scuze barbati

8 scuze ale bărbaților care nu au intenții serioase

Găsește un miliard de motive pentru care nu vrea o relație serioasă cu tine? Unele dintrea aceste pot fi adevărate, altele inventate. Uneori îl crezi, alteori nu. Dar care este concluzia?

Este ca și cum ai fi pe peronul de așteptare, iar trenul nu avansează niciodată. Cu toată ezitarea lui, te întrebi cum să știi singur dacă e pregătit să ducă relația la următorul nivel și unde vă situați ca și cuplu.

Poate te interesează și: Ce înseamnă FAMILIA pentru fiecare semn zodiacal


Un lucru este cert: el nu te iubește. Dacă te-ar iubi, și-ar rezolva problemele și îndoielile și s-ar angaja față de tine.

8 scuze ale bărbaților care nu au intenții serioase


"Nu sunt pregătit."


Acesta este un vechi, dar bun... NU. Îți spune că nu este pregătit și, întâmplător, poate să nu fie.
El poate fi într-adevăr traumatizat din cauza unei despărțiri sau unui divorț și să nu poate trece peste asta, dar acesta nu poate fi motivul general valabil pentru toată lumea.

"Vreau să fiu încă liber și să mai întâlnesc și alte femei."


Îți spune că vrea să se mai întâlnească și cu altcineva, iar acest lucru înseamnă că nu ești cea potrivită pentru el... cel puțin nu acum. Poate își va da seama cât de specială ești sau poate nu.

"Nu îți pot promite nimic."


Sigur, el te place, așa că nu vrea să pleci nicăieri, dar nu te iubește suficient pentru a se așeza la casa lui cu tine. Deci, se va vedea și va petrece timpul cu tine, dar nu se va implica într-o relație serioasă pentru că nu vrea să facă o promisiune pe care nu o poate ține.
Meriți mai mult!

"Nu văd un viitor cu tine."


Deci, este un tip drăguț care se poartă frumos cu tine, dar nu vrea nimic mai mult. De ce? Pentru că nu vede un viitor cu tine. Dacă nu vede un viitor cu tine, nu te iubește și nu merită încă o secundă din timpul tău.

"E vina mea."


Poate foarte bine să fie vina lui. Problemele din relația lui din trecut. Frica de a fi rănit. Viața, facultatea sau locul de muncă. Sigur, pot exista motive pentru care nu duce relația la următorul nivel. Dar când spune "E vina mea.", spune și că "Nu ești tu... cea pe care o iubește."

"Am nevoie de spațiu."


Un spațiu poate fi ceea ce are nevoie pentru a se gândi la ceea ce își dorește și nu este întotdeauna o scuză pentru a scăpa de tine, de aceea, nu-l părăsi încă! Dar, dacă el cere în mod constant spațiu, este pentru că nu are intenții seioase cu tine și nu te iubește.

"Nu mi-am uitat fosta iubită."


Aceasta este o scuză majoră și un semn clar că nu ești tu aleasa. Dacă stă lângă tine și plânge după fosta, nicio altă femeie nu va fi aleasa.
Este prea ocupat să se cufunde în propria lui miserie pentru a se putea bucura de viața lui. Spune-i la revedere acestui domn!

"Am nevoie de timp."


Dacă v-ați cunoscut recent, e normal și în regulă să spună că are nevoie de timp, merită să ai răbdare cu el. Cu toate acestea, dacă au trecut ani și încă mai are această scuză, scoate-l din viața ta. Nu fi una din acele femei care se întâlnește cu cineva de 10 ani așteptând o logodnă care nu se anunță a veni niciodată. Nu te iubește sau este un burlac convins!

Sursă: yourtango
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod