Zodiile celor mai puternice amante

Uneori, oamenii pur și simplu nu se pot abține să nu devină distrugători de case, iar zodia lor poate sugera dacă au o astfel de înclinație!

Să fii cealaltă femeie e rareori un lucru bun. De fapt, nu este niciodată un lucru bun. Știind zodiile femeilor cel mai predispuse să fie amante, te vei păzi de suferință, deoarece vei ști ce ai de făcut!

Citește și: Cum să-l faci să te aleagă pe tine în locul unei alte femei. 5 trucuri simple

 

Zodiile celor mai puternice amante

 

Vărsător


Sigur, să ai o minte deschisă e grozav, dar femeia Vărsător se confruntă cu o dilemă morală.

În timp ce alte femei se uită la un bărbat deja luat și văd un semn de avertizare luminos pe care scrie "STAI DEPARTE", femeia Vărsător vede în schimb un semn luminos pe care scrie "ÎN DRAGOSTE ȘI ÎN RĂZBOI TOTUL ESTE PERMIS!"

Scorpion


S-a stabilit deja de nenumărate ori că atunci când vine vorba de năzbâtii, Scorpionul câștigă întotdeauna cu brio. Deci, din acest motiv, femeia Scorpion are șanse foarte mari să fie "cealaltă femeie".

Nu numai că e o amantă puternică, ci și iubește la nebunie secretele.

De asemenea, pasiunea ei pentru viață se poate transforma cu ușurință în pasiune pentru cineva interzis, deoarece ei nu îi pasă pe cine ar putea răni.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Berbec


Deși femeia Berbec este cunoscută ca fiind cea mai egoistă dintre zodii, făcând-o ideală pentru a fi unul dintre semnele zodicale cu cele mai multe șanse de a fi amante, încăpățânarea ei și nevoia de a face ceea ce trebuie o împiedică să fie în fruntea acestei liste.

Cu toate acestea, pentru că egoismul e atât de sever, va fi totuși o distrugătoare de case. Oricât de corectă ar trebui să fie, egoismul ei învinge de obicei.

Săgetător


Energia pozitivă și optimismul femeii din zodia Săgetător o face să fie o prietenă grozavă, dar ai grijă!

Cu slăbiciunile și nesăbuința ei, ea nu are trăsăturile de personalitate necesare pentru a spunE "NU" unei situații căreia ar trebui să-i spună categoric "NU".

Gemeni


Problema persoanelor născute în această zodie este că au două personalități într-un singur corp, făcându-le unele dintre cele mai manipulatoare zodii.

Manipularea poate fi o calitate grozavă în anumite situații... cu excepția cazului în care această situație atrage pe cineva departe de partenerul său.

Și pentru că femeile Gemeni sunt mereu pregătite pentru o aventură, ele își vor justifica statutul de "cealaltă femeie" ca fiind doar o altă experiență care merită trăită.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod