Jennifer Lopez, uimitoare la 52 de ani, în noua campanie Dolce & Gabbana. A primit 1,7 milioane de like-uri într-o zi

Jennifer Lopez este imaginea noii campanii de promovare a casei de modă Dolce & Gabbana. Actrița și cântăreața americană și-a impresionat fanii de pe Instagram cu o serie de imagini sexy, realizate în timpul ședinței foto.

Vedeta în vârstă de 52 de ani și-a pus în valoare silueta impecabilă prin ținute sexy formate din lenjerie intimă din dantelă neagră.

Citește și: Sandra Bullock are nevoie de o pauză. Actrița vrea să se dedice copiilor săi și va renunța la actorie „pentru o vreme”


Jennifer a pozat alături de modelul David Gandy pentru cea mai nouă campanie D&G. Într-una dintre fotografii, artista poartă un set de lenjerie intimă transparentă din dantelă neagră și bijuterii Dolce & Gabbana cu perle.


Într-o altă imagine, J.Lo poartă o pereche de ochelari de soare negri, un sutien cu bretele late, încrucișate, și cercei cu diamante.
În ultimele două imagini, cântăreața americană de origine portoricană apare alături de modelul David Gandy, ambii purtând ochelari de soare identici, din noua colecție a casei de modă.


Jennifer a postat imaginile din noua campanie pe contul său de Instagram, unde a etichetat atât faimosul brand, cât și pe Gandy, partenerul său din cadrul ședinței, precum și stiliștii care s-au ocupat de look-ul ei. Într-o singură zi, postarea a primit peste 1,7 milioane de aprecieri din partea fanilor.


Campania D&G este unul dintre numeroasele proiecte la care starul a lucrat recent. Jennifer a lansat de curând comedia romantică „Marry Me”, în care joacă alături de actorul Owen Wilson.

De asemenea, ea a lansat un videoclip pentru melodia „Marry Me”, care face parte din coloana sonoră a filmului.
În videoclip își face apariția pentru câteva clipe și iubitul său, Ben Affleck, care apare alături de ea în pat.


Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au șocat și în același timp încântat fanii anul trecut, când și-au refăcut relația după aproape 20 de ani de când au format pentru prima dată un cuplu.

Cei doi au fost logodiți la începutul anilor 2000 și s-au despărțit cu puțin timp înainte de nuntă. La scurt timp după destrămarea relației lor, amândoi s-au căsătorit și au devenit părinți - Jennifer s-a căsătorit cu cântărețul latino Marc Anthony, iar Ben a fost căsătorit cu actrița Jennifer Garner. 

Jennifer a dezvăluit într-un interviu pentru People că a ezitat să-și refacă relația cu Ben, dar este fericită că a făcut acest pas.


„Mă simt atât de norocoasă, fericită și mândră că sunt cu el.
Este o poveste frumoasă de iubire prin faptul că am primit o a doua șansă”, a spus starul pop.

Ea recunoaște că i-a fost teamă să reia relația cu Ben, în special din cauza atenției pe care a primit-o povestea lor de iubire de la începutul anilor 2000. „În trecut ne-am expus prea mult relația, am fost naivi și a fost călcată în picioare”, a declarat ea pentru People.


„Amândoi am zis 'Wow, suntem atât de fericiți și nu vrem ca acele lucruri să se întâmple iar.' Suntem mai în vârstă acum, mai inteligenți, avem mai multă experiență, suntem într-o altă etapă a vieții, avem copii și trebuie să fim foarte conștienți de toate acestea. Suntem foarte protectori pentru că este o perioadă atât de frumoasă pentru noi toți”, a mai spus cântăreața de origine portoricană.

Ben Affleck are trei copii din căsnicia cu Garner - Violet, de 16 ani, Seraphina, de 13 ani, și Samuel, de 10 ani, iar Lopez și fostul său soț, Marc Anthony, au împreună doi copii, gemenii Emme și Max, de 14 ani.

Foto: Hepta; Instagram/jlo

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod