Horoscop 2 mai: Săgetătorii au de luat o decizie importantă. Reputația Racului suferă din cauza zvonurilor

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Astăzi îți vei face ordine în gânduri și în viață. Finalizează sarcinile în așteptare și mergi mai departe. Astăzi, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te organizezi. Alege o zonă unde e nevoie de ceva îmbunătățiri și înfrunt-o!

Taur


Să ai grijă de lucruri te va ajuta să fii productiv/ă în viitor. Fii organizat/ă și pune-ți sarcinile importante pentru primele ore ale dimineții. Verdele este culoarea ta norocoasă pentru această zi.

Gemeni


Astăzi vei fi într-o dispoziție mult mai bună, pentru că vei primi recompense și bonusuri pentru munca depusă la serviciu. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să eviți orice competiție nesănătoasă, deoarece succesul tău ar putea aprinde o scânteie de gelozie în rândul colegilor tăi.

Rac


Fii atent/ă la zvonurile care ți-ar putea păta reputația.
Ai întotdeauna grijă de tine și fii atent/ă când distribui orice informații. Poartă ceva gri închis astăzi pentru a permite energiilor pozitive să între în viața ta. Programează sarcinile importante spre seară.


Leu


Te așteaptă o zi grozavă, așa că fii pregătit/ă să auzi o mulțime de vești bune. Din punct de vedere profesional, nu ar trebui să fii șocat/ă de acest lucru, deoarece ești apreciat/ă pentru contribuțiile tale și o știi prea bine.

Fecioară


Astăzi vei primi laude de la șefi și o recompensă, cum ar fi o promovare sau un bonus. Acceptă-le cu recunoștință și lasă-le să-ți ghideze pașii pe viitor.
Aceasta este una dintre cele mai prospere perioade ale tale.


Balanță


Dacă e posibil, stai cât mai departe de apă astăzi. Accidentele care implică apă sunt deosebit de posibile în această zi. Orice afacere neîncheiată ar trebui finalizată până la ora 17. Albul sidefat este culoarea norocoasă de purtat astăzi.

Scorpion


Cel mai bine ar fi să fii precaut/ă în tot ceea ce faci astăzi. Este posibil să fii predispus/ă la schimbări de dispoziție și, astfel, vei regreta că ai luat orice decizie în grabă, așa că mergi cu prudență.

Săgetător


Respiră adânc de câteva ori și acordă mai multă atenție înainte de a face o alegere, te sfătuiesc astrele.
Ține minte, deciziile pe care le iei cu cele mai bune intenții și din inimă îți vor aduce împlinire și satisfacție în cele din urmă.


Capricorn


Fii atent/a astăzi la cei care încearcă să se bage în relația ta amoroasă. S-ar putea să descoperi că intențiile lor nu sunt atât de pure pe cât spun ei că sunt. Protejează-ți relația de influențele negative externe.

Vărsător


Ești foarte ocupat/ă cu o nouă relație. S-ar putea să fii surprins/ă de cât de clar și-a exprimat persoana respectivă sentimentele pentru tine. Deși acest lucru te poate zgudui, gândește-te serios la asta, deoarece această relație îți poate aduce împlinirea.

Pești


Astăzi te vei surprinde uitându-te la unul dintre colegii tăi cu alți ochi.
Pe măsură ce realizezi ce se întâmplă, apropierea se produce. Nu fi prea timid/ă, dar nu depăși nici granițele muncii! Va trebui să tratezi această situație că fiind una delicată.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod