Bărbații cu aceste 10 trăsături sunt cei mai puternici și mai buni parteneri de viață

Unul dintre lucrurile de care se plâng femeile este că bărbații tind să se îndepărteze încet după ce își dau seama cât de puternică și independentă este femeia de lângă ei.

Există atât de multe femei autentice, grijulii, iubitoare, care sunt puternice și își trăiesc propria viață. Au propriile lor speranțe. visuri și ambiții, dar își doresc un partener de viață bun lângă ele, în timp ce realizează tot ce și-au propus.

Citește și: 8 scuze ale bărbaților care nu au intenții serioase


Ele înțeleg că puterea personală nu este despre a nu avea nevoie de cineva, ci despre capacitatea de a stabili standarde și de a primi în viața lor doar oamenii care îndeplindesc standardul.

Este nevoie de tipul potrivit de bărbat pentru a recunoaște și a fi confortabil cu acest timp de femeie.

Bărbații cu aceste 10 trăsături sunt cei mai puternici și mai buni parteneri de viață

 

Are propriile sale obiective și visuri


Dacă într-un cuplu, unul are planuri mari pentru propriul viitor, va trebui ca și celălalt să aibă tot planuri mari. Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, a fi cu cineva care este mult mai puțin motivat în viață decât tine va provoca tensiune în relație.  

Unul nu va înțelege de ce celălalt lucrează atât de mult. El sau ea nu va înțelege de ce partenerul lor se trezește la 5 dimineața pentru a merge la sală. El sau ea se va enerva atunci când va trebui să faci ore suplimentare în acea seară de vineri.

Un bărbat care se va simți confortabil cu o femeie care este hotărâtă și ambițioasă va trebui să fie pe o cale similară pentru el însuși pentru a înțelege și a aprecia agitația ei.

Are încredere în el


Un bărbat care are nevoie constant de reasigurare sau validare probabil că nu va găsi ceea ce are nevoie dacă se întâlnește cu o femeie puternică și independentă. Ea va fi sigură și încrezătoare în ea însăși și își dorește ca bărbatul cu care este să fie la fel.

Deși probabil îi va arăta dragoste și afecțiune – pentru că îi pasă de el și vrea ca el să se simtă iubit – ea nu îi va aminti constant cât de mult are nevoie de el în viața ei.

Pentru că nu este așa.

Un bărbat puternic nu se va aștepta ca o femeie de acest calibru să aibă nevoie de el, dar este important de menționat că bărbații încă vor să se simtă doriți, deoarece toți avem nevoie de dragoste și afecțiune pentru a ne simți prețuiți într-o relație, așa că acest lucru nu poate fi trecut cu vederea.

Îți respectă intimitatea


Femeile care sunt concentrate pe propria lor misiune și cale în viață nu își irosesc timpul pentru a căuta validarea de la alții. Ele trăiesc prezentul și sunt prea ocupate pentru a se deranja să le pese de ceea ce gândesc alții.

Un bărbat care urmează să se întâlnească cu acest tip de femeie trebuie să rămână între patru pereți și ce poate fi expus publicului. În generația rețelelor sociale, confidențialitatea este greu de obținut, dar pentru ca o relație cu o femeie matură, independentă să funcționeze pe termen lung, intimitatea trebuie să fie o prioritate.

El nu va fi mereu de acord cu tine


Niciun bărbat nu ar trebui să fie vreodată grosolan sau lipsit de respect față de femeia din viața lui, dar onestitatea și integritatea sunt încă o parte importantă pentru a face o relație să funcționeze.

Un bărbat care este mereu de acord cu ce spune sau face o femeie nu va putea niciodată să-i capteze atenția. O femeie puternică îl va părăsi, deoarece el nu îi va oferi niciodată stabilitatea de care are nevoie.

Tipul de bărbat care se va potrivi bine cu o femeie de acest calibru va ști când să fie flexibil cu ea și când să-și susțină punctul de vedere.

Ea îl va respecta mai mult pentru asta.

Se simte confortabil să ia frâiele


Doar pentru că o femeie poate fi la conducere de la 9 la 5, de luni până vineri, nu înseamnă că își dorește aceleași responsabilități și într-o relație sau acasă.

La sfârșitul zilei, multe femei încă apreciază un bărbat care face planuri și organizează seara sau weekendul. Un bărbat care încă face dragoste cu ea, un cavaler și un om respectuos. Un bărbat care înțelege că o femeie poate fi independentă și ar trebui totuși tratată ca o doamnă.

Nu este posesiv sau gelos


Bărbații posesivi și geloși sunt sperietori pentru femeile puternice. A sufoca acest tip de femeie este cea mai rapidă modalitate de a te asigura că o alungi imediat. Este ocupată și nu are nevoie (și nici nu vrea) să o ții constant de mână.

Funcționează cel mai bine cu un bărbat care își trăiește propria viață alături de a ei, nu cu unul care încearcă să le împletească pe cele două.

Este un bun comunicator


Asta nu înseamnă doar să știe să vorbească și să-și exprime sentimentele, ci și să știe să le asculte și să le interpreteze pe cele ale persoanei iubite.

Nu toate femeile sunt verbal deschise sau afectuoase, dar îți vor arăta în felul lor cum se simt. Este important ca un bărbat să poată auzi ceea ce femeia din viața lui nu spune.

Nu se crede superior


Când complimentează cât de grozavă ești la ceva, bărbatul potrivit pentru o femeie puternică nu va încheia niciodată propoziția cu: „Știi, pentru o fată”. Un bărbat care poate construi eficient o relație cu o femeie independentă o va vedea exact așa cum ar trebui să fie văzută: ca o egală.

Asta înseamnă să-i respecte și să-i prețuiască opiniile, dar să și le spună deschis și pe ale lui.

Înseamnă să poată avea conversații profunde și semnificative și să-i asculte cu adevărat punctele de vedere. Înseamnă să nu presupună niciodată că nu ea nu îl poate învăța ceva nou sau nu-i poate arăta experiențe noi. De fapt, unele dintre cele mai importante lecții de viață vor veni de la ea!

Sprijinul lui este de neclintit


Așa cum a spus odată Mark Twain: „Stai departe de oamenii care încearcă să-ți slăbească ambițiile. Oamenii mici fac întotdeauna asta, dar cei cu adevărat grozavi te fac să simți că și tu poți deveni grozav.”

Același concept se aplică și relațiilor. Bărbații și femeile care sunt puternici și au încredere în ei înșiși nu vor avea nicio problemă să stea în spatele partenerului lor atunci când este nevoie de sprijin. Nu le vor trăda încrederea și nu le vor descuraja să trăiască viața pe care doresc să o trăiască.

Tipul potrivit de bărbat pentru o femeie puternică va ști când să stea în fața ei când are nevoie de protecție, în spatele ei când are nevoie de sprijin și lângă ea când își dorește un coechipier.

Are simțul umorului bine dezvoltat


În ciuda exteriorului dur pe care îl prezintă unele femei puternice, ele sunt tot ființe umane care experimentează fiecare emoție. Nimeni nu vrea să fie sever sau serios tot timpul, în special cei cu locuri de muncă sub presiune sau un stil de viață stresant. Un bărbat care poate ușura starea de spirit la momentele potrivite nu va fi doar un mare amant, ci și cel mai bun prieten.

Găsirea unui echilibru care să permită unei relații să înflorească atunci când doi oameni puternici și independenți se unesc este dificil.

Bărbații trebuie să înțeleagă că pot fi alături de o femeie care își trăiește propria viață și nu își sacrifică nimic din propria masculinitate.

Iar femeile trebuie să înțeleagă că a fi puternic și independent nu înseamnă neapărat să fii arogant sau dur. Bărbații și femeile sunt amândoi demni de respect, fără a fi nevoie să-și demonstreze dominația unul asupra celuilalt.

Cele mai bune echipe sunt formate din oameni care umplu piesele puzzle-ului celuilalt. Care lucrează bine împreună și își respectă punctele forte, în timp ce își echilibrează punctele slabe. Dragostea este un sport de echipă, iar cu persoana potrivită alături, vei câștiga întotdeauna jocul.

Sursă: yourtango

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod