Julia Roberts este mândră de faptul că a lăsat cariera în plan secund pentru a-și crește copiii: „Mă consider casnică”

Julia Roberts a fost mulți ani la rând „regina comediilor romantice”, dar nu a mai apărut într-un astfel de film de mai bine de 20 de ani.

Actrița în vârstă de 54 de ani a vorbit într-un interviu pentru The New York Times despre cele mai noi filme ale sale - „Gaslit”, care va fi lansat pe 24 aprilie, și comedia romantică „Ticket to Paradise”.

Vedeta s-a arătat surprinsă că a trecut atât de mult timp de când a apărut într-o comedie romantică, cel mai nou film de acest gen în care apare fiind „Ticket to Paradise”, în care joacă alături de prietenul său, George Clooney. Filmul se va lansa în luna octombrie. 

Cu toate acestea, actrița spune că există un motiv bun pentru care a trecut atât de mult timp: „Mă consider casnică”, a declarat ea.

„Nu pot fi 20 de ani, nu-i așa? Uite care este treaba: dacă aș fi crezut că este ceva bun, l-aș fi făcut”, a declarat Julia.

„Dar am făcut trei copii în ultimii 18 ani.
Acest lucru ridică ștacheta și mai mult pentru că nu se rezumă doar la 'Este bun acest material?'. Este vorba despre o ecuație matematică a programului de lucru al soțului meu, programul de școală al copiilor și vacanța de vară. Nu este doar 'Ah, aș vrea să fac asta'”, a mărturisit vedeta.

Julia Roberts și soțul său, Daniel Moder, sărbătoresc în luna iulie 20 de ani de căsnicie. Ei au împreună trei copii - gemenii Phinnaeus și Hazel, de 17 ani, și Henry, de 14 ani.

Ea a adăugat că motivul pentru care nu a mai realizat nicio comedie romantică în ultimii 20 de ani are legătură și cu faptul că nu a găsit niciun proiect de care să fie interesată.

„Dacă aș fi citit ceva despre care aș fi crezut că are un scenariu de nivelul 'Notting Hill' sau 'My Best Friend’s Wedding', aș fi acceptat să-l fac”, a adăugat actrița americană, potrivit Daily Mail.

Citește și: Jennifer Aniston se luptă cu insomnia de peste 20 de ani. Actrița a dezvăluit că a fost somnambulă


„Nu au existat până când a apărut acest film pe care l-am făcut, care este scris și regizat de Ol Parker”, a declarat Julia, făcând referire la „Ticket to Paradise”, în care ea și George Clooney interpretează rolul unui cuplu divorțat care pleacă împreună în Bali pentru a o împiedica pe fiica lor să facă aceeași greșeală pe care ei au făcut-o în urmă cu 25 de ani.

Roberts a mai spus că „și-a trăit visurile legate de actorie” trecând de la interpretarea în „Gaslit” a personajului Martha Mitchell - femeia care a declanșat scandalul Watergate din Statele Unite - la „a alerga prin Australia, jucând în aceste scene amuzante cu George”.

Actrița a dezvăluit că nu a avut prea mult proiecte în ultimii ani și se mândrește cu faptul că a stat mai mult acasă, ocupându-se de familia sa.

Dar acum, pentru că gemenii săi au crescut și vor pleca la facultate în toamnă, Julia spune că simte nevoia să le arate copiilor săi că poate fi creativă. „Simt responsabilitatea de a le arăta copiilor mei că pot fi creativă și că are o semnificație importantă pentru mine - atât de importantă încât pentru unele perioade de timp voi alege să mă concentrez mai mult asupra carierei decât asupra familiei, ceea ce a fost dificil pentru mine să accept”, a dezvăluit actrița.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
19 Aprilie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod