Aparențe versus realitate. Ce fel de persoană ești în dragoste și relații, în funcție de zodie

Este destul de greu de aflat cum va fi viața noastră sentimentală. Percepțiile noastre față de relații și dragoste ne construiesc gândurile și așteptările de la o relație, adică fie un pat plin de trandafiri, fie un drum spinos plin de lacrimi. Nu putem ști niciodată sigur.

Cu toate acestea, astrologia ne poate ajuta să înțelegem viața noastră amoroasă analizând trăsăturile de personalitate ale zodiilor noastre. E o diferență mare între aparențe, așteptări și realitate!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Aparențe: Berbecul e mereu în căutare de aventură alături de persoana iubită. El crede că certurile din cuplu se vor transforma în partide fierbinți de amor. De asemenea, îi place să se ocupe de relația lui fără să acorde atenție la ceea ce își dorește partenerul/a.

Realitate: Berbecul este, de fapt, răbdător și amabil și va face orice pentru partenerul/a. Are o personalitate aprigă, dar e iubitor și tandru, făcându-l partenerul ideal. Se va certa și se va împăca matur și va merge mână în mână cu partenerul/a lui.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Aparențe: Taurul este extrem de încăpățânat și se va lega de partenerul/a de viață așa cum consideră de cuviință. Îi pasă doar de gesturile romantice în relații, lăsând deoaparte alte aspecte ale iubirii. El va vedea un viitor bazat doar pe iubire și nu pe alte elemente compatibile.

Realitate:
Cu siguranță este încăpățânat, dar într-un sens bun. E foarte grijuliu atunci când vine vorba de partenerul/a său și întotdeauna îi face complimente. Se va asigura că viitorul lor este solid, fără lacune vizibile.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Aparențe: Gemenii sunt atât de impulsivi încât nu vor putea rezista mult într-o relație. Ei și partenerul/a lor vorbesc mereu despre lucruri diferite. Nu sunt niciodată siguri de relația lor, așa că partenerul lor tinde să se simtă singur în relație.

Realitate: Gemenii sunt foarte distractivi și partenerul lor nu se va plictisi niciodată când sunt împreună. Acest semn este reprezentat de oameni foarte sociabili și veseli, motiv pentru care toată lumea îi iubește. De asemenea, sunt foarte dornici să afle mai multe despre partenerul lor tot timpul. 

Citește și: Cât de serios e în relația cu tine, în funcție de zodia lui

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Aparențe: Racul e atât de grăbit, încât începe să-și planifice viitorul doar după două întâlniri. Acest lucru îl sperie de obicei pe partenerul lui, deoarece nimeni nu vrea să se gândească atât de departe într-o relație care abia începe. Se scufundă prea adânc înainte ca dragostea să se instaleze în relație.

Realitate: Cu siguranță este foarte sensibil și drăgăla, dar își ia timpul necesar înainte de a intra într-o relație. Are propriul lui mod de a face față emoțiilor și pentru asta se străduiește să comunice eficient cu partenerul/a. Își va iubi partenerul/a profund în ciuda tuturor lucrurilor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Aparențe: Leul este o persoană foarte egocentrică, căruia îi pasă atât de mult de el însuși încât partenerul/a lui se simte nesigur și ignorat. Nu va petrece prea mult timp cu persoana iubită deoarece are multe alte lucruri de făcut.

Realitate: E, de fapt, exact opusul a ceea ce toată lumea crede. Leul își va sprijini partenerul și îl va face să se simtă mai bine în zilele lui mai proaste. Îl va susține atunci când are cea mai mare nevoie de el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Aparențe: Partenerul/a Fecioarei trebuie să depună multe eforturi pentru ca acest semn să se deschidă. Deoarece e atât de critică, este dificil pentru partenerul ei să se simtă complet confortabil în fața ei. Îi pasă de ceilalți, dar face adesea comentarii sarcastice care ar putea răni.

Realitate: Fecioara e răbdătoare și grijulie, dar numai până când își dă seama că partenerul ei nu merită. Nu va pierde nicio secundă cu persoana greșită, mai ales dacă obiceiurile proaste ale acesteia din urmă împiedică dezvoltarea relației. Își va iubit partenerul și îl va motiva să fie mai bun dacă simte că el este alesul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Aparențe: Balanța este foarte sociabilă, iar partenerul/a lui trebuie să se aștepte la multe petreceri. Îi place să fie în preajma partenerului ei și, de asemenea, apreciază gesturile romantice mari. Versiunea ei de relație trebuie să fie ruptă din basme.

Realitate: Iubește petrecerile, dar prioritizează petrecerea timpului cu partenerul ei. Nu va ezita să lupte pentru el dacă este ceva în nereguulă, pentru că știe că relația lor este adevărată și puternică. Va înfunta cu curaj toate obstacolele.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Aparențe: Scorpionul este posesiv și manipulator. El își va controla partenerul/a pentru a putea rămâne cu propriile preferințe și gusturi, ignorând sentimentele acestuia. De asemenea, va dispărea zile întregi până când va apărea din nou.

Realitate: Scorpionul este rezervat și îi ia mult timp să se deschidă în fața cuiva. Cu toate acestea, dacă este într-o relație, va fi sincer, loial și extrem de grijuliu. Nu există nici urmă de îndoială că partenerul/a lui se va simți cea mai specială și mai prețuită persoană din lume. De asemenea, investește timp de calitate cu persoana iubită.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Aparențe: Îi place să exploreze lumea în lung și-n lat tot timpul, chiar dacă asta înseamnă să stea departe de partenerul/a lui. El ia dragostea foarte dezinvolt și acest lucru îl agită pe partenerul lui până la punctul de a face cale întoarsă. Acest semn pur și simplu nu se poate adapta la nimic serios și are nevoie de mult timp pentru a se deschide față de o persoană.

Realitate: E un om pozitiv și vesel care are un mod unic de a-i face pe oameni să se simtă speciali. E curios și vrea ca partenerul/a lui să-l aprecieze și să-l facă se se simtă iubit mereu. Își va sprijini partenerul/a în pasiunile lui/ei și va rămâne dedicat relației.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Aparențe: Capricornul e dependent de muncă și nu își pierde timpul cu întâlniri și relații. Dacă se întâmplă să fie într-o relație, nu își va exprima cu ușurință sentimentele și poate fi, de asemenea, arogant și lipsit de emoții.

Realitate: E foarte loial și va rămâne alături de partenerul/a lui până la sfârșit. Pur și simplu nu își pierde timpul cu lucruri inutile, deoarece are o etică de lucru și un program foarte strict. Poate fi la fel de distractiv ca și alții, mai ales când sunt la o petrecere. Se va deschide în fața partenerului/ei atunci când va avea încredere totală în el/ea.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Aparențe: Vărsătorul nu urmează niciodată un model fix, fie va fi extrem de iubitor câteva zile, fie foarte distant în celelalte. Acest lucru poate fi epuizant din punct de vedere emoțional, deoarece acest semn nu reușește să fie cu partenerul/a lui atunci când are cea mai mare nevoie de el. Se bucură de libertatea lui prea mult pentru a pune preț pe nevoile partenerului/ei lui.

Realitate:
Are cu siguranță nevoie de libertatea lui, dar își va încuraja și partenerul/a să aibă timp de unul singur. Îi pasă mult de partenerul/a său și va continua să-l convingă să fie cea mai bună versiune a lui. Acesta este modul în care își arată dragostea față de el.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Aparențe: Peștii sunt foarte emotivi și sensibili. Este greu pentru partenerul lor să inițieze o conversație fără să-i facă să plângă. Acest semn îl face pe cel de lângă el să se simtă oribil când se ceartă sau își exprimă îngrijorările. Peștii sunt romantici și așteaptă întotdeauna gesturi romantice din partea persoanei care se află lângă ei.  

Realitate: Peștii își folosesc sensibilitatea pentru a-și calma partenerul/a în momentele de nevoie. Sunt foarte grijulii și vor face orice pentru a-i ajuta pe cei dragi. Nu le este frică să-și exprime dragostea în cel mai intim sau mai grandios mod posibil, așa că este o binecuvântare pentru partenerul lor să aibă pe cineva atât de înțelegător și iubitor. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod