Bella și Gigi Hadid, precum și alte modele, donează pentru Ucraina câștigurile obținute la Săptămâna Modei

Supermodelele Gigi și Bella Hadid au anunțat că își vor dona câștigurile obținute în urma Săptămânii Modei de la Paris pentru a ajuta persoanele din Ucraina afectate de război. Ele au fost inspirate de modelul argentinian Mica Arganaraz, în vârstă de 29 de ani, care le-a îndemnat pe colegele sale să facă donații pentru a susține ucrainenii care suferă din cauza invaziei Rusiei.

Bella, în vârstă de 25 de ani, a purtat într-o imagine pe Instagram un tricou supradimensionat în culorile drapelului Ucrainei pentru a-și arăta susținerea pentru această țară.


Citește și: Victoria Beckham, ironizată pentru o rochie pe care o vinde cu 1658 de euro: „Parcă e o cămașă de noapte pătată cu supă de roșii”


„Este o experiență emoționantă să îi văd pe prietenii și colegii mei muncind din greu în Europa, atât de aproape și totuși atât de departe de familiile, prietenii și casele lor din Ucraina, care trec printr-una dintre ocupațiile și invaziile brutale care au loc acum în lume”, a scris Bella pe Instagram.


„Se întâmplă rar să deținem controlul asupra programului nostru de lucru și această săptămână mi-a arătat cu adevărat puterea și perseverența oamenilor din jurul meu care trec printr-o adevărată teroare”, a adăugat supermodelul.

„Să le asculți poveștile și să le observi direct emoțiile este devastator și sunt alături de ei cu tot sufletul și îi susțin. Sunt alături de fiecare persoană care a fost afectată de acest război și de toți oamenii nevinovați ale căror vieți au fost schimbate pentru totdeauna de cei care dețin puterea”, a continuat ea.

Bella, care a obținut în trecut distincția „Modelul Anului”, i-a mulțumit colegei sale, argentinianca Mica Arganaraz pentru că a inspirat-o să își doneze veniturile pentru refugiații din Ucraina.


„Urmând modelul lui Mica și al surorii mele uimitoare, îmi voi dona toate veniturile obținute în urma Săptămânii Modei organizațiilor care oferă ajutor, refugiu și asistență medicală celor care au nevoie în Ucraina, precum și celor care susțin în continuare poporul nostru palestinian”, a continuat Hadid, al cărui tată este palestinian, care la rândul său a fugit din calea războiului și s-a stabilit în Statele Unite.

„Avem mulți prieteni ucraineni, colegi, modele, producători și agenți de casting și să vezi lipsa de comunicare despre un război care este atât de aproape este extrem de trist.
Este foarte ciudat să defilăm în show-uri de modă, în special în astfel de vremuri. Îi îndemn pe oamenii din industria noastră să caute informații și să discute deschis despre iadul care se întâmplă lângă noi”, a scris Bella.

La rândul său, Gigi Hadid a confirmat că va dona pentru Ucraina și Palestina veniturile obținute în urma Săptămânii Modei de la Paris. Tatăl celor două modele, Mohamed, este palestinian și și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei și tinereții ca refugiat.

„Având un program stabilit în Luna Modei a însemnat ca eu și colegii mei să prezentăm noi colecții într-o perioadă traumatizantă și dureroasă a istoriei. Nu deținem controlul asupra programului nostru de lucru, dar ne dorim să defilăm 'pentru' ceva”, a scris Gigi.

„Urmând exemplul prietenei mele @micarganaraz, voi dona câștigurile obținute în urma show-urilor pentru Toamna 2022 pentru a-i ajuta pe cei care suferă din cauza războiului din Ucraina.
De asemenea, voi continua să îi ajut și pe cei care trec prin aceleași situații în Palestina. Ochii și inimile noastre trebuie să fie deschise față de toate nedreptățile umane”, a scris Gigi pe Instagram.


În luna februarie, modelul Mica Arganaraz a anunțat printr-o postare pe rețelele de socializare: „Trebuie să spun că mă simt foarte ciudat să defilez în cadrul unor show-uri de modă știind că pe același continent se desfășoară un război. Voi dona o parte din câștigurile mele obținute la această săptămână a modei pentru a ajuta organizațiile umanitare din Ucraina”. Modelul argentinian i-a îndemnat și pe ceilalți colegi să facă același lucru.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod