Apa de parfum Calvin Klein CK Everyone a obținut certificarea Cradle to Cradle Certified® Gold

În fiecare an, pe data de 22 aprilie, sărbătorim Ziua Pământului, ziua în care s-a născut mișcarea pentru protejarea mediului înconjurător.
Anul acesta, evenimentul aduce în prim-plan o veste minunată: Coty Inc. (NYSE: COTY) și Calvin Klein Fragrances sunt încântați să anunțe că apa de parfum CK Everyone a obținut Cradle to Cradle Certified® Gold în toate cele cinci domenii critice ale sustenabilității măsurate. Iată, așadar, o noutate importantă pentru lumea parfumeriei, CK Everyone fiind, de altfel, singurul parfum de pe piață care a obținut această distincție.

Cradle to Cradle Certified® reprezintă standardul global pentru produse 100% sigure, realizate în mod responsabil, cu verificarea performanței în cinci categorii: siguranța materialului pentru oameni și mediu, circularitatea produsului, protejarea aerului curat și al climei, protejarea apei și a solurilor, precum și echitatea socială, prin respectarea drepturilor omului și contribuția la o societate corectă și echitabilă. 

Pentru a obține certificarea, toate ingredientele apei de parfum CK Everyone au fost evaluate și optimizate conform cerințelor de sănătate ale materialelor certificate Cradle to Cradle. 

Ambalajul parfumului CK Everyone este realizat din materiale reciclate: sticla conține 10% materiale reciclate post-consum, iar cutia conține 30% materiale reciclate post-consum.
Fabrica în care este realizat parfumul susține protejarea aerului curat și utilizează energie regenerabilă produsă fie prin panouri solare, fie prin achiziționarea de energie regenerabilă certificată 100%.

Coty a stabilit un parcurs ambițios, curat și ecologic pentru viitor. Această recunoaștere a durabilității notabile pentru CK Everyone este o dovadă a angajamentului nostru de a crea conceptul de Frumusețe Durabilă”, a declarat Dr. Shimei Fan, director științific Coty. „Aștept cu nerăbdare să continui să inovez și să colaborez cu lideri precum Calvin Klein și Cradle To Cradle Products Innovation Institute pentru a crea o lume sustenabilă.

Aplaudăm Coty pentru că a stabilit un nou standard cu primul lor parfum care va fi certificat Cradle to Cradle Certified Gold: CK Everyone. Este un pas semnificativ în deplasarea industriei frumuseții către utilizarea universală a produselor care sunt sigure, circulare și responsabile”, a declarat Dr.
Christina Raab, Președinte și CEO la Cradle to Cradle Products Innovation Institute.

Apa de parfum CK Everyone este o formulă vegană, ce provine din alcool derivat natural, cu o lista de 77% ingrediente de origine naturală. Parfumul se deschide cu o prospețime suculentă, datorată unei note de portocale organice din Mexic. În centrul parfumului, ceaiul negru din Sri Lanka, obținut în mod responsabil, oferă o intensitate puternică. Acest ingredient cheie continuă tradiția notelor de ceai din familia CK One, aducând un omagiu ceaiului verde din compoziția parfumului CK One, dar și ceaiului albastru din apa de toaletă CK Everyone.

Apa de parfum CK Everyone este disponibilă începând cu 1 ianuarie 2022. Certificarea Cradle to Cradle va putea fi observată atât în magazinele fizice, cât și în magazinele online.

DESPRE INSTITUTUL DE INOVARE A PRODUSELOR CRADLE TO CRADLE
Institutul de inovare a produselor Cradle to Cradle este dedicat stimulării economiei circulare prin produse și sisteme care au un impact pozitiv asupra oamenilor și planetei.
Prin programul de produse Cradle to Cradle Certified®, Institutul stabilește standardul global pentru produse sigure, realizate în mod responsabil, în concordanță cu cele mai avansate măsuri științifice din lume. Designerii, brandurile, comercianții și producătorii din întreaga lume orientați spre viitor folosesc aceste standarde atunci când inovează materiale și produse noi. Institutul are sediul în San Francisco, California și Amsterdam. 

DESPRE COTY
Fondată la Paris în 1904, Coty este una dintre cele mai mari companii de înfrumusețare din lume, cu un portofoliu de branduri emblematice de parfumuri, cosmetice și produse de îngrijire a pielii și corpului. Coty servește consumatorilor din întreaga lume, vânzând produse de prestigiu în peste 130 de țări și teritorii. Coty și brandurile acesteia oferă oamenilor puterea de a se exprima liber, creându-și propriile viziuni despre frumusețe.
De asemenea, compania și-a propus să aibă un impact pozitiv asupra planetei. Aflați mai multe pe coty.com sau pe LinkedIn și Instagram.
Sursa: Coty Inc

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod