Horoscop: Cum stai cu banii în noiembrie, în funcţie de zodia ta

Descoperă ce ţi-au pregătit astrele în noiembrie din punct de vedere financiar. Află ce şanse ai să câştigi mai mult sau care sunt riscurile de a avea dificultăţi cu banii.

Horoscop: Cumpenele tale în luna noiembrie, în funcţie de zodie. Află care sunt!

Aspectele lunii noiembrie îţi pot aduce unele dificultăţi şi probleme, în diverse sectoare ale vieţii, în funcţie de zodia ta. Descoperă ce ţi-au pregătit astrele ca să nu fii surprinsă de evenimentele neaşteptate:

Topul bărbaţilor care sărută cel mai bine, în funcţie de zodie

Eşti curioasă să afli în ce zodii sunt bărbaţii care sărută cel mai bine? Descoperă cum influenţează zodia senzualitatea şi pasiunea unui bărbat. Iată care sunt primii trei clasaţi:

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna noiembrie, în funcţie de zodie

Vrei să ştii ce ţi-au pregătit astrele la capitolul amor în luna noiembrie? Află cum va fi influenţată relaţia ta amoroasă şi ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, dacă eşti singură.

Mercur în Săgetător, până pe 14 noiembrie. Ai grijă ce spui!

Mercur intră în Săgetător, începând cu 29 octombrie, unde va sta până pe 14 noiembrie. Planeta comunicării nu se simte tocmai ca la ea acasă în acest semn expansiv şi energic. Toată

Horoscop: Ce îl enervează la tine, chiar dacă te iubeşte, în funcţie de zodia ta

Unele dintre obiceiurile tale îl pot enerva la maximum pe partenerul tău, chiar dacă te iubeşte foarte mult. Află care sunt gesturile tale nesuferite, în funcţie de zodie, şi cât îi este de greu iubitului tău să le tolereze:

Horoscop: Ce adoră bărbaţii la tine, în funcţie de zodia ta. Află cum îi dai pe spate!

Vrei să ştii ce anume îi atrage pe bărbaţi cel mai mult la tine? Află răspunsul, în funcţie de zodia în care te-ai născut, şi foloseşte-ţi cât mai bine armele de seducţie.

Horoscop: Semne că nu este jumătatea ta, în funcţie de zodia lui. Descifrează-le!

Se spune că atunci când eşti îndrăgostit, nu vezi niciun defect al persoanei iubite. Dar dacă eşti totuşi într-o relaţie şi unele trăsături de caracter ale partenerului ţi se par enervante şi insuportabile, este un semn clar că nu sunteţi meniţi să fiţi împreună. Descoperă care sunt semnele că cel alături de care trăieşti nu este jumătatea ta, în funcţie de zodia sub semnul căreia s-a născut.

Capacităţile tale speciale, în funcţie de zodie. Află care sunt!

Fiecare semn zodiacal este predispus la dezvoltarea unor puteri extrasenzoriale. Acestea sunt influenţate mult de principalele caracteristici ale semnelor, de planeta guvernatoare şi relaţia cu

Horoscop: Asteroidul Junon îţi spune cu cine te căsătoreşti. Află-ţi viitorul!

Junon, numit şi asteroidul căsătoriei, îţi arată cum va fi căsnicia ta şi ce fel de partener de viaţă tinzi să-ţi alegi. Descoperă în semn era Junon în momentul naşterii tale şi cum îţi influenţează relaţia:

În cine să ai încredere? Află în ce zodii sunt prietenii tăi ideali

Se spune că nu există coincidenţe, iar acest lucru este valabil şi în ceea ce priveşte oamenii pe care îi întâlneşti. Cei care îţi devin prieteni şi rămân alături de tine toată

Horoscop: Ce înseamnă o relaţie de coşmar pentru el, în funcţie de zodie

Vrei să ştii ce nu ar suporta iubitul tău niciodată în relaţia voastră? Descoperă cum ar arăta o relaţie de coşmar pentru el, în funcţie de zodia sub semnul căreia s-a născut. Află ce să nu faci niciodată, dacă nu vrei să-l pierzi!

Defectele tale fizice, în funcţie de zodie. Cum să le corectezi

Zodia ta influenţează modul în care arăţi şi predispoziţia pentru anumite probleme estetice. Află ce zone ale corpului sunt predipuse la acumulări de grăsime. Semne de foc - Berbec, Leu,

Horoscopul lui Uranus în Berbec: Cum îţi afectează viaţa până în 2018

Până în mai 2018, Uranus va tranzita zodia Berbecului, ceea ce influenţează în diferite moduri fiecare semn în parte. Descoperă ce efecte va avea asupra zodiei tale acest aspect astral important:

Venus în zodia Balanţei. Este momentul pentru dragoste şi armonie!

Venus intră începând cu 28 octombrie în Balanţă, semnul pe care îl guvernează, unde va sta până pe 21 noiembrie. Planeta iubirii şi a frumuseţii se simte cel mai bine atunci când

Horoscop: Cât de influenţat e de relaţiile trecute, în funcţie de zodia lui

Îţi este imposibil să nu te întrebi dacă iubitul tău mai nutreşte ceva sentimente pentru fosta lui parteneră. Descoperă cât este de influenţat de relaţiile din trecut, în funcţie de zodia lui:

Horoscop: Cât durează dragostea lui pentru tine, în funcţie de zodie

Multe poveşti frumoase de dragoste se încheie adesea prost, când unul dintre parteneri descoperă că nu mai iubeşte. Află cât poate dura dragostea partenerului pentru tine, în funcţie de zodia lui. Descoperă dacă va fi al tău pentru tot restul vieţii sau dacă este predispus să te părăsească oricând.

Horoscopul lui Jupiter în Gemeni: Cum îţi influenţează destinul până în iunie 2013

Până pe 26 iunie 2013, Jupiter, planeta norocului, tranzitează zodia Gemeni. Fiecare semn zodiacal va fi puternic influenţat de această schimbare. Descoperă cum anume îţi afectează viaţa:

Soarele în zodia Scorpion. Cum te afectează timp de o lună

Când Soarele iese din Balanţă şi intră în Scorpion, trebuie să fii pregătită! Este momentul să laşi în urmă mediocritatea şi atitudinea temperată, pentru că urmează o perioadă

Horoscop: Ce şanse ai să faci sex din interes, în funcţie de zodia ta

Femeile care apelează la trucuri sexuale pentru a obţine ceea ce vor sunt întotdeauna condamnate, iar imaginea lor are grav de suferit. Zodia ta îţi arată dacă eşti predispusă să apelezi la sex pentru a ajunge acolo unde vrei. Iată care sunt predispoziţiile: