Cu cine te vei mărita, în funcție de zodia ta

Când te gândești la bărbatul ideal, la cel cu care ai vrea să te măriți, ce îți trece prin minte?

Zodia ta îți poate indica genul de persoană de care ești atrasă și, cel mai probabil, cu cine ai cele mai mari șanse să te căsătorești!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viitorul tău soț: Berbec sau Balanță.

Te atrag bărbații cu corp atletic și te îndrăgostești cu ușurință de cei care au o voință puternică de a răzbi în viață.

De asemenea, cauți afecțiune și intimitate în relația ta. Partenerul tău va avea carismă și va fi aventuros. Te vei trezi atrasă de o persoană care are atât putere, cât și bani.

De multe ori poți atrage bărbați care au soarele sau alte planete în Berbec, numai că relația cu aceștia va fi presărată cu numeroase bătălii, dar cu respect reciproc, vă puteți rezolva problemele de comunicare.

Citește și: Cea mai rea trăsătură de personalitate a zodiei tale
 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Viitorul tău soț: Taur sau Scorpion.

Atragi bărbați dornici să facă bine. Partenerul tău poate fi tradiționalist și ușor încăpățânat. Această persoană se va asigura că ai tot ceea ce ai nevoie. Este posibil să te căsătorești cu un bărbat care vrea să aibă copii și care vede relația cu tine ca pe un parteneriat.

Partenerul tău poate fi predispus la gelozie și acest lucru va trebui rezolvat de voi amândoi. El vrea ca tu să arăți bine și va dori să îți ofere același lucru.

Relația cu viitorul tău soț va fi una bazată pe frumusețea exterioară și pe confort. Căsnicia ta poate avea o oarecare notă de superficialitate, dar în același timp, multă siguranță financiară.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Viitorul tău soț: Gemeni sau Săgetător.

Fii pregătită pentru un mariaj cu multă distracție, prietenie și conversații bune. Cel mai probabil vei întâlni pe cineva care are trăsăturile tale de personalitate, cum ar fi tot un Geamăn.

Astrologia spune, de asemenea, că ai putea divorța într-o zi, dar că te vei recăsători. Îți place interacțiunea dinamică și intimitatea strânsă, dar uneori îți place să ai și spațiul tău.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viitorul tău soț: Rac sau Capricorn.

Familia înseamnă foarte mult pentru tine. Nu numai că vei atrage un bărbat care este familist convins, ci îți vei dori să fie și afectuos și grijuliu.

La începutul vieții tale vei fi aproape de părinții tăi sau de membrii familiei tale, în sânul cărora te simți în siguranță. Apoi, vei dori un partener care să îi înlocuiască, care te protejează și care se deschide față de tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Viitorul tău soț: Leu sau Vărsător.

Vei atrage un partener care te respectă pe cât îl respecți și tu. Nu vei accepta să fii nevoită să aștepți pentru a-și face treburile.

Vei avea un soț cu abilități de lider, dar, de asemenea, te vei căsători cu un bărbat căruia îi place să-și trăiască viața și să se distreze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viitorul tău soț: Fecioară sau Pești.

Ești pretențioasă atunci când vine vorba de bărbatul cu care te vei căsători. Uneori, s-ar putea să-ți percepi partenerul ca fiind excesiv de critic cu tine.

Problemele de sănătate vor fi importante pentru tine. Dacă mariajul tău se confruntă cu mult stres, vei purta și tu acea povară pe umerii tăi. Viitorul tău soț ar putea fi cineva care se luptă cu o problemă de sănătate la începutul vieții și va trebui să fii sursa principală de confort și de sprijin a acelei persoane.

Tu vrei să fii cu cineva care are capacitatea de a avea grijă de oamenii din jurul lui și, la rândul tău, te vei bucura să poți avea grijă de el, deoarece aceasta este firea ta.

Vrei un mariaj care implică tradiție, dar vrei și să ai un cuvânt de spus despre ceea ce înseamnă acest lucru pentru tine.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Viitorul tău soț: Balanță sau Berbec.

Vei avea noroc când vine vorba de dragoste. Ești o parteneră dedicată și loială care caută corectitudine în relațiile sentimentale. Nu vrei pe cineva care să încerce să te controleze, deși poți fi geloasă uneori. Ești atrasă de frumos și nu te vei mulțumi cu cineva care nu are grijă de el însuși. Ești fermecătoare și iubește lucrurile frumoase din viață.

Vrei un viitor soț care să aibă grijă de tine și care să te sprijine. Te vei căsători cu o persoană care va deveni și mai specială pentru tine cu timpul.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viitorul tău soț: Scorpion sau Taur.

Ești atrasă de bărbați pasionali și puternici. Te poți rătăci atunci când vine vorba de iubire. Ești o persoană seducătoare și ai o viață fantastic de bogată și profundă.

Nu poți avea un partener care să-ți fie aproape doar o perioadă din timp. Vrei totul sau nimic și îți dorești pe cineva care te alege mereu pe tine și numai pe tine.

Poate nu îți vei iubi soțul la maximum, dar cu timpul vei găsi echilibrul perfect. Căsnicia ta va fi plină de pasiune profundă și angajament care se dezvoltă în timp, dar nu fără câteva hopuri pe parcurs.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viitorul tău soț: Săgetător sau Gemeni.

Tu ești jumătatea inteligentă, cerebrală a relației tale. Îți va plăcea să te căsătorești cu cineva profund spiritual, care călătorește în lume și care înțelege cultura.

Te vei bucura de o căsnicie în care viața și învățarea în doi sunt explorate. Nu vei dori să fii cu cineva care este plictisitor sau prea banal pentru tine.

S-ar putea să-ți cunoști viitorul soț la facultate și să treci printr-o relație la distanță. Într-o astfel de situație, pot exista momente în care să te simți puțin îndepărtată de viitorul tău soț. S-ar putea să fii cu cineva sau să te căsătorești cu cineva care are nevoie de mult spațiu.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Viitorul tău soț: Rac sau Capricorn.

Tu ești o persoană destul de precaută, nu una care se îndrăgostește ușor. Cu toate acestea, atunci când o faci, ești dedicată și devotată.

Ești genul de femeie care ar renunța la viața sa pentru partener. Ai face orice pentru familia ta și aștepți același lucru de la viitorul tău soț.

Cel mai probabil te vei căsători târziu în viață, deoarece aștepți persoana potrivită. Va veni, doar că mai târziu.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viitorul tău soț: Vărsător sau Leu.

S-ar putea să te căsătorești cu cineva dintr-o altă cultură. Soțul tău va avea fire de artist. Nu vei fi mulțumită să te căsătorești cu o persoană care este la fel ca toate celelalte, trebuie să iasă cu ceva în evidență, să stea pe propriile picioare și să-și îmbrățișeze individualitatea unică.

Uneori, vei părea distantă și greu de atins pentru ceilalți. Cu toate acestea, acest lucru este la suprafață, deoarece în adâncul sufletului tău tânjești după o conexiune puternică și vrei să te căsătorești cu cel mai bun prieten al tău.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Viitorul tău soț: Pești sau Fecioară.

Tu poți fi prea idealistă atunci când vine vorba de dragoste. S-ar putea să te străduiești să îți ții ambele picioare pe pământ.

Dacă duci acest lucru la extrem, partenerul tău poate părea că nu se ridică niciodată la nivelul așteptărilor tale. Asta poate duce la o căsnicie nefericită.

Trebuie să crezi în iubire pentru a o primi. Ești o persoană spirituală și tânjești după o conexiune minte-corp, spirit în spirit cu viitorul tău soț.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod