3 zodii care vor avea noroc în dragoste în această săptămână

Descoperă dacă te-ai născut într-una din zodiile care vor avea noroc în dragoste în această săptămână!

Ceea ce face ca săptămâna aceasta să fie norocoasă pentru 3 zodii nu este atât despre a întâlni pe cineva nou sau de a găsi lucruri distractive de făcut cu partenerul/a de viață, este mai degrabă despre a te împăca cu ceva important în relație, astfel încât să poți lăsa trecutul în urmă și să începi să trăiești din nou în prezent.

Citește și: 3 zodii mai atractive decât oricând în acest început de săptămână



Ceea ce te face norocos în dragoste în această săptămână este capacitatea ta de a te reface. În această săptămână este vorba de vindecarea inimii și de a face mișcări pozitive pentru a rămâne împreună.

Aceasta nu este săptămâna în care în găsim independența și libertatea în cuplu, nu, este săptămâna în care muncim din greu pentru a ne întoarce la oamenii care înseamnă cel mai mult pentru noi.

3 zodii care vor avea noroc în dragoste în această săptămână

 

Taur


Ai o idee despre ce urmează săptămâna aceasta și, dacă presupunerea ta este corectă, probabil că vei primi un fel de propunere.

Și are sens: tu și partenerul/a ați fost împreună suficient timp pentru a începe să vă găndiți la căsătorie.

Dacă consideri căsătoria un lucru norocos, atunci ar putea fi săptămâna în care ți se va cere mâna.

În orice caz, persoana cu care ești într-o relație este serioasă în privința ta în moduri care îți plac.

Și chiar dacă este doar un plan, este un plan pentru viitor. El/ ea se apropie de tine, nu tu de el/ea, iar asta te face să te simți cam bine, deoarece preferi să fii cel/cea care este întrebat/ă, decât să fii cel/cea care cere.



Norocul este de partea ta!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Fecioară


Ai devenit atât de leneș/ă în ultimii ani, încât nici nu-ți amintești cum e să faci efort pentru aproape orice.

Este ca și cum tocmai ai ridicat din umeri și ai renunțat, și ceea ce este îngrozitor în asta este că ți-ai neglijat relația, iar acum vei recunoaște acest lucru și te vei lăsa copleșit/ă de regret.

Dar nu este prea târziu să repari lucrurile! Săptămâna aceasta vei alerga prin amintirile tale și vei găsi un interes sau o pasiune care are de-a face cu partenerul/a de viață.

Vei recunoaște că tu ești responsabil/ă pentru declin, ceea ce implică automat că tu ești cel/cea care poate remedia situația din cuplu.



O poți repara acum, săptămâna aceasta! Norocul este de partea ta, nu lăsa această oportunitate să treacă pe lângă tine.

Săgetător


Ai devenit mai degrabă rece și stins și, deși nu asta te caracterizează, asta ai devenit și nu ești deloc încântat/ă de rezultate.

Ceea ce a început ca autoprotecție este acum o fațadă defensivă în toată regula. Nu mai arăți nimănui cine ești!

Crezi că astfel vei evita să fii rănit/ă, dar ghici ce, nu este deloc așa, deoarece te nu te vei simți fericit în dragoste.

Ești una dintre zodiile care decid să facă o schimbare în această săptămână pentru că, dintr-o dată, dragostea nu ți se mai pare ceva chiar atât de rău.



Acest lucru este mai mult decât posibil, deoarece închizi răni vechi și îți deschizi brațele către cineva interesat de tine. Vei dori să îl/o cunoști mai bine.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod