Prințul Harry, criticat pentru că a ales să participe la Jocurile Invictus, dar nu va participa la slujba de comemorare a bunicului său

Prințul Harry a fost criticat pe rețelele de socializare pentru un video în care promovează Jocurile Invictus, care vor avea loc în Olanda. Ducele de Sussex a publicat filmarea la câteva ore după ce a confirmat că nu va participa la ceremonia de comemorare a bunicului să, Prințul Philip.

Deși nu va participa la evenimentul în memoria bunicului său, ce va avea loc pe 29 martie la Catedrala Westminster din Londra, purtătorul său de cuvânt  a declarat că Harry va participa la competiția sportivă Invictus, desfășurată la Haga, pe 16 aprilie.

Citește și: Cu tata la petrecere. Prințul William a însoțit-o pe fiica sa, Charlotte, la ziua de naștere a unui coleg de clasă


În filmarea postată pe rețelele de socializare, Ducele de Sussex își dă jos hanoracul pentru a arăta că poartă o ținută complet portocalie, culoarea reprezentativă a Olandei.


Harry se străduiește să pronunțe câteva fraze în neerlandeză și le spune celor din echipa sa că „vrea să facă totul cum trebuie”.

După ce pronunță câteva cuvinte, Harry își pune o pălărie și ochelari de soare, apoi își dă jos hanoracul și se ridică pentru a demonstra că poartă o ținută complet oranj.

„Bunicul lui l-ar fi tras de urechi și i-ar fi spus să se maturizeze. Regina va fi devastată și Prințesa Diana la fel, dacă ar fi fost printre noi”, a declarat pentru Daily Mail fostul bucătar regal Darren McGrady, care a gătit pentru mama lui Harry, Prințesa Diana.


O sursă a declarat pentru The Mos că Regina Elisabeta „își dorește foarte mult să îi vadă pe copiii lui Harry și Meghan”, în special pe Lilibet, în vârstă de nouă luni, pe care nu a întâlnit-o niciodată.

Decizia Prințului Harry de a nu participa la slujba de comemorare a bunicului său a fost motivată de faptul că el și familia sa nu se simt în siguranță în Marea Britanie, după ce guvernul britanic a hotărât să nu le ofere protecția poliției, așa cum se întâmplă în cazul altor membri ai familiei regale.

Video-ul postat pe Twitter a fost întâmpinat de numeroase critici, unii dintre useri spunând că este „stânjenitor”.

„Umorul forțat este întotdeauna stânjenitor.
Iar umorul forțat și infantil, în cazul adulților, este și mai rău”, a comentat o persoană.

Alții s-au arătat șocați de faptul că Harry nu va participa la slujba de comemorare a Prințului Philip, dar va participa la Jocurile Invictus, câteva zile mai târziu.

„Se poate duce în Olanda, dar nu se poate duce să-și vadă bunica. Este ceva în neregulă cu el”, a adăugat o altă persoană.


Filmarea a fost postată la numai câteva ore după ce un purtător de cuvânt al lui Harry a declarat că Prințul nu va participa la slujba de comemorare a bunicului său.

Specialiștii s-au așteptat la această decizie din partea Ducelui de Sussex, după ce acesta a dat în judecată Guvernul Marii Britanii pentru că nu îi oferă protecție pe durata prezenței sale în țara natală.

Harry a luat această decizie după ultima vizită în Marea Britanie, în luna iulie a anului trecut, când nu i-a mai fost oferită protecția poliției.

„Când Harry s-a întors în țară în luna aprilie, pentru înmormântarea Prințului Philip, i-a fost asigurată securitatea.
Dar când s-a întors în vară, acest lucru nu s-a mai întâmplat”, a dezvăluit o sursă.

Ducele și Ducesa de Sussex, care au renunțat în urmă cu doi ani la statul de membrii seniori ai casei regale și s-au mutat în Statele Unite, și-au exprimat adesea nemulțumirea cu privire la decizia guvernului britanic de a nu le mai asigura protecție.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
13 Martie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod