Cum să-l faci să te aleagă pe tine în locul unei alte femei. 5 trucuri simple

În multe privințe, acele prime etape ale întâlnirilor sunt destul de intense. Indiferent dacă recunoaștem sau nu, oamenii cu care suntem interesați să ne întâlnim pe termen lung au adesea mai multe opțiuni.

Oamenii foarte atactivi au adesea mai mulți pretendenți, așa că va exista întotdeauna o concurență acolo.

Citește și: Soția ideală. Top 12 calități pe care bărbații le caută la o femeie


Chiar și atunci când concurența este puternică, există câteva modalități de a face un bărbat să te placă mai mult decât pe altcineva.

Cum să-l faci să te aleagă pe tine în locul unei alte femei:


Fii implicată, dar lasă-i impresia că ești mai puțin interesată decât cealaltă


Practic, vrei să-și dea seama că îl placi și că ești interesată de el. Cu toate acestea, nu trebuie să-l faci să se simtă presat să se întâlnească cu tine. Motivul este că bărbaților le place acea mică goană din procesul de cucerire și tind să privească femeile disperate după ei cu un anumit dispreț.

Dacă flirtezi cu el și îi transmiți semnalul că ești interesată, el va simți mai puțină presiune și probabil că te va găsi mai interesantă decât cealaltă fată.


Cheia aici este să nu faci să pară că nu-l vrei, trebuie doar să fii mai puțin insistentă decât celelalte femei.

Nu fi întotdeauna disponibilă pentru el


Oamenii se sperie și încearcă să recupereze acel lucru care a fost mereu acolo și care dispare brusc.

Dacă îl aștepți de ceva vreme și ezită să se hotărască, cel mai simplu mod de a-i oferi un stimulent să aleargă între tine și ea este să nu mai fii atât de ușor accesibilă pentru el.

Practic, asta înseamnă să ieși încet-încet din viața lui. Presupunând că ai fost mereu la dispoziția lui, acest lucru îl va speria și îl vei determina să încerce să te blocheze într-un angajament.

Cheia aici este să faci asta cât mai calm posibil și să faci să pară ca și cum nu înseamnă nimic pentru tine.


Privește-l în ochi pentru o perioadă mai lungă de timp


O modalitate pentru a-l face să se îndrăgostească de tine și să te aleagă pe tine este, de fapt, una extrem de ușoară: stabilește și păstrează contactul vizual timp de cinci secunde.

Făcând acest lucru în mod regulat, tinde să ne facă să ne simțim mai în largul nostru cu persoana de lângă noi și, de asemenea, tinde să ne facă să credem că există o conexiune mai profundă decât există în realitate.

Fă-o să-și piardă interesul


Acesta este un truc destul de viclean și poate fi necesar să fie făcut pe ascuns. Dacă ea află că există altcineva, adică tu, care este mai interesată de el, probabil va înceta să mai flirteze sau să se zbată pentru el.
Apoi, practic, ai cale liberă către el. Așadar, elimină concurența!

Singura problemă este că el ar putea afla și să se supere din această cauză.

Dacă pare că nu se poate hotărî, întreabă-l direct


Dacă vorbești cu el de câteva luni bune, va veni un moment când va trebui să tragi linie. Dacă nu a abordat subiectul până acum, ar putea fi necesar să-l întrebi direct ce vrea.

Uneori, să întrebi direct sau să spui ce așteptări ai este ceea ce trebuie făcut pentru a obține ceea ce îți dorești.

Iată lucrul pe care avem tendința de a-l uita preea des atunci când există cineva pe care am pus ochii: dacă nu îți vede valoarea, este mai bine să găsești pe cineva care să o facă!

Dacă nu reacționează atunci când îi spui că vrei o relație adevărată sau dacă continuă ca și până atunci jucând pe mai multe piste, înseamnă că nu are intenții serioase cu tine și cel mai bine este să renunți.


Sursă: yourtango
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod