Compatibilitate sexuală. Cu ce zodii te potrivești cel mai bine în dormitor, în funcție de zodia ta

Compatibilitatea sexuală este un lucru real, iar aici poți afla cu ce zodii te potrivești cel mai bine în pat!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Stil sexual: pasional și nerăbdător și unul dintre cele trei semne de foc care vor să treacă la treabă. Nu te vei abosi să îți tratezi partenera/ul cu romantism sau flori. Ești un actor și preferi o distracție picantă și energică în timpul unei partide de amor.

Vrei ceea ce vrei și îl vrei acum. Ești genul de persoană care vrea să-și mulțumească partenera/ul în dormitor, dar nu îți vei pierde timpul cu preludiul.

Compatibilitate sexuală:
Leu, Săgetător, Gemeni, Vărsător.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Stil sexual: tu vrei o cină romantică, un vin bun și să fii sedus/ă lent. Ești un partener/ă senzual care va dori o singură persoană. Îți place sexul deliberat și necomplicat și ai un libido nebun.

Compatibilitate sexuală:
Fecioară, Capricorn, Rac, Scorpion, Pești.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Stil sexual: fiind un semn de aer cerebral și verbal, tu ești mai întâi stimulat mental și apoi fizic. Odată ce ai fpst vrăjit/ă, trebuie să fii dus/ă rapid în dormitor, deoarece mintea ta poate fi ușor distrasă. Sexul va fi pasional și probabil destul de vocal.

Îți place să vorbești în timpul sexului și îți place să vorbești despre sex. După ce atingi punctul culminant, s-ar putea să devii agitat/ă și să vrei să te ridici din pat.

Compatibilitate sexuală: Balanță, Vărsător, Berbec, Leu, Săgetător.

Citește și: Avantajele și dezavantajele unei relații cu el, în funcție de zodia în care s-a născut

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Stil sexual: tu ești un/o partener/ă intens/ă, serios/oasă și posesiv/ă care se concentrează pe cel cel/cea de lângă el/ea. Deși inițial vei fi timid/ă, ești tandru/ă și foarte afectuos/oasă odată ce începi să te simți confortabil.

Ești o persoană extrem de sensibilă care își dorește enorm o relație. Odată ce o obții, nu va vei mai vrea să îi dai drumul niciodată.

Compatibilitate sexuală:
Taur, Fecioară, Capricorn, Scorpion, Pești.

Leu(22 iulie - 22 august)

Stil sexual: tu vrei să fii o vedetă, chiar și în pat. Tânjești după laude, iar dacă persoana iubită îți ridică în slăvi competențele sexuale, o vei satisface în continuare. Vrei să fii mângâiat/ă atât verbal, cât și fizic.

Ești excepțional/ă de senzual/ă, inventiv/ă și devotat/ă. Nu accepți un NU ca răspuns, așa că trebuie să fii lăsat/ă să-ți ții reprezentația.

Compatibilitate sexuală:
Berbec, Săgetător, Gemeni, Balanță, Vărsător.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Stil sexual: toată lumea crede despre tine că ești castă, dar ești doar pretențioasă. Îți place să te desfășori într-un mediu curat și încântător. Ești un/o amant/ă dulce, romantic/ă, ordonat/ă care prosperă în relații calme și care adesea preferă să fie partenerul/a mai puțin agresiv/ă.

Chiar dacă poți părea șocat/ă când ți se propune ceva obraznic, în secret ești încântat/ă. Trebuie doar să fii pusă în fața faptului împlinit și îți va plăcea.

Compatibilitate sexuală:
Taur, Capricorn, Rac, Scorpion, Pești.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Stil sexual: tu ești o persoană sofisticată, inteligentă și perfecițiosită, un/o partener/ă excelentă în pat, chiar dacă pari puțin detașat/ă. Abordezi sexul cu o înclinație mentală și ești adesea intrigat/ă de erotică și de noile abordări conceptuale ale plăcerii.

Ești deschis/ă la minte, dar rafinat/ă, așa că probabil vei fi de acord cu orice atât timp cât nu este prea noduros.

Compatibilitate sexuală: Gemeni, Vărsător, Berbec, Leu, Săgetător.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Stil sexual: toată lumea știe că ești o persoană ciudată, dar nu toată lumea știe că tu vrei să fii așa. Ești misterios și intens, dar preferi să fii celibatar și să ai aventuri sexuale fără obligații.

Cu toate acestea, odată ce te-ai oprit doar asupra unei persoane, vei arăta o dragoste nemuritoare și o acțiune erotică inedită.

Compatibilitate sexuală:
Rac, Pești, Gemeni, Balanță, Vărsător.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Stil sexual: ești o persoană plină de pasiune și entuziasm și vei face pe cel/cea de lângă tine să se simtă ca și cum ar fi singura pe lume atunci când sunteți în dormitor.

Ești deschis/ă, aventuros/oasă, hotărât/ă să se distreze și devii destul de pofticios/oasă când te afli într-un loc nou și interesant. Îți place să oferi plăcere și să primești la fel, vei încerca orice și vei face dragoste oriunde.

Compatibilitate sexuală:
Berbec, Leu, Gemeni, Balanță, Vărsător.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Stil sexual: poți părea dependent/ă de muncă, dar odată ademenit/ă în dormitor, vei avea o prestație grozavă. Ești unul dintre cele mai pasionale zodii și nimeni nu știe asta.

Sub exteriorul tău serios și responsabil se află un om gata de acțiune. Când te aprinzi, devii afectuos/oasă, direct/ă și dedicat/ă plăcerii. Ai o rezistență de zile mari!

Compatibilitate sexuală:
Taur, Fecioară, Rac, Scorpion, Pești.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Stil sexual: nimeni nu te poate potoli. Libidoul tău crește în raport cu stimularea ta mentală, ești dispus/ă să încerci orice dacă sună interesant.

Nimeni nu te poate deține în întregime, deoarece întotdeauna păstrezi ceva ascuns.

Compatibilitate sexuală:
Gemeni, Berbec, Leu, Săgetător.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Stil sexual: tu ești un cameleon, capabil să-ți schimbi stilul în funcție de nevoile și dorințele persoanei cu care îți petreci noaptea. Ești magic din punct de vedere fizic și te lași ghidat/ă de sentimente, nu te rațiune.

Ești deschis la minte și la inimă și te aștepți mereu ca timpul petrecut împreună cu cineva să fie fantastic.

Compatibilitate sexuală:
Scorpion, Rac, Taur, Fecioară, Capricorn.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod