învaţă cum să le faci faţă, în funcţie de zodia ta.

Care este punctul tău slab într-o relaţie, în funcţie de zodie

Multe femei observă că au tendinţa de a repeta aceleaşi greşeli în relaţiile amoroase pe care le au şi totul se transformă într-un cerc vicios. Dacă eşti singură sau eşti nefericită

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna decembrie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Fecioară va avea o viaţă amoroasă instabilă şi stresantă în luna decembrie. Descoperă cum va fi infleunţată relaţia ta în această lună, dar şi ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, dacă eşti singură, în funcţie de zodia ta.

Bărbatul din zodia Capricorn. Tot ce vrei să ştii despre el

Capricornul este un semn feminin, cardinal, de pământ, guvernat de planeta Saturn. Persoanele născute sub influenţa acestui semn îşi stabilesc ţeluri înalte în viaţă şi adesea luptă

Horoscop: Ce tip de femeie îl atrage foarte mult, în funcţie de zodia lui

Bărbatul din Rac este fascinat de formele voluptoase şi părul blond. Descoperă cum arată femeia perfectă în mintea iubitului tău, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Cum să-ţi găseşti marea iubire, în funcţie de zodia ta

Eşti în căutarea dragostei? Află cum să-ţi găseşti sufletul pereche, în funcţie de zodia ta. Descoperă ce te ajută să-ţi descoperi marea iubire.

Horoscop: Calităţi pe care le consideră irezistibile la o femeie, în funcţie de zodie

Descoperă ce trăsături de caracter ale femeilor li se par absolut irezistibile bărbaţilor, în funcţie de zodie. Află dacă poţi fii femeia ideală pentru el!

Horoscop: Ce să nu-i spui niciodată iubitului tău, în funcţie de zodia lui

Află ce cuvinte aruncate la întâmplare ar putea să-l enerveze, dezamăgească sau chiar să-l întristeze pe iubitul tău. Vezi ce să nu-i spui niciodată, în funcţie de zodia lui: