Horoscop 3 mai. Berbecul își va întâlni dragostea

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!
Berbec

S-ar putea sa intalnesti dragostea intr-un loc neasteptat astazi, venind de la un prieten de lunga durata. Aceste sentimente au fost mult timp ascunse, iar momentul este rodnic pentru ca relatia sa infloreasca.

Taur

Daca esti implicat/a intr-o relatie, timpul liber pe care il ai astazi iti va permite sa te concentrezi asupra partenerului/ei cu o atentie deosebita. Va fi o atmosfera plina de afectiune si emotii.

Gemeni

Astrele iti rezerva cateva oportunitati romantice pentru ziua de astazi. Aceste vin de la cei din jurul tau pe care nu i-ai privit niciodata cu acesti ochi. Daca lucrezi, fii atent/a la cineva special din departamentul tau. Poate ca nu l-ai luat in considerare, dar el da!

Rac

Astrele iti pot aduce o surpriza pe plan sentimental astazi.
Aceasta vine sub forma unui vechi prieten sau unui fost partener care se intoarce in viata ta. Va parea ca ati fost impreuna mereu si amintirile vor reveni.

Leu

Nu te atasa prea mult de prezenta unui fost partener care reapare in viata ta pe nepusa masa. Este foarte posibil ca el sa plece din nou, iar tu sa suferi din nou. Cel mai bine este sa ramai cu amintirile, dar si cu invataturile.

Fecioară

Astazi voi inlatura unele obstacole din viata ta sentimentala si drumul tau se va indrepta in directia pe care o sperai. S-ar putea sa reusesti sa aprofundezi o relatie cu o persoana pe care ai admirat-o de mult timp.

Balanță

Entuziasmul tau pentru gasirea unui nou partener romantic este destul de mare.
In trecutul recent, ai avut cateva momente mai proaste in cautarea iubirii, dar astazi vei descoperi ca sexul opus este atras de tine destul de usor.

Scorpion

Daca esti singur/a, s-ar putea sa te simti putin confuz/a sau frustrat/a astazi in ceea ce priveste exprimarea sentimentelor tale fata de o persoana pe care o placi. Vorbeste cu prietenul tau cel mai bun si cere-i sfatul. Daca mesajul este transmis corect, aceasta persoana va raspunde pozitiv avansurilor tale.

Săgetător

Astazi este posibil sa ai o intalnire romantica sau sa flirtezi cu cineva la un eveniment neplanificat. Ar putea fii vorba despre prietenul unui prieten sau chiar o intalnire accidentala cu cineva pe care l-ai cunoscut cu mult timp in urma.
Bucura-te de acest moment atat cat dureaza.

Capricorn

Astazi s-ar putea sa descoperi ca esti gata sa pui capat oricaror relatii pe care le consideri nu de mult timp nesanatoase, nesatisfacatoare si neproductive. Nu mai ai timp sau energie pentru promisiuni false. Intra in urmatoarea faza a vietii tale cu ochii larg deschisi si cu incredere in propria ta judecata.

Vărsător

Este posibil sa inveti o lectie importanta astazi in ceea ce priveste dragostea. S-ar putea sa realizezi ca o relatie nu este doar o pasiune bazata pe atractie intamplatoare, ci o entitate in care depun eforturi doi oameni cu personalitati compatibile. Daca nu exista echilibru, atunci relatia va fi cu siguranta condamnata la pieire.
Asa ca, inainte de orice, asigura-te ca esti complet sincer/a cu partenerul/a in ceea ce priveste ceea ce cauti.

Pești

Incearca sa nu iei in seama barfele care iti ajung la urechi in aceasta zi. Unii colegi sau rude invidioase pe tine vor incerca sa te faca sa devii gelos/oasa furnizandu-ti informatii nefaste despre persoana iubita. Nu crede nimic, e total neadevarat!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod