Te iubește sau te folosește? Află ce spune zodia lui despre asta!

Nu știi dacă te iubește sau te folosește? Ești prinsă la mijloc și trăiești cu această incertitudine care nu-ți dă pace? Zodia lui îți poate oferi răspunsul!

 

Citește și: 3 semne că vrea să fii iubita lui, în funcție de zodia în care s-a născut

Dacă întrebi pe oricine, sexul ocazional funcționează dacă ambii parteneri sunt pe aceeași lungime de undă cu privire la relația lor.

Dacă o persoană crede că există șansa ca lucrurile să devină serioasă, iar cealaltă persoană este implicată doar pentru sex, se va produce o deconectare uriașă care va distruge în cele din urmă dinamica.



În loc să simți că contezi, cel puțin într-o anumită privință, simți că tot ceea ce ești pentru cealaltă persoană este un corp pe care îl poate folosi oricând dorește.

Din fericire, există și alte modalități de a afla ce își dorește cu adevărat de la relație!

Limbajul corpului, toate acele lucruri subtile și inconștiente pe care le face în prezența ta, îl face mult mai ușor de citit pe el și intențiile lui cu tine.

Desigur, toate semnele zodiacale sunt diferite, ceea ce înseamnă că comportamenul unui semn ar putea fi opusul unui alt semn.
Și, dacă ți-ai citit vreodată horoscopul, știi că acest lucru este cu siguranță adevărat.

Te iubește sau te folosește? Află răspunsul mai jos!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul nu este tocmai discret atunci când vine vorba de sentimentele lui pentru cineva, așa că nu fi surprinsă că-ți spune imediat că vrea doar sex!

Dar, acesta nu este modul lui de bază de a te anunța că vrea doar o aventură cu tine.

Mai simplu spus, Berbecul te va face să te simți neimportantă. În loc să fii destinația lui, vei fi mai mult ca o oprire pentru el.

Privește așa: dacă plănuiește să se întâlnească cu prietenii lui la ora 10 seara și crede că are timp înainte să dea o fugă până la tine în jurul orei 9, cu siguranță aceasta este o mișcare superficială din partea lui. Dacă nu înseamni mare lucru pentru el, atunci nu se va preface. Măcar vei ști!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul poate fi greu de citit, mai ales că îi place să-și facă toate partenerele, serioase sau trecătoare, să se simtă bine.

Relațiile ocazionale constau uneori în întâlniri și în petrecerea timpului și în afara dormitorului, dar în cazul Taurului, acest lucru este total nemaiauzit. Taurul știe cum să separe perspectivele serioase de prieteniile cu beneficii.

Știi când Taurul te folosește dacă se întâlnește cu tine la tine, face sex și pleacă. S-ar putea să stea puțin de vorbă sau să te îmbrățișeze, dar nu te aștepta să te întrebe dacă vrei să mâncați împreună ceva sau să vă întâlniți în weekend.

Taurul este destul de bun să-și dea seama cine îi va fi alături pentru o lungă perioadă de timp și cine nu, așa că o vei ști și tu!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii stau grozav la capitolul comunicare și acest lucru se dublează atunci când vine vorba de oamenii cu care au intenții serioase.

Din această cauză, este ceva obișnuit ca nativul din Gemeni să fie constant în contact cu tine dacă simte că aveți un viitor împreună. Dacă te folosește doar pentru sex, nu îți va trimite niciodată mesaje, punct.

Mesajele și apelurile par prea personale pentru acest bărbat șu va dori să se asigure că menține o anumită distanță față de tine dacă tot ce își dorește este doar sex.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este un romantic incurabil, așa că, de obicei, el este cel care face primul pas. Când îi place cu adevărat de cineva, va face întotdeauna prima mișcare. Acest lucru este valabil pentru orice, de la trimiterea mesajelor și apelurilor până la invitația de a ieși și de a oficializa relația.

Când Racul te folosește doar pentru sex, el nu va fi niciodată cel care îți va trimite un mesaj. Pentru el, este doar sex, așa că, chiar dacă nu-i mai trimiți mesaje niciodată, el va găsi pe altcineva să o facă.

Când vrea să fiți mai mult decât prieteni cu beneficii, el va fi primul care te va contacta, aproape întotdeauna, pentru că îi va fi frică să te piardă.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Leu(22 iulie - 22 august)

Când un Leu este îndrăgostit de cineva, el devine genul de persoană gata să conducă până la tine în miez de noapte doar pentru că vrea să te sărute. Așa că, dacă ai un Leu, prețuiește-l!

Dar, poate fi greu de descifrat dacă te place cu adevărat sau dacă vrea doar sex de la tine.

La început, s-ar putea să pară că te place doar pentru a te face să-l placi mai mult, dar odată ce-și dă seama care sunt adevăratele lui sentimente, atitudinea lui se schimbă radical. Așa îți poți da seama de intențiile sale cu tine.

În loc să-și facă timp pentru tine, Leul găsește mereu scuze. Dintr-o dată nu poate ajunge la escapada ta de weekend cu prietenii. Sau că nu știa că va trebui să-și anuleze întâlnirea cu tine la film, așa că o face în ultimul moment. Sigur...

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară este acel gen de persoană care este mereu acolo pentru prietenii, familia și oamenii importanți pentru el. Când are grijă de partenera lui, asta implică și sexul, vrea să știe ce îți place și ce te excită.

Dar, dacă vrea să fiți doar prieteni cu beneficii și își dorește doar o aventură de-o noapte, acest lucru nu se va mai întâmpla.

În loc să-i acorde atenție partenerei sale, el ajunge să devină mai egoist cu nevoile sale. El nu crede că acea persoană este suficient de importantă pentru a-și dori să o cunoască mai bine, așa că nu există niciun motiv să o facă se simtă specială în timpul sexului.

Această schimbare de personalitate nu este evidentă pentru toată lumea, iar dacă nu-l cunoști destul, poate fi de-a dreptul imposibil să-i citești intențiile, așa că trebuie să fii foarte precaută cu acești bărbați.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanță este adeptul relațiilor serioase, pentru că este o șansă de a încorpora pe cineva la care ține în rutina sa zilnic, iar acest lucru îi place foarte mult.

Va face tot posibilul să-și includă partenera în aproape tot ceea ce face, indiferent dacă este vorba de cumpărături sau întâlniri de familie.

Când Balanța te folosește doar pentru sex, nu vei primi niciunul dintre aceste avantaje. În schimb, îți poți da seama clar că vrea doar o aventură atunci când își schimbă constant planurile cu tine.

S-ar putea să te lase să crezi că plănuiești ceva cu el sau s-ar putea să anuleze definitiv planurile, dar lipsa lui de interes pentru orice altceva în afară de sex va fi evidentă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul poate fi o persoană extrem de pasională, care se bucură de sex și de relații, dar există și un lucru fără de care nu poate trăi: prietenii săi. Dacă ceva poate fi mai bun decât sexul, atunci este vorba despre prietenie.

Când ești prietenă cu un Scorpion, atunci ai un prieten pe viață. El va face tot posibilul să se asigure că știi și tu asta.

Când Scorpionul te folosește doar ca prieten cu beneficii, el nu te consideră prieten, punct. Acest lucru se datorează faptului că nu vrea să-i pese de tine sau să fie acolo pentru tine atunci când ai nevoie de el. E dur, dar e adevărat. În schimb, tot ce vrea este să facă sex.

Dacă ar vrea o relație serioasă cu tine, atunci l-ai vedea capabil să se deschidă despre lucruri care nu sunt întotdeauna ușor de vorbit.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul se așează destul de greu la casa lui, așa că e aproape imposibil să-ți dai seama dacă te place cu adevărat sau vrea doar sex. Ai putea crede că știi, dar nu e deloc așa.

Sentimentele lui pot fluctua în funcție de cum se simte în acel moment, iar acel monolog intern care îi spune constant să se răzgândească nu ajută.

Un lucru pe care te poți baza atunci când vine vorba de a-i citi sentimentele pentru tine este că, atunci când își dorește doar o relație fizică, se va rezuma doar la a-ți da mesaje sau apeluri la 3 dimineața cu scopul de a vă petrece câteva ore pasionale împreună.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul nu se simte prea confortabil în ceea ce privește ideea de prieteni cu beneficii sau în situații de aventură de o noapte, dar există o excepție de la fiecare regulă.

Când Capricornul își caută o parteneră pentru totdeauna, îi place să treacă prin toate etapele asociate unei relații serioase. Asta presupune o primă întâlnire, apoi întâlnirea cu părinții, mutatul împreună, până la căsătorie și copii.

Dacă te folosește, nu numai că nu va face nimic din toate acestea, dar singurul lucru mai important pentru el decât respectarea acestor etape este să nu te prezinte prietenilor lui. Prețuiește foarte mult opiniile prietenilor săi și, dacă te vrea doar pentru sex, nu te aștepta să se întâmple așa ceva.

Ai putea crede că se întâmplă ceva mai mult între voi doi, dar acțiunile lui îți vor spune cu totul altceva.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul își petrece întreaga viață căutând oameni în preajma cărora poate fi el însuși și care îl iubesc pentru ceea ce este. Desigur, acest lucru necesită timp și nu toți cei care intră în viața lui au norocul să-l vadă pe adevăratul Vărsător.

Și deși ar putea merge în orice direcție, adică relații serioase sau întâlniri ocazionale, el poate fi unul dintre cei doi oameni diferiți, în funcție de tipul de relație în care se află.

Dacă un Vărsător te folosește pentru sex, el nu îți va oferi opțiunea de a afla mai multe despre el. În loc să stea înainte sau să rămână după, el va face ceea ce a venit să facă și apoi va pleca de acolo.

Este impersonal, da, dar Vărsătorul este adesea impersonal până când începe să se simtă confortabil cu tine în viața lui. Dacă această atitudine impersonală nu se schimbă atunci când ești prin preajmă, atunci pur și simplu nu este interesat de tine și de a avea o relație serioasă cu tine.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Pești este o persoană romantică chiar și atunci când face sex ocazional, așa că uneori poate fi înșelător atunci când se comportă ca un iubit fără a-și asuma responsabilitățile.

Există un indiciu major pe care trebuie să-l cauți pentru a-ți da seama dacă te folosește doar pentru sex și acesta este să nu stea să te îmbrățișeze și să adormiți împreună după aceea.

De obicei, dacă are gânduri serioase, îi place să petreacă mai mult timp cu acea persoană, să se ghemuiască și să discute. Dacă este vorba doar de sex, nu te aștepta la nimic draguț din partea lui, deoarece el își petrece timpul doar cu oamenii la care ține.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod