Horoscop: Cât sunteţi de compatibili, în funcţie de elementele zodiilor

Fiecare semn zodiacal aparţine unuia dintre cele patru elemente: Apă, Aer, Foc şi Pământ. Aceste elemente imprimă zodiilor anumite caracteristici esenţiale, care au un rol foarte important în determinarea reuşitei unui cuplu.

Horoscop: Cum îţi dai seama că eşti atrasă de bărbaţii nepotriviţi

Când ai de-a face cu mai multe relaţii eşuate sau cu o relaţie care pare să nu meargă deloc bine, cu siguranţă te întrebi unde anume greşeşti. Este posibil ca atracţia ta inconştientă faţă de un anumit tip de bărbaţi să fie de vină. Descoperă cu ce fel de bărbaţi nepotriviţi ai tendinţa de a forma relaţii, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Semne că nu poţi avea încredere în el, în funcţie de zodia lui

Îţi suspectezi iubitul că nu este tocmai sincer cu tine? Există câteva semne care îţi indică faptul că cel pe care îl iubeşti te-ar putea înşela sau minţi. Descoperă cum se dă de gol şi ce greşeli face, care îi pot dezvălui minciuna:

Uranus retrograd în Berbec. Cum te afectează?

Începând cu 13 iulie şi până pe 13 decembrie, Uranus, planeta impulsivităţii, a inovaţiei şi a schimbării va fi retrogradă. Această tranziţie va produce câteva unde de şoc în

Horoscop: Cum îţi dai seama că nu vrea să se însoare cu tine, în funcţie de zodia lui

Eşti într-o relaţie şi pur şi simplu nu ştii dacă bărbatul de lângă tine are intenţii serioase de viitor pentru voi doi? Descoperă, în funcţie de zodia lui, câteva indicii care îţi arată clar că nu este pregătit să facă pasul cel mare sau pur şi simplu nu vrea să se căsătorească cu tine. Iată care sunt semnalele ce nu trebuie ignorate:

Horoscop: Cu ce minciuni de dragoste te laşi păcălită, în funcţie de zodia ta

Trebuie să recunoaştem că adesea noi, femeile, cădem cu uşurinţă în plasa bărbaţilor care ne mint frumos pentru a obţine ce-şi doresc. Dacă unele minciuni de dragoste te lasă complet rece, altele te pot păcăli cu uşurinţa, iar acest lucru este determinat şi de zodia sub semnul căreia te-ai născut. Află care sunt aceste minciuni de dragoste la care eşti sensibilă şi învaţă să le recunoşti.

Horoscop: Cei mai norocoşi bărbaţi în funcţie de zodie. Vezi cu cine să te măriţi!

Cum să-ţi alegi un iubit care are noroc cu carul şi să duceţi o viaţă lipsită de griji ? Află în ce zodii sunt cei mai norocoşi bărbaţi pe care îi poţi alege pentru o căsnicie.

Topul celor mai pretenţioase zodii

Ai atâtea pretenţii încât parcă nimeni şi nimic nu te poate mulţumi? Zodia ta poate fi de vină! Pretenţiile tale nemărginite pot fi influenţate de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Horoscop: Din ce zodii sunt bărbaţii care te satisfac sexual cel mai bine

Vrei să ştii cu cine te potriveşti cel mai bine în pat? Află care sunt bărbaţii care reuşesc să te satisfacă cel mai bine din punct de vedere sexual, în funcţie de zodia ta.

Marte în Balanţă. Momentul perfect pentru un job nou şi proiecte îndrăzneţe!

Începând cu 3 iulie şi până pe 23 august, Marte, planeta "războinică", intră în zodia Balanţie. După aproximativ şapte luni în care a traversat zodia Fecioarei şi ne-a canalizat

Horoscop: Cumpenele lunii iulie, în funcţie de zodia ta. Cum le depăşeşti?

În toiul verii, astrele ne scot în cale unele obstacole care ne pot descuraja, aşa că e bine să le întâmpinăm pregătite. Fie că apar în carieră, sănătate sau dragoste, iată cum poţi trece peste cumpenele lunii iulie, în funcţie de zodia ta!

Horoscop: Zilele tale norocoase în luna iulie, în funcţie de zodie

Luna iulie este aproape instalată şi cu siguranţă vrei să ştii care vor fi cele mai bune zile pentru tine. Descoperă care sunt zilele tale norocoase, în funcţie de zodie, în luna lui Cuptor.

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna iulie, în funcţie de zodia ta

În luna iulie, astrele se joacă cu sentimentele noastre, făcându-ne să trecem de la agonie la extaz! Mai mult, apare tendinţa de a investi totul în numele iubirii. Iată ce ţi-au rezervat ţie astrele în plan amoros, în funcţie de zodia în care te-ai născut!

Ultimele luni ale lui Saturn în Balanţă. Moment crucial pentru relaţii

Saturn este planeta care ne "scutură" serios, care ne pune la încercare şi ne testează, dar pentru ca rezultatul să fie în folosul nostru. Acest "profesor" astral pune la îndoilă ceea ce facem

Horoscop: Vezi dacă e bun de soţ sau de amant, în funcţie de zodia lui

Ai vrea să păşeşti la altar cu iubitul tău, dar nu ştii ce părere are el despre căsătorie şi nici cum s-ar comporta în postura de soţ? Potrivit astrelor, acest rol le vine unor bărbaţi ca o mănuşă, în timp ce alţii au un comportament tipic burlăcesc.

Horoscop: Cât de mult depinzi de iubitul tău în funcţie de zodia ta

Unele femei s-ar da şi peste cap doar ca să intre în graţiile iubitului. Altele, n-ar face niciun compromis, nici chiar de dragul persoanei iubite. Tu din care categorie faci parte? Află cât de mult depinzi de iubitul tău, în funcţie de zodia ta.

Venus îşi reia cursul direct. Află cum îţi infleunţează relaţia!

Începând cu 27 iunie, Venus îşi reia mişcarea directă, după o lungă perioadă în care a fost retrograd şi ne-a cam dat planurile peste cap. Venus a fost retrograd de pe 15 mai, ceea ce a

Horoscop: Cu ce-l poţi păcăli dacă nu vrei să faci sex, în funcţie de zodia lui

Dacă simţi că nu ţii pasul cu iubitul tău, care ar vrea să faceţi sex non-stop, iată cum îi poţi distrage atenţia şi cum îl poţi păcăli să nu faceţi sex atunci când el îţi propune, totul în funcţie de zodia lui!

Horoscop: Trucurile cu care poţi cuceri orice bărbat în funcţie de zodia ta

Astrele ne-au înzestrat cu anumite calităţi pe care ar fi bine să le dezvoltăm şi arătăm bărbaţilor din jur atunci când ne propunem să-i cucerim. Profită de atuurile date de zodia în care te-ai născut ca să fii seducătoare. Iată cum!

Sex-Horoscop: Ce înseamnă pentru el să fii bună la pat, în funcţie de zodia lui

Calităţile unei femei bune la pat diferă de la bărbat la bărbat. În timp ce unii tânjesc după o femeie îndrăzneaţă, alţii o preferă pe cea care pare inocentă. Află ce calităţi trebuie să aibă o femeie bună la pat în viziunea unui bărbat, în funcţie de zodia acestuia.