Horoscopul banilor pentru săptămâna 16-22 mai. Este timpul ca Taurul să ia în considerare alte opțiuni de lucru

Este timpul ca Taurul să ia în considerare alte opțiuni de lucru, nu strică ceva nou!


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Aspectele astrale indică un moment de restricție și limitare atunci când vine vorba de exprimare.

S-ar putea să te simți incalabil/ă să împărtășești toate laturile personalității tale fascinante acum, dar Universul îți cere să renunți temporar la asta.

Nu va mai fi de folos să joci rolul clovnului sau a omului care le face pe plac tuturor. Doar un comportament profesionist și încrezător te va ajuta să obții banii pe care ți-i dorești. Cariera ta este pe punctul de a avansa.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cu accent pe călătorii, învățământ superior și culturi străine, este un moment minunat să te gândești că ai putea câștiga bani în plus apelând la cumpărători străini.

Dacă compania ta nu face afaceri online, poate că este timpul să sugerezi acest lucru.

De asemenea, poți decide să îți continui educația pentru a-ți aprofunda abilitățile. Este timpul să iei în considerare alte opțiuni de lucru. 

Citește și: Latura lui negativă ca iubit sau soț, în funcție de zodie

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta este despre banii și datoriile altora, precum și despre politică, grupuri sociale, speranțe și visuri.

Este posibil ca banii să nu fie acolo pentru a pune în mișcare un vis pe care îl ai de mult timp, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la el.

Crearea unor rețele, chiar și online, pot ajuta la atragerea donatorilor de care ai nevoie pentru a realiza acest lucru. Apelează la ambiție și la răbdare în tot acest proces.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Această săptămână este despre echilibrarea vieții tale profesionale cu nevoia de a fi cu prietenii, familia și persoana iubită.

Vei fi tentat/ă să cheltui mulți bani pentru dragoste, copii, familie și distracție.

Încearcă să echilibrezi nevoie de a economisi cu nevoia de a epuiza.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta poate vei dori să faci unele îmbunătățiri în locuință sau chiar să intri pe piața imobiliară.

Înainte de a te decide să începi o afacere în imobiliare, cântărește avantajele și dezavantajele acestui timp de investiție.

A dori să-ți afirmi voința te-ar putea face prea încrezător/oare atunci când vine vorba de negociere. Asigură-te că ai toate datele, chiar dacă este nevoie de timp pentru a cerceta potențialele achiziții.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești în mijlocul unei analize serioase asupra cheltuielilor. Te întrebi cum să îți protejezi familia din punct de vedere financiar pe termen lung.

Te poți gândi să iei în considerare angajarea uni consilier financiar sau unui alt expert.

Alți membri ai grupului tău de apropiați pot avea idei surprinzător de bune despre cum să economisești și să investești pentru viitorul vostru comun. Ascultă-i!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este o săptămână cam alunecoasă. Vrei să acționezi, mai ales când vine vorba de cheltuieli pentru casa ta. Cu toate acestea, anumite aspecte limitează asta, spre supărarea ta.

A face lucruri în cel mai tradițional sau conservator mod dă cele mai bune rezultate atunci când vine vorba de soluția finală.

Să lupți prea tare pentru ceea ce dorești va fi, cel mai probabil, respins de energii mai puternice.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta ai putea fi mult mai vorbăreț/eață decât în mod normal.

Situația ta financiară, precum și munca ta pot depinde de capacitatea ta de a-ți transmite mesajul într-un mod concis și puternic.

Cu toate acestea, din moment ce un aspect neprevăzut îți poate restrânge munca de zi cu zi, cel mai bine este să găsești un echilibru între nevoia de a iei în evidență și nevoia de a câștiga bani. Munca în echipă și echilibrul merg mână în mână.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei avea o explozie uriașă de energie în această săptămână. Cel mai bine ar fi să o canalizezi spre a atrage noi cumpărători sau eforturi de a face bani, cum ar fi începerea unei noi afaceri.

Dacă ești în căutarea unui nou job sau unei noi funcții, întreabă din timp despre salariu pentru a nu fi dezamăgit/ă după săptămâni întregi de interviu.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta ți se va cere să devii foarte responsabil.

Dacă ești în urmă cu ipoteca sau chiria, nu trebuie să mai continui așa.

Un pariu mai bun este să faci compromisuri cu privire la cheltuieli și poate să negociezi mai bine unele contracte. Cu cât poți mai mai proactiv, cu atât te vei bucura de rezultate mai bune.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Există activitate în zona diagramei tale care guvernează viețile anterioare, visele, karma și instituțiile, așa că este o perioadă destul de fertilă pe plan subconștient.

S-ar putea să descoperi că ai un talent ascuns pentru planificarea financiară, ceea ce poate fi o rămășită a trecutului.

Un aspect îți poate pune la încercare rabdarea acum, dar dacă poți păstra un dialog calm și neutru, vei obține ceea ce ai nevoie. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Îți place să-ți compartimentezi viața, cu bani aici și muncă acolo. Cu toate acestea, acum unele dintre compartimentele tale ar putea fi nevoite să se îmbine puțin pentru a finaliza totul.

Poate te gândești să devii mai responsabil cu banii tăi în general. De asemenea, te lupți cu faptul că puțul numerar este puțin mai uscat decât de obicei.

Cultivă alte resurse financiare prin schimburi suplimentare sau un loc de muncă cu jumătate de normă în plus.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod