Horoscop: Topul zodiilor în funcţie de durata vieţii. Află cine trăieşte mai mult

Vrei să trăieşti o viaţă lungă şi fericită? În ceea ce priveşte fericirea nu există o reţetă, dar poţi face câteva schimbări pentru a aduce îmbunătăţiri la capitolul longevitate. Descoperă care sunt zodiile care ştiu să se menajeze şi să-şi protejeze sănătatea şi care, prin urmare, ajung la vârste venerabile.

Horoscop: Cele mai frecvente minciuni pe care ţi le spune, în funcţie de zodia lui

În orice relaţie, minciunile tind să se strecoare, fie că sunt unele inocente, spuse cu cele mai bune intenţii, fie că sunt unele perfide, care ascund adevăruri triste. Tipurile de minciuni spuse frecvent de bărbaţi într-o relaţie variază.

Soarele în Berbec, până pe 20 aprilie. Află cum te influenţează

De pe 20 martie, Soarele a intrat în Berbec, unde va sta până pe 19 aprilie. Toată această perioadă va fi influenţată prin urmare de trăsăturile majore ale acestui semn de foc, cel cu

Horoscop: Cu ce trucuri îl împiedici să te înşele în funcţie de zodia lui

Ţi s-a întâmplat să-ţi pui întrebarea dacă este oare posibil ca, pe viitor, iubitul să te înşele? Înseamnă că relaţia cu el nu îţi oferă siguranţă maximă, iar tu simţi undeva, înăuntru, o teamă, pe care poate că încă nu ai conştientizat-o.

Horoscop: Topul zodiilor în funcţie de energia sexuală dată de astre

Unele zodii sunt mereu dornice de sex şi ştiu cum să trezească dorinţa partenerului. Alte zodii au o sexualitate mai cumpătată şi nu permit instinctelor să ia decizii în locul raţiunii. Totul depinde de energia sexuală cu care astrele încarcă fiecare zodie în parte.

Horoscop: Ce fantezii îşi doreşte să-i împlineşti în primăvara aceasta

Soarele a ieşit dintre nori, au început prognozele fericite, cu multe grade în termometru, aşa că a sosit vremea să ne dezgheţăm şi în plan sexual. Ţine cont de astre şi descoperă ce fantezii sexuale ar vrea iubitul tău să încercaţi în această primăvară, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Din ce zodii sunt bărbaţii cu care faci cel mai bine sex

Vrei să afli care este partenerul de sex ideal pentru tine? Astrele îţi vin în ajutor! Luând în considerare zodia ta, află că există unele semne zodiacale cu care te potriveşti foarte bine la capitolul sex.

Horoscop: Cât de repede îţi dai seama că eşti înşelată în funcţie de zodia ta

Unele femei îşi suspectează iubitul de infidelitate la cel mai mic pas greşit, în timp ce altele trăiesc într-o fantezie şi nu-şi dau seama că sunt înşelate nici în al treisprezecelea ceas. Te întrebi din ce categorie faci tu parte?

Cât eşti de sociabilă, în funcţie de zodie

Eşti o fire retrasă sau o adevărată vedetă oriunde te afli? Dacă îţi place mai degrabă să stai în umbră decât să faci pe starul şi să fii în centrul atenţiei, zodia sub semnul

Horoscop: Ce impresie îi faci unui bărbat după prima noapte de dragoste

Stilul în care faci sex poartă amprenta zodiei în care te-ai născut. Vrei să afli ce impresie îi laşi unui bărbat după o noapte de amor? Descoperă, atunci, cum îţi influenţează zodia prestaţia în pat şi cum ajunge să te vadă, din exterior, bărbatul cu care faci sex!

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood şi zodiile lor

Divorţurile şi despărţirile rapide de la Hollywood nu ne mai surprind. De la căsătorii desfăcute la câteva luni sau chiar zile de la oficiere şi până la cupluri care păreau extrem de

Horoscop: Cum să-i oferi iubitului tău satisfacţie absolută în pat

Ţi se pare că nu ies scântei între tine şi iubitul tău în dormitor? Află că poţi transforma partidele anoste de sex în adevărate maratoane de pasiune, dacă ţii cont de semnul lui zodiacal. Află cum îi poţi oferi satisfacţie absolută în pat, în funcţie de zodia lui!

Horoscop: De ce are nevoie într-o relaţie ca să nu plece la alta

Să fie vorba de sex, de iubire sau de mâncare caldă în fiecare seară? Oare de ce are nevoie un bărbat într-o relaţie ca să îşi dorească să fie numai cu iubita lui şi nimeni alta? Dacă vrei să-ţi ţii partenerul departe de tentaţii, iată ce trebuie să faci!

Horoscop: Află dacă te lasă baltă la greu în funcţie de zodia lui

Este oare iubitul tău prinţul pe cal alb care te va salva când te afli la ananghie? Studiază-i semnul zodiacal pentru a afla cât de mult poţi conta pe iubitul tău. Este el pregătit să treacă şi prin foc pentru tine sau i s-ar părea mai comod să se retragă când lucrurile se complică?

Horoscop: Micul secret care te duce la marele orgasm, în funcţie de zodia ta

Te întrebi de ce uneori poţi avea orgasm cu iubitul tău, dar alteori, oricât ai încerca, orgasmul se lasă îndelung aşteptat? O partidă de sex ar trebui să se desfăşoare în contextul potrivit, ca să te satisfacă în totalitate. Care este contextul potrivit pentru tine?

Cât eşti de răzbunătoare, în funcţie de zodie

Uiţi greu când cineva te răneşte într-un mod oarecare sau pur şi simplu te enervează peste măsură? Te gândeşti mereu la variante de răzbunare sau cel puţin la cum să-i dai peste nas?

Horoscop: De ce eşti încă singură? Zodia ta poate fi de vină

Fie nu-ţi mai aduci aminte când ai fost ultima oară implicată într-o relaţie, fie sari dintr-o relaţie în alta şi nu înţelegi de ce rămâi de fiecare dată singură... În mod cert, ai nevoie de o explicaţie! Care e motivul pentru care nu ai lângă tine un bărbat care să te iubească sincer?

Horoscop: Gestul sexy cu care îţi salvezi relaţia în funcţie de zodia lui

Relaţia cu iubitul tău trece printr-un moment dificil? Dacă aţi devenit morocănoşi, fără un motiv evident, nu vă mai distraţi ca la început şi nu mai primeşti din partea lui atenţia cu care te-a obişnuit, ia tu iniţiativa!

Horoscop: Cum să fii remarcată din prima de bărbaţi în funcţie de zodia ta

Oare care este reţeta secretă care te transformă dintr-o femeie drăguţă într-o bombă sexy, care atrage privirile tuturor bărbaţilor? Ei bine, astrele îţi oferă răspunsul. Ţine cont de trăsăturile zodiei tale şi află ce fel de armă de seducţie ţi se potriveşte.

Horoscop: Ce i se pare vulgar la o femeie în funcţie de zodia lui

Oare ce femeie nu-şi doreşte să arate sexy şi să fure privirile tuturor bărbaţilor din jurul ei? Problema e că trebuie să ştii care este diferenţa dintre a fi sexy şi a fi vulgară, din perspectiva bărbaţilor care te privesc.