Cât de serios e în relația cu tine, în funcție de zodia lui

Ai dubii cu privire la intențiile lui față de tine? Zodia lui îți poate dezvălui cât de serios e în dragoste!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru Berbec, cel mai bun mod de a-i arăta cuiva că este serios cu privire la relația lor este să-i spună Te iubesc.

El știe că aceste două cuvinte sunt importante, așa că nu le va spune până nu va fi absolut sigur că tu ești aleasa.

Este foarte posibil ca el să-și dorească în continuare să ia lucrurile încet, dar să știi care sunt sentimentele lui pentru tine este un pas în direcția cea bună pentru voi doi.

Totuși, nu te aștepta la niciun gest măreț pe lângă această declarație de dragoste. El îți va spune că te iubește, dar probabil o va face în timp ce stai în pat și te uiți la filmul tău preferat sau când înfuleci o felie de pizza.

Pentru el, a fi serios înseamnă a fi capabil să fii tu în jurul persoanei iubite.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este totul despre gesturi mărețe, chiar și atunci când nu se gândește încă la o relație serioasă. Așadar, doar pentru că te scoate la o cină romantică sau îți dăruiește o bijuterie nu înseamnă neapărat că vrea să treacă la următorul nivel.

Abia atunci când duce romantismul la următorul nivel, știi că vorbește serios. Totuși, asta nu înseamnă cele mai scumpe și mai frumoase bijuterii.

Când Taurul vrea să îți arate că e pregătit să devină serios, va planifica o excursie de weekend pentru voi doi. Acest lucru ar putea înseamnă o vizită pentru a-i cunoaște părinții sau să stați în hotel tot timpul folosind room service-ul.

Ideea e să vezi că se simte suficient de confortabil în preajma ta în toate circumstanțele. Asta înseamnă când încă nu te-ai spălat pe dinți, când ai nevoie de un duș sau când sforăi puțin. 

Citește și: De ce toată lumea se îndrăgostește de tine, în funcție de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii întâmpină adesea probleme în a fi sinceri în relațiile sale, pentru că el chiar nu înțelege de ce să o facă dacă nu va dura prea mult. Așa că atunci când e serios în privința ta, începe să fie mai deschis și mai sincer.

Acest lucru ar putea însemna că fie mai dispus să-și împărtășească conturile de pe rețelele de socializare sau doar să-ți spună mai multe despre viața lui, dar când începe să se deschidă, știi că este implicat pe termen lung.

Gemenii nu par a fi genul de oameni care să mintă, sau să ascundă adevăruri, dar incapacitatea lor de a se angaja în lucruri face să fie greu să ai încredere în ei.

Când începe să se îndrăgostească de cineva, începe să depună un efort pe care doar câteva dintre persoanele din trecutul lui l-au văzut.

Ar putea fi greu pentru el la început, dar vei observa cu siguranță o schimbare în modul în care gestionează situațiile, chiar dacă înseamnă că adevărul îl lasă expus și vulnerabil, două lucruri pe care le urăște.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racului îi place să aibă relații serioase, pentru că a fost întotdeauna un romantic incurabil, iar relațiile serioase înseamnă că există potențialul unui viitor foarte romantic împreună.

Ceea ce îl face să iasă în evidență față de alte semne zodiacale este că nu îi este frică să ducă lucrurile la următorul nivel. Cu toate acestea, există unele lucruri care necesită timp să se obișnuiască.

Când Racul decide dacă este într-adevăr gata să devină serios cu tine, el tinde să treacă prin această bătălie internă despre cum să gestioneze viitorul în doi.

Conversațiile despre mutarea împreună și căsătorie l-ar putea speria, dar un indiciu bun pentru a ști ce intenții are este atunci când începe să se refere la voi doi ca NOI.

Ar putea să-i ia ceva timp să meargă mai departe de atât, dar acel cuvânnd mic înseamnă lumea pentru el: NOI.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leu este genul de iubit căruia îi place să împărtășească multe despre el însuși, dar nu prea îi place să-și împartășească lucrurile. Asta variază de la împărțitul cartofilor prăjiți până la puloverul său preferat, așa că nu fi surprinsă dacă nu se simtă confortabil să-și împartă apartamentul cu tine la început.

Dacă nu este serios în legătură cu relația voastră, nu îi va plăcea când îți lași lucrurile la el și invers.

Cu toate acestea, când începe să investească mai mult în tine, situația se schimbă destul de repede.

În curând, îți va spune că lași o periuță de dinți la el. Când Leul începe să facă a astfel de lucruri, știi că devine serios.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara tinde să fie mai independentă în relații, mai degrabă decât dependentă de partener/ă, indiferent dacă se vede sau nu că devine serios cu tine.

Aceasta ar putea fi o modalitate prin care bărbatul Fecioară își protejează inima, dar există un lucru pe care te poți baza atunci când începe să se gândească la un viitor cu tine.

Fecioara știe că un lucru: comunicarea constantă este modul în care relațiile sănătoase prosperă.

Dacă te sună și îți trimite mesaje frecvent, dar nu atât de des încât să vrei să-i blochezi numărul, este modul în care el arată că vrea să devină serios.

S-ar putea să te sune pentru a te invita să ieșiți în oraș sau să-ți trimită mesaje în timpul zilei pentru a se asigura că ești ok, dar aceste mici verificări înseamnă că se gândește mult la tine și vrea să ducă relația la următorul nivel.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul Balanță are nevoie de mult echilibru în viața lui, ceea ce înseamnă că are nevoie de părți egale de timp singur și de interacțiuni sociale petru a e simți el însuși. Chiar dacă a început să se întâlnească cu tine, încearcă să păstreze acest echilibru și se va asigura că știi cât de important este timpul lui.

Acestea fiind spuse, acest lucru tinde să se schimbe dramatic atunci când își dă seama că vrea să devină serios cu tine.

Balanța va abandona acest echilibru pentru a petrece timp cu tine în mod regulat dacă te place cu adevărat. Chiar dacă asta înseamnă să vine până la tine după serviciu doar pentru un sărut de noapte bună. El o va face!

Vrea să-ți demonstreze că nu ești o persoană oarecare pentru el, ci mult mai mult de atât. Tu devii noul său echilibru, ceea ce este enorm pentru el.

În loc de timp de unul singur sau socializare, se transformă în părți egale de timp de unul singur și timp cu tine. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este foarte bun în relațiile ocazionale, deoarece este ca și cum ai avea un prieten de sex și cel mai bun prieten reunit într-unul singur. Da, și relațiile serioase sunt așa, dar tot ce vede Scorpionul este schimbarea dinamică atunci când începe să devină serios cu cineva, ceea ce înseamnă mai puțin sex și mai mult captiv.

Scorpionul este, de asemenea, precaut să-și pună inima în joc, așa că nu este genul care să tânjească după monogamie.

Când sentimentele Scorpionului pentru tine încep să se schimbe și devine serios, el va face ceva de care nimeni nu ar ghici vreodată că ar putea fi capabil: va dormi la tine acasă fără a face sex.

Când este cu adevărat îndrăgostit de tine, nu va simți nevoia să fie ocupat, pentru că este prea prins să petreacă timpul cu tine și să se distreze. Ciudat, nu? Dacă Scorpionul tău face asta, știi că are ochi doar pentru tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul nu pare a fi genul de bărbat care să fie vreodată interesat de o relație serioasă și asta este oarecum adevărat. Pentru el, relațiile serioase înseamnă să fii legat și să îți pierzi libertatea.

Întotdeauna își face griji că se va transforma în cineva care nu este, dar asta doar pentru că nu a găsit încă persoana potrivită.

Când Săgetătorul începe să devină serios în privința ta, este destul de evident. De obicei, nu se așteaptă ca partenerele lui să reziste prea mult timp, așa că nu-i place să gândească prea departe în viitor.

Cu toate acestea, atunci când dorește cu adevărat ca relația cu tine să treacă la nivelul următor și să devină mai serioasă, va începe să facă planuri pentru viitor cu tine.

Nu te aștepta să abordeze subiecte despre căsătorie, dar va începe timid cu planificarea unui film pentru săptămâna viitoare. S-ar putea să nu fie departe în viitor, dar este un pas uriaș pentru voi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul caută întotdeauna în subconștient o relație serioasă, dar nu-i place să devină serios cu oricine.

Poate să-și facă fantezii de căsătorie cu cineva sau să locuiască împreună cu cineva, dar știe când să ia lucrurile încet. Capricornul este genul de persoană care trebuie să fie metodic în abordarea sa de a deveni serios.

S-ar putea să existe deja o mulțime de repede importante în relația voastră, dar există un lucru pe care îl face Capricornul și care demonstrează că este serios în privința ta: să te prezinte familiei și prietenilor lui.

Acest lucru este important pentru că înseamnă că a vorbit despre tine oamenilor ale căror opinii le prețuiește cel mai mult și înseamnă, de asemenea, că te vede lângă el pe termen lung și vrea să te simți confortabul cu ceilalți oameni din viața lui.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este pretențios când vine vorba de relații serioase, deoarece vrea să se asigure că ia decizia corectă. El este cel mai mare critic al său, așa că nu este surprinzător că te țină la distanță până când își dă seama ce vrea. Nu este ceva personal, este doar Vărsător.

Un lucru care a fost întotdeauna adevărat despre Vărsător este că prietenii lui sunt lumea lui. Dacă nu te privește ca pe un prieten, atunci nu îl vei cunoaște niciodată cu adevărat.

Odată ce știe că îi ești prieten, cel mai bun prieten, va începe să ia în considerare o relație serioadă cu tine. Îți poți da seama că s-a hotărât în sfârșit să devină serios cu tine când se deschide cu adevărat față de tine.

Asta înseamnă conversații târziu în noapte, să asculte ce ai de spus și să te lase să-i vezi larura lui mai ciudată. Când poate fi el cu adevărat, atunci știi că e îndrăgostit de tine.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii, la del ca și alte zodii, sunt romantici incurabili, dar, spre deosebire de alte zodii, ei sunt niște romantici precauți.

Bărbatul din Pești urăște să se înșele în privința oamenilor și se va învinovăți din cauza asta, chiar dacă nu este vina lui atunci când lucrurile merg prost, așa că îi place să ia lucrurile încet.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că, la început, s-ar putea să nu se raporteze la tine ca fiind partenera lui atunci când te prezintă cuiva.

Nu o lua personal, deoarece el încă se asigură că are motive să te țină în preajmă!

Așa că atunci când începe să se refere cu mândrie la tine ca fiind iubita sau prietena lui și, în cele din urmă, te salveză așa în telefon, știi că e serios în privința ta.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod