Starul din „Baywatch” care a renunțat la actorie pentru copiii lui și s-a apucat de construit case: „Mi-am dorit să fiu un tată bun”

David Charvet, unul dintre starurile serialului de succes „Baywatch”, spune că a părăsit Hollywood-ul din dorința de a fi un tată dedicat, prezent în viața copiilor lui.

Actorul și cântărețul născut în Franța, care a interpretat rolul lui Matt Brody în serialul anilor '90, a dezvăluit într-un interviu pentru Page Six că s-a „reinventat” pentru că și-a dorit să fie un tată mai bun.


„Acest lucru înseamnă să-ți pui copiii la culcare noaptea și să te trezești atunci când se trezesc ei”, a declarat actorul.

Charvet, care are doi copii, o fiică în vârstă de 15 ani, pe nume Heaven, și un fiu de 14 ani, pe nume Shaya, cu fosta soție, Brooke Burke, a explicat că celebritatea însemna pentru el să fie tot timpul departe de familia sa.

„Înainte să am primul copil, am călătorit timp de cinci ani, în 42 de țări, susținând concerte.
Sub nicio formă nu aș mai putea să fac asta din nou. Trebuia să găsesc un nou țel în viață”, a spus actorul și cântărețul francez, stabilit în Statele Unite.


„Nu am vrut să fac o emisiune TV în Canada, nu am vrut să călătoresc în Europa pentru a face muzică. Am vrut să stau acasă și mi-am dorit să fiu un tată bun. Mi-am dorit să fiu alături de copiii mei în fiecare zi”, a declarat Charvet.

El spune că și-a descoperit noua pasiune accidental, după ce și-a construit o casă în Malibu, în 2006.

Actorul, cunoscut și pentru rolul din serialul „Melrose Place”, a fost nemulțumit de treaba făcut de constructor, astfel că l-a concediat și a continuat să lucreze la propria casă alături de project managerul fostului constructor.


„Am terminat casa și de fiecare dată când veneau oameni în vizită îmi spuneau 'Doamne, casa aceasta este foarte frumoasă.
Crezi că ai mai putea să faci asta din nou?'”, a declarat actorul.

Deși în prezent este mulțumit că a renunțat la viața strălucitoare de la Hollywood, starul spune că a regretat pentru o perioadă faptul că a renunțat la actorie.


„A fost și o oarecare tristețe pentru că mi-a plăcut foarte mult ceea ce am făcut timp de 20 de ani. A fost o criză de identitate, ceva ce nu îi doresc niciunei persoane. Simți că îți pierzi identitatea atunci când schimbi ceva ce ai făcut timp de 20 de ani”, a mărturisit Charvet.

„Jobul meu în prezent este să deservesc oamenii. Sunt o persoană care oferă servicii.
Nu mai sunt un star”, a adăugat el.


Charvet conduce compania The Jones Builders Group, o firmă de construcții care activează în Los Angeles și construiește între 10 și 14 case în fiecare an.

„A fost o adevărată binecuvântare să mă trezesc în fiecare dimineață și să fiu primul chip pe care copiii mei îl văd. Și am reușit să fac asta. Oamenii mă întreabă și acum 'Cum de ai o relație atât de bună cu copiii tăi?' Și le răspund 'Motivul pentru care avem o relație atât de bună este că le dedic timp'”, a declarat fostul actor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
11 Martie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod