Prințesa Charlotte a împlinit 7 ani. Fotografiile superbe pe care mama sa, Kate Middleton, le-a făcut cu această ocazie

Prințesa Charlotte a împlinit șapte ani, iar pentru a marca momentul, mama sa, Ducesa de Cambridge, a realizat o serie de portrete în care fiica sa pozează alături de câinele familiei.

Este prima dată când Prințul William și Kate Middleton publică imagini cu noul câine al familiei, o cățelușă din rasa Cocker Spaniel, pe nume Orla, potrivit Daily Mail.

Citește și: Salma Hayek, alături de fiica sa pe coperta Vogue Mexic. Valentina are 14 ani și vrea să devină actriță, ca mama ei


Kate a realizat trei fotografii cu Charlotte, o prințesă care adoră balentul, dar care în același timp este pasionată de fotbal, la fel ca fratele său mai mare, Prințul George.

Charlotte Elizabeth Diana s-a născut pe 2 mai 2015, la Spitalul St. Mary din Londra.

În fotografiile realizate de mama sa, Charlotte apare zâmbind spre cameră, așezată în iarbă și înconjurată de flori albastre.
Într-una dintre imagini ea cuprinde cu brațul câinele familiei. 


Charlotte apare în fotografii zâmbind spre cameră, așezată în iarbă și înconjurată de flori albastre. Într-una dintre imagini ea cuprinde cu brațul câinele familiei.

Prințesa poartă blugi și un pulover bleu, deasupra unei bluze albe cu buline albastre. 

Fotografiile au fost realizate în weekend, la reședința familiei de la țară, din Amner Hall. Charlotte pare să o iubească foarte mult pe Orla, cățelușa care a fost dăruită familiei în vara anului 2020 de James Middleton, fratele Ducesei de Cambridge.


Ducii de Cambridge au postat fotografiile pe rețelele de socializare, iar fanii s-au arătat șocați de asemănarea dintre Charlotte și tatăl său, Prințul William.

„Este Prințul William cu părul lung.
La mulți ani, Prințesă Charlotte!”, a scris un user.

„Prințesa Charlotte este imaginea fidelă a Prințului William. Dar văd și o asemănare cu Regina”, a adăugat o altă persoană.

Acum că a împlinit șapte ani, este de așteptat ca Charlotte să participe la mai multe apariții publice ale familiei regale, așa cum sunt slujbele religioase. Ea a participat în luna martie, alături de părinți și de fratele său mai mare, George, la slujba de comemorare a străbunicului lor, Prințul Philip.


În prezent, Charlotte este elevă la școala pregătitoare din Battersea, din sud-vestul Londrei. Potrivit Daily Mail, Charlote și fratele său mai mic, Prințul Louis, în vârstă de patru ani, vor merge din luna septembrie la o școală exclusivistă din Berkshire, acolo unde învață Prințul George.

William și Kate au căutat atât școli, cât și o nouă locuință în zona rurală din apropierea locuinței părinților lui Kate, Carole și Michael Middleton.


Cuplul regal încearcă să înceapă o nouă viață în zona natală a Ducesei astfel încât cei trei copii ai lor să aibă șanse mai mari de a avea o copilărie cât se poate de normală.

Într-o declarație de la începutul acestui an, Prințul William a dezvăluit că unul dintre principalele motive de ceartă dintre copii este cine alege muzica pe care o ascultă dimineața.

Potrivit acestuia, Charlotte „adoră să alerge prin bucătărie în rochia ei de balet și restul ținutei.
O ia complet razna, iar Louis o urmărește peste tot și încearcă să facă același lucru. Este un moment cu adevărat fericit când copiii se bucură că dansează, se prostesc și cântă”.

El a mai spus că lui Charlotte îi place să pună melodia „Waka Waka” a Shakirei.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
2 Mai 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod