Fiica lui Heidi Klum este independentă: Leni și-a schimbat radical look-ul și a participat singură la Festivalul Canneseries

Leni Klum, fiica în vârstă de 17 ani a lui Heidi Klum, și-a făcut apariția singură la cea de-a cincea ediție a Festivalului Canneseries, desfășurat la Cannes. Adolescenta, care calcă pe urmele mamei sale și este deja un model de succes, și-a făcut recent o schimbare radicală de look, renunțând la părul blond, în favoarea unei nuanțe de șaten închis.

Ea a pozat pe covorul roșu purtând o ținută inedită, un costum format din pantaloni scurți și jachetă de culoare verde, cu imprimeu alb și negru.


Adolescenta a completat ținuta cu o cămașă albă și bocanci negri.

Leni este fiica lui Heidi Klum și a omului de afaceri Flavio Briatore, însă a fost crescută de Heidi împreună cu fostul său soț, cântărețul Seal.
Omul de afaceri italian nu este implicat în viața fiicei sale biologice.



Seal, care a adoptat-o pe Leni la scurt timp după ce s-a căsătorit cu modelul german în anul 2005, are o relație foarte apropiată cu fiica sa. 


El face în continuare parte din viața lui Leni, chiar și după ce a divorțat de Heidi, în anul 2014. Seal și Heidi au împreună trei copii biologici: o fiică pe nume Lou, în vârstă de 12 ani, și doi fii - Henry, de 16 ani, și Johan de 14 ani.

Heidi s-a căsătorit în anul 2019 cu Tom Kaulitz, solistul trupei Tokio Hotel.

Leni a vorbit în trecut despre dorința sa de a deveni model.
„Mi-am dorit întotdeauna să fiu model, încă de când aveam 12 ani. Totul a început când eram la Brandy Melville (n. red un brand de modă). Era brandul meu favorit la acea vreme”, a declarat Leni într-un interviu pentru revista Rollercoaster.


„Îmi amintesc că una dintre fetele care lucrau acolo mi-a spus 'Ne-ar plăcea să-ți facem câteva fotografii în care să porți hainele noastre'. Eram extrem de încântată pentru că iubeam acel brand și în acea zi făceam cumpărăturile cu mama și i-am spus 'Mama, te rog! Vreau să fac asta de foarte mult timp. Tu poți să o faci, eu de ce nu pot?'”

„Răspunsul ei a fost nu și mi-a spus că sunt prea mică.
Încă de atunci am tot implorat-o. Iar când am împlinit 16 ani mi-a spus 'Ok, acum poți fi model, e în regulă'. Am 17 ani acum și în ultimul an m-am ocupat de modelling, și îmi place foarte mult”, a dezvăluit adolescenta.

În luna ianuarie a anului trecut, Leni a apărut pe coperta ediției Vogue Germania alături de mama sa celebră.


„Este distractiv pentru ea să facă asta. Nu se teme de camere pentru că a mers de multe ori cu mine la ședințe foto sau pe platourile de filmare”, a declarat Heidi despre cariera de model a fiicei sale.

Adolescenta a semnat un contract cu agenția CAA Fashion, iar mama sa are un rol direct în alegerea contractelor.
„Am ajutat-o cu obținerea unor oferte și în prezent are o mulțime de proiecte în desfășurare. Este foarte emoționant. Face lucrurile pe care eu am visat mereu să le fac!”, a spus Heidi pentru People.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
7 Aprilie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod