3 zodii mai atractive decât oricând în acest început de săptămână

Aceste zodii se simt mai atractive decât oricând și emană încredere prin toți porii. Nu e de mirare că pot cuceri pe oricine!

În timp ce toate zodiile pot avea această șansă în aceste zile, unele dintre ele vor avea succes garantat.

Citește și: Avantajele și dezavantajele unei relații cu el, în funcție de zodia în care s-a născut
 

3 zodii mai atractive decât oricând în acest început de săptămână

 

Rac


Ești pe cale să experimentezi ceva fenomenal. Ești ca un fluture care iese din cocon, simți că te-ai ascuns prea mult timp.

Pandemia ne-a lăsat pe toți în urmă în atât de multe feluri, iar unii dintre noi s-au obișnuit să stea acasă, așteptând garanții înainte de a ieși din nou în lume.

Acum că lucrurile s-au mai liniștit, abia aștepți că începi să colinzi străzile, dar nu ai de gând să îți faci apariția timid.

Simți că ești într-o formă fizică de zile mari și vrei să ieși afară și să uimești mulțimea.

Te simți mai bine ca niciodată și vrei atenție și o vei primi în timpul Lunii în Leu, deoarece energia unui Leu nu va accepta un nu ca răspuns.

La ceea ce nu te aștepți sunt laudele pe care urmează să le primești pentru tot ceea ce ai făcut pentru a-ți îmbunătăți aspectul fizic. Arăți grozav!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Leu


Chiar dacă situația nu îți este deloc străină, în aceste zile vei știi exact cum să obții lucrurile pe care ți le dorești, iar ceea ce vrei este atenție.

Îți dorești să primești reacții pozitive, să fii adorat/ă și complet invidiat/ă pentru tot.

Cu alte cuvinte, ești pe cale să faci o prezentare de modă pentru vecinii tăi, o prezentare pe podium pentru cei care trec pe lângă tine pe stradă și o mare finală de imagine pentru oricine se întâmplă să te întâlnească într-un restaurant sau un magazin.

Vrei atenție și vrei ca aceasta să se îndrepte către aspectul tău fizic, stilul tău, atitudinea ta. Toate privirile vor fi ațintite asupra ta, pentru că nimeni nu știe să se pună în valoare mai mult decât tine!

Săgetător


Nu ți-a fost niciodată frică de lumina reflectoarelor și, dacă e rândul tău să strălucești, atunci ar fi bine să ne punem toți ochelarii de soare atunci când preiei controlul. Toți ochii vor fi ațintiți asupra ta în acest început de săptămână.



Semnele de Foc tind să facă lucrurile cu mai multă pasiune și vor străluci atunci când este momentul potrivit. Iar acum este momentul potrivit.

Îți place să te arăți și să captezi atenția celor din jur. Emani energie pozitivă și atragi pe oricine îți iese în cale în acest început de săptămână. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

 

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod