Trăsăturile fizice ale fiecărui semn zodiacal. Prin ce ieși în evidență?

Oamenii născuți sub un anumit semn zodical ar putea avea trăsături fizice asemănătoare și ar putea face alegeri stilistice asemănătoare. Zodia ta prin ce iese în evidență?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Din moment ce ești atât de competitiv/ă și îți place în aer liber, ai un trup suplu și atletic. Dacă te-ai născut sub acest semn, cel mai probabil ești brozant/ă de la atâtea drumeții, concursuri sau expediții.

Indiferent de culoarea ochilor tăi, oamenii pot vedea focul din ochii tăi. Întotdeauna ai un zâmbet sarcastic pe buze și acest lucru se datorează faptului că ești întotdeauna pregătit/ă de următoarea provocare și că ești în căutarea următorului adversar.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Corpul tău este la fel de puternic precum semnul tău zodiacal. S-ar putea să nu fii cea mai înaltă persoană din lume, dar cu siguranță ești robust/ă.

Ești musculos/oasă și poate nu atât de slab/ă, dar totul depinde dacă ești un Taur agresiv sau unul care este relaxat. În plus, îți place să te îmbraci în haine la modă, dar confortabile.

Poate te interesează și: Cu cine te vei mărita, în funcție de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ești genul de persoană căreia îi place să-și schimbe aspectul fizic ori de câte ori este nevoie, fie că este vorba despre o despărțire, un nou loc de muncă, un sezon nou sau o simplă invitație într-un loc neexplorat încă. Acum ești îmbrăcat/ă pentru o înmormântare, iar în următorul minut ești tot/toată numai roz.

Nu ai un tipar clar și asta e alegerea ta. Ceea ce rămâne neschimbat la tine sunt ochii vioi și mâinile expresive, în timp ce orice altceva fluctuează.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ești semnul cu cel mai fin chip din zodiac, ai fața de bebeluș. Ai pielea perfect catifelată, obrajii dolofani și ochi rotunzi strălucitori.

Eliberezi o energie inocentă ori de câte ori te văd oamenii. Ai înălțimea mică, iar faptul că ești mai scund/ă decât restul oferă un plus inocenței tale. Ai o privire caldă și emani acea vibrație maternă/paternă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ești regele/regina junglei și eliberezi o energie pe măsură, de aceea oamenii pot simți că ești îndrăgosit/ă de tine însuți. Părul tău este des și frumos, privirea ta este profundă, iar picioarele și mâinile sunt robuste.

Râsul tău când ești fericit/ă și mârâitul tău când ești furios/oasă sunt ambele zgomotoase. Indiferent de situație și de dispoziția ta, ai un comportament care impune respect și care îi avertizează pe ceilalți să păstreze distanța.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești o femeie născută sub acest semn zodiacal, aspectul tău fizic este unul natural, obișnuit, modest. Dacă ești bărbat, ești obsedat să fii bărbierit.

Nu ai dorința de a avea coafuri nebunești sau îndrăznețe și vrei să rămâi la culoarea naturală a părului tău. Nu îți place să ieși în evidență.

Înclini spre o viață curată, ceea ce te ajută să îți menții un trup zvelt. Ai mișcări elegante și mâinile tale sunt extrem de delicate.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Tu ești o persoană blândă și corectă. Indiferent de aspectul tău fizic, vei avea întotdeauna un comportament amabil și prietenos. Ai părul moale, ochii mai deschiși la culoare și poate și tonul pielii.

Nu ai o constituție robustă și îți schimbi greutatea la fel de des precum părerile. Ai o înfățișare feminină, per total.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Întotdeauna există comentarii despre felul în care privirea ta îi străpunge pe ceilalți. Ai ochi care privesc adânc în sufletul celorlalți, astfel încât îți dai seama imediat ce fel de oameni sunt. Ai ochii închiși la culoare și părul chiar mai închis.

Ai buze lungi și subțiri care zâmbesc în timp ce pui la cale următoarea ta mișcare. Aproape întotdeauna porți haine pentru a-i impresiona sau pentru a-i eclipsa pe cei din jurul tău.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Aspectul tău fizic este unul puternic, atletic, robust și poate chiar agresiv. Îți place să-ți petreci timpul în aer liber și să faci sport, dar nu la nivel de competiție cu ceilalți, ci o competiție cu tine însuți.

Ești cu adevărat musculos/oasă datorită faptului că te provoci mereu să fii mai bun/ă și să arăți mai bine. Oamenii pot spune că ești Săgetător după coapsele tale groase și gambele ferme.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Oamenii recunosc că ești Capricorn dintr-o singură privire asupra chipului tău. Ai o față lungă și pomeți ascuțiți care nu ai nevoie de contur.

Fie femeie sau bărbat, arăți ca unul dintre acele personaje de film care sunt numai bune să fie diabolice. De asemenea, ai brațe și picioare puternice.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești o persoană destul de rebelă care alege să poarte culori nenaturale, dar vibrante ale părului. Și piercinguri sau tatuaje ciudate. De asemenea, ești foarte înalt, poate cel mai înalt reprezentant al zodiacului.

Nu ești cel mai puternic fizic, dar oamenii recunosc că ești un Vărsător după privirea ta atentă și din faptul că ești încrezător indiferent de ținuta pe care o porți.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu ești o persoană musculos/oasă, dar nu ești fragil/ă, ci foarte flexibil/ă. Mâinile și picioarele tale sunt mici și delicate.

În ceea ce privește chipul tău, toate trăsăturile tale sunt distanțate uniform și destul de simetrice, la fel ca un pește real.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod