6 zodii care încearcă să-și controleze partenerul. Ele vor un sclav, nu un iubit!

Ești una dintre persoanele care încearcă să-și controleze partenerul, face crize de furie, este capricoasă și exigentă? Dacă da, ar putea avea de-a face cu zodia ta!

S-ar putea să fii o persoană dificilă în public, dar dulce și grijulie în privat cu partenerul tău. Sau poate invers. Sau poate și și.

Citește și: Cele mai plictisitoare 6 zodii. Strică orice distracție!

Uneori, atunci când începem să ne simțim prea confortabil cu persoana de lângă noi, ne place să-i testăm limitele sau poate o facem incontrolabil.  

Deși să încerci să controlezi pe cineva este un comportament copilăresc, adulții se comportă astfel de foarte multe ori, indiferent de sex.

Acest comportament depășește granițele intimității și este complet toxic pentru orice gen de relație


Nu oricine poate tolera un astfel de comportament, este nevoie de multă compasiune, răbdare și grijă pentru a accepta pe cineva care este complet obsedat de control. Și nu toată lumea are aceste calități!

Uneori ne comportăm așa pentru că nu primim atenția pe care o merităm sau ne simțim neapreciați/ate și nu știm cum să obținem ce avem nevoie de la partenerul nostru. Alteori, a fi obsedat de control e o parte a personalității noastre și, dacă partenerul nostru nu îi face față, trebuie să decidem dacă merită să ne schimbăm.


Iată cele 6 zodii care încearcă să-și controleze partenerul:

 

Rac


Racul este sensibil și uneori își revarsă sentimentele asupra partenerului lui. Dacă Racul simte că nu este ascultat sau că nu primește atenția de care are nevoie, se va comporta destul de posesiv și sufocant.

Poate fi ușor posesiv într-o primă fază, după care forțează nota și vrea să dețină controlul absolut asupra partenerului, lăsându-l pe acesta confuz și nesigur despre ce să facă în continuare.

Racul e atât de sensibil încât poate fi destul de greu de spus ce i-a declanșat un astfel de comportament și de ce are nevoie pentru a se calma.

Scorpion


Scorpionul este un alt semn zodiacal care se simte rănit atunci când nu este tratat cum își dorește sau cum merită. Poate acumula resentimente, dar refuză să explice de ce este nemulțumit de comportamentul partenerului.

De asemenea, el își varsă frustrările asupra partenerului printr-un comportament agresiv și posesiv. Indiferent ce ar face acesta pentru a-l liniști, nu va fi suficient.

Dacă partenerul Scorpionul face ceva ce nu-i place, acest semn zodiacal va pune stăpânire pe viața lui și va încerca să-l controleze la orice pas.

Îi va invada spațiul intim și va fi de-a dreptul sufocant. Partea proastă este că acest lucru se întâmplă destul de des, deoarece va cere de la partenerul lui lucruri pe care nu i le poate oferi.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Berbec


Răbdarea nu e ceva la care Berbecul excelează. E impulsiv și uneori îi va face partenerului său cele mai rele lucruri. S-ar putea să se simtă prost pentru ceea ce a spus sau făcut imediat, dar nu se va învăța minte și data viitoare va face la fel.

Berbecul este foarte încăpățânat și, atunci când nu obține ce-și dorește de bună voie, va face în așa fel încât să ajungă acolo. E sensibil la propriile sentimentele, dar uită să le ia în considerare pe ale partenerului lui.

Devine obsedat de control și de orice mișcare a sa, invadându-i spațiul și viața în căutare sa de a obține ce are nevoie. Cu forța!

Gemeni


Gemenii se pot plictisi ușor și acest lucru este valabil în special atunci când sunt într-o relație. Ei sunt nerăbdători cu partenerii lor și apoi devin frustrați dacă simt că nu primesc ceea ce au cerut.

Când există o problemă în relație, Gemenii s-ar putea să-și acuze partenerul că nu depune suficiente eforturi sau că nu îi pasă.



Ei pot fi foarte posesivi, cicălitori, furioși și schimbători, să se plângă și să-și trateze partenerul ca pe un copil pentru a-l manipula.

Taur


Când un Taur este frustrat, el poate provoca o scenă cu partenerul lui în public și apoi să plece fără măcar să găsească o soluție. Când partenerul său îl acuză că este insensibil și că se comportă bizar, va întoarce totul împotriva lui.

Există momente când partenerul său încearcă să-și exprime sentimentele, dar Taurul i le blochează. Acest individ tinde să creadă că are mereu dreptate și, persoana iubită nu este de acord cu el, este clar că ea greșește și nu el.

Se comportă toxic mai ales în public, deoarece este condus de sentimentul de rușine și nu vrea să pară slab în niciun fel. Vrea să conducă discuția, să ia decizii pentru amândoi și să-i dicteze viața, fâcându-și partenerul să-i devină sclav.

Pești


Cel mai adesea, când Peștii nu obțin ce vor, joacă rolul de victimă. Nu funcționează întotdeauna și poate înrăutăți lucrurile. Nu este un secret faptul că Peștii se supără foarte repede, țipă, trântesc uși și plâng cu toată forța pentru ca partenerul lor să știe cât de răniți sunt.

Folosind numeroase tehnici de manipulare, ei încearcă să-și controleze partenerul și să-l transforme într-o marionetă din care pot face orice.



Verifică tot, știu tot, sună non-stop și vor să trăiască și viața partenerilor lor. Uneori, doar pe a partenerilor lor.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod