Horoscop 5 mai: Banii vin la Taur, dragostea la Rac

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!
Berbec

Esti incantat/a pentru ca vei pleca intr-o calatorie cu cineva de care iti pasa foarte mult. Acest lucru se va intampla in viitorul apropiat, asa ca incepe sa iti planifici de acum totul. E important sa ai totul pus la punct.

Taur

Un e-mail aparent obisnuit iti va schimba intreaga zi la serviciu. Cand te astepti mai putin, vei primi niste bani de care ai uitat complet. Un bonus financiar este intotdeauna binevenit.

Gemeni

Esti sanatos/oasa si emani acest lucru prin toti porii. Te simti bine in toate sensurile cuvantului.
Arati cat de increzator/oare te simti fata de tine si de corpul tau. Totul e perfect pentru tine.

Rac

Esti cel mai sensibil semn din intregul zodiac si acest lucru este binecunoscut. Din fericire, ai un/o partener/a care adora fiecare parte sensibila din tine. Daca esti singur/a, te vei gandi tot mai mult la fostul/a tau/ta.

Leu

Totul este la locul lui si nu ai putea fi mai fericit/a de atat. Drumul catre auto-imbunatatire este dificil, dar rezultatul merita din plin. Incearca sa ii dai o sansa acelei persoane care crezi ca nu e buna pentru tine.


Fecioară

Astazi ar fi bine sa petreci mai mult timp cu partenerul/a de viata. De asemenea, trebuie sa dai dovada de mult bun simt fata de cineva care nu este tocmai pe placul tau. Incearca sa fii cat de diplomat/a poti.

Balanță

Daca esti in cautarea unor noi surse de venit, astrele te vor ajuta astazi sa gasesti solutia perfecta. Nu iti fie teama sa ceri ceea ce iti doresti si ceea ce meriti. Cand vine vorba de sanatate, iti merge destul de bine.

Scorpion

Exista lumina si intuneric in fiecare dintre noi. Accepta ceea ce esti si lasa-i si pe ceilalti sa te cunoasca asa cum esti.
Cel mai important lucru este sa constientizezi ca fericirea ta depinde doar de tine.

Săgetător

Astrele iti recomanda prudenta astazi, in special atunci cand vine vorba de acele persoane cu care nu ai o relatie prea buna. Nu iti pune pe nimeni in cap, nu te complica si nu pleca urechea la barfe!

Capricorn

Este nevoie de mult efort din partea ta pentru a putea castiga ceva bani in plus. Vezi daca merita sau nu sa iti sacrifici timpul personal pentru o situatie financiara mai buna. De cele mai multe ori este mai bine sa ai cate putin din fiecare, nu sa excelezi doar pe un plan!

Vărsător

Astazi vei fi lipsit/a de stres.
Sentimentele de libertate si satisfactie vor iesi in evidenta. Instinctul tau nu va da gres, asa ca bazeaza-te pe el astazi fara probleme.

Pești

Ziua de astazi va fi plina de satisfactii, deoarece mai multe vesti bune vor veni la tine. Fie ca este vorba de bani sau de dragoste, este clar ca esti mai norocos/oasa ca oricand.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod